Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Advent u Grazu i Beču, 3 dana

Podnaslov:
Shopping City Seiersberg , Graz, Beč
Datum polaska:
17.12.-19.12.2021.

Program

Čarolija Adventa u Grazu i Beču

17.12. - 19.12.2021.
1.dan: TP STINICA -  GRAZ
Polazak autobusom iz  Stinice u 6.00. Vožnja via Zagreb (moguć ukrcaj u Senju, Crikvenici i Rijeci) prema Austriji  uz kraća zaustavljanja putem do Shopping City Seiersberg s preko 200 dućana .
Slobodno vrijeme za shopping i osobne programe  .
Nastavljamo putovanje prema Grazu . Smještaj u hotel  te obilazak grada sa pratiteljem.  Uživajte u čarima Adventa, ugrijte se kuhanim vinom ili toplim punčem uz mirisne božićne kolačiće.  Noćenje.
2. dan: GRAZ – BEČ – GRAZ
Doručak u hotelu. Izlet autobusom do Beča, slijedi  panoramski  i pješački razled grada sa lokalnim vodičem  te slobodno vrijeme za  šetnju gradom i uživanje u najljepšem adventskom ugođaju te  shopping.
Povratak u Graz u večernjim satima.  Noćenje.
3. dan: GRAZ- TP STINICA
Doručak i odjava iz hotela . Prijepodne provest ćemo u Grazu na Christkindlmarkt-u  na glavnom trgu ( Hauptplatz) ili u šetnji i razgledu grada sa pratiteljem ; Opera, Landhaus, Kunsthaus a predlažemo i vožnju žičarom do tvrđave Schlossberg odakle se pruža prekrasan pogled na grad.
U dogovoreno vrijeme polazak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska TP Stinicu u večernjim satima,
Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.
 

Cijena

Cijena (opširnije):
Po osobi 1.550 kn
 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 
 • doplata za jednokrevetnu sobu 490,00 kn obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
 • organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica ili otkazivanje određenih događanja, navedenih u programu na dan formiranja programa.

VAŽNE INFORMACIJE :
 •  Raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; posebno sjedalo u autobusu garantiramo samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.
          Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
          • za posebno sjedalo u autobusu: - 1 red – sj. 3,4  100 kn
                                                            - 2 red – sj. 5,6,7,8  100 kn
         
 

Napomene

Napomene:
Plaćanje:

Za ovo putovanje potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene paket-aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a cjelokupni iznos  najkasnije do  10.prosinca 2021. 
Uplate je moguće izvršiti:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada
 • bankovnom doznakom
Putno osiguranje:
Preporučujemo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Policu je moguće ugovoriti u trenutku sklapanja ugovora.

Napomene:
 • Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 35 putnika.
 • Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 7 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 35
 • Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.
 • Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda obilaska znamenitosti ovisno o radnom vremenu muzeja, prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, državnim praznicima, mogućem dobivanju satnice rezervacije za određeni grupni popust, itd.
 • Za državljane RH  potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
VAŽNE NAPOMENE:
Za ovo putovanje potrebna je digitalnu COVID  EU potvrda, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (sa jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU) ili dokaz o nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci).
U Austriji vrijedi „Pravilo dvije mjere“ tzv  (cijepljenje, preboljena infekcija), među ostalim su to: smještajni objekti, gastronomski objekti, sadržaji za slobodno vrijeme i sportski objekti, kulturne ustanove, žičare (od 15. studenoga), adventski sajmovi, mjesta na kojima se pružaju usluge kod kojih dolazi do bliskog tjelesnog kontakta (npr. kod frizera) i događanja na kojima sudjeluje više od 25 osoba.

Obzirom na restrikcije koje se uvode jednom tjedno u zemljama članicama EU uslijed epidemije, svi putnici se moraju pridržavati svih epidemioloških mjera (obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima i autobusu, restrikcije prilikom obilazaka lokaliteta tiiekom putovanja !
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/austrija,2.html .

Molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje (u Austriji su obvezne FFP2).

Slike izvor: https://www.graztourismus.at/


Sastavni dio ovog programa su OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 

 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 3 dana
 • Datum polaska: 17.12.-19.12.2021.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: 1.550 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 
 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu Ibis Graz 3* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja sa doručkom
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • jednodnevni izlet u Beč
 • vanjske razglede prema programu 
 • troškovi organizacije putovanja, jamčevina za paket aranžman i osiguranje od odgovornosti
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.