Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Advent u Grazu, Beču i Ljubljani, 3 dana

Podnaslov:
Shopping City Seiersberg , Graz, Beč, Ljubljana
Datum polaska:
09.12. - 11.12.

Program

 

Program putovanja:
1. dan  KRK – RIJEKA –GRAZ
Polazak autobusom iz  Krka u 06,00 sati, a iz Rijeke (Žabica) u 07,00 sati. Slijedi vožnja prema Austriji  uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Vožnja autobusom do Graza.  Odlazak autobusom do Shopping City Seiersberg s oko 180 trgovina.  Slobodno vrijeme za shopping i osobne programe.  Odlazak autobusom do centra grada. Kraća šetnja gradom sa voditeljem putovanja i slobodno vrijeme za uživanje u čarima adventa, Idealna prilika za se ugrijati sa kuhanim vinom ili toplim punčem. Vožnja autobusom do hotela. Smještaj u hotel 3* u Grazu i noćenje.
2. dan  GRAZ- BEČ- GRAZ
Doručak. Slijedi panoramska vožnja autobusom po Ringu: Karlsplatz - Parlament - Gradska vijećnica - Opera - Trg muzeja. Slijedi razgled grada pješice u pratnji lokalnog vodiča: Hofburg - Graben - Katedrala Sv. Stjepana - Kartnerstrasse. Slobodno vrijeme za šetnju gradom, shopping ili uživanje u kuhanom vinu na nekom od adventskih sajmova. Vožnja autobusom prema Grazu. Povratak u hotel i noćenje.
3. dan  GRAZ – LJUBLJANA – RIJEKA - KRK
Doručak i odjava iz hotela. Prijepodne provest ćemo u centru Graza. Predlažemo  vožnju žičarom do tvrđave Schlossberg odakle se pruža prekrasan pogled na grad ili šetnju gradom.
U dogovoreno vrijeme polazak prema Sloveniji. Dolazak u Ljubljanu. Odlazak do središta grada i uživanje u adventskom ambijentu. U večernjim satima slijedi vožnja prema Rijeci i Krku. Dolazak u Rijeku i Krk je predviđen u kasnim večernjim satima.
 

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena aranžmana po osobi:
Polazak iz Rijeke: 1.635 kn / 217 €
Polazaka iz Krka: 1.660 kn / 220,32 €
 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 
 • doplata za jednokrevetnu sobu:  600,00 kn 
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.

         
 

Napomene

Napomene:
Plaćanje:
 
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada
 • bankovnom doznakom
Putno osiguranje:
Preporučujemo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Policu je moguće ugovoriti u trenutku sklapanja ugovora.

Napomene:
 • Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 35 putnika.
 • Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 7 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 35
 • Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.
 • Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda obilaska znamenitosti ovisno o radnom vremenu muzeja, prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, državnim praznicima, mogućem dobivanju satnice rezervacije za određeni grupni popust, itd.
 • Za državljane RH  potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica


U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja
Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.


Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/austrija,2.html .Slike izvor: https://www.graztourismus.at/


Sastavni dio ovog programa su OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 

 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 3 dana
 • Datum polaska: 09.12. - 11.12.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: 1.635 kn(€217,00)

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnoj  sobi na osnovi 2 noćenja sa doručkom (trokrevetne sobe - na upit ovisno o raspoloživosti)
 • voditelja putovanja tijekom putovanja
 • razglede prema programu
 • troškovi organizacije putovanja, jamčevina za paket aranžman i osiguranje od odgovornosti
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.