Advent u Ljubljani & CITY PARK SHOPPING CENTAR - Siguran polazak

Datum polaska:
11.12.

Program

 

Polazak u 07:00 sati iz Krka sa autobusnog kolodvora i u 08:00 sati iz Rijeke (Žabica). Vožnja kroz Sloveniju uz jedno zaustavljanje na putu radi odmora.  
Slijedi posjet shopping centru City centar sa cca. 125 trgovina u kojem je nedavno otvoren i popularna trgovina PRIMARK. Ovaj shopping centar se nalazi unutar kompleksa BTC City.  Slobodno vrijeme za shopping. 
Nastavak vožnje prema središtu Ljubljane.  Po dolasku slijedi kratka pješačka tura gradom: barokna zgrada gradske vijećnice, sjedište lokalne vlasti, i nastavljamo  kroz stari centar grada poznat po njegovom jedinstvenom arhitektonskom izgledu, kojeg označavaju barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plečnika, centralna tržnica, katedrala Sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Trostruki most…. Slobodno vrijeme za uživanje u adventskom sajmu uz kuhano vino ili uz nekoj drugoj od delicija karakterističnih za ovo doba godine ili za šetnju okićenim gradom! Povratak prema Rijeci i Krku u ranim večernjim satima. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima. 


 

Cijena

Cijena (opširnije):

  Polazak iz Krka      155,00 kn 

 Polazak iz Rijeke      135,00 kn 

Napomene

Napomene:
 
 • Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 35
Za ovo putovanje putnik mora imati važeću osobnu iskaznicu i jedan od dolje navedenih dokumenata:
 • digitalnu COVID EU potvrdu, ili negativni test na COVID- 19 (brzi antigenski test ili PCR test) koji nije stariji od 48 od trenutka uzimanja uzoraka (uključuje maloljetnike), ili
 • potvrdu o primljenoj drugoj dozi cjepiva za cjepiva odobrena od EMU (potvrdu o jednoj dozi za cjepiva koja se primaju samo jednom), ili
 • potvrdu o ozdravljenju od virusa COVID-19. Protek vremena od ozdravljenja ne smije biti dulji od 6 mjeseci. 
Povratak u RH: Djeca mlađa od 12 godina koja putuju sa svojim roditeljima/skrbnicima oslobođena su obveze podnošenja negativnog rezultata PCR testa i samoizolacije ako njihovi roditelji/skrbnici imaju valjani digitalni certifikat EU-a protiv bolesti COVID-19 ili negativan PCR ili brzi rezultat antigenskog testa ili potvrdu o cijepljenju ili oporavku od bolesti COVID-19.
Svi putnici dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera (obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima i autobusu, restrikcije prilikom obilazaka lokaliteta tijekom putovanja i ostale restrikcije koje su na snazi u trenutku putovanja).
U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Autotrans d.d će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.
U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja
Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.

Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d.
dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja


Izvor fotografija: privatna arhiva i https://www.citypark.si/
Dodatne informacije
 • Broj dana: 1 dan
 • Datum polaska: 11.12.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: 135 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 •  Prijevoz autobusom prema programu
 • Voditelja putovanja
 • Troškove organizacije izleta
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.