Advent u Pragu

Podnaslov:
autobusom iz Osijeka
Datum polaska:
09.-12.12.

Program

1. dan, četvrtak, 09.12.2021.: OSIJEK , noćna vožnja
Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora u 22:00 sata. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku, Češku.

2. dan, petak, 10.12.2021.: PRAG
Dolazak u Prag u prijepodnevnim satima. Razgled grada: Namesti republika, Praška brana, Karlovo sveučilište, Staromestske namesti, Židovska četvrt, Havelska tržnica, Narodna ulica, Narodno kazalište... Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak javnim prijevozom na božićni sajam. Noćenje.

3. dan, subota, 11.12.2021.: PRAG
Nakon doručka nastavak razgleda grada autobusom i pješice: gornji grad Hradčany, katedrala Sv. Vita, Praški dvorac, barokna četvrt Mala strane, šetnja Karlovim mostom do Staromestskih Namesti, crkva Sv. Nikole, Apostolski sat, te dalje do glavnog trga Vaclavske namesti. Razgled završavamo posjetom nove kinetičke skulpture Kafkine glave „K on sun“ umjetnika Davida Černya. Slobodno poslijepodne za vlastito otkrivanje grada, šetnju živopisnim ulicama, zavirite u neki od brojnih dućana ili posjetite poznate praške muzeja. Preporučamo vožnju Vltavom ispod poznatih praških mostova s pogledom na monumentalne spomenike uz rijeku (doplata). Noćenje. 

4. dan, nedjelja, 12.12.2021.: PRAG – BRATISLAVA 
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak prema Bratislavi. Razgled grada: Bratislavski Hrad koji se nalazi 100 m iznad Dunava i s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad i tri države, vrata sv. Mihaela, katedrala sv. Martina, glavni trg s Rolandovom fontanom, stara vijećnica, Narodno kazalište… Slobodno vrijeme za ručak, nastavak vožnje prema Osijeku. Dolazak se očekuje se u kasnim večernjim satima.


Fotografije: Pixabay, Shutterstock

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena aranžmana po osobi: 895 kn
Autobusom iz Osijeka, iz ostalih gradova na upit

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • doplata za jednokrevetnu sobu 260 kn po osobi 
 • osiguranje od otkaza putovanja 60 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)
 • putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu 30 kn 
 • vožnja brodom po Vltavi 15 € (plaćanje n licu mjesta)

Napomene

Napomene:
Otplata paket-aranžmana:
Za ovo putovanje potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene pri rezervaciji, a cjelokupni iznos do 14 dana prije polaska. Uplate je moguće izvršiti: 
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili 
 • kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada ili bankovnom doznakom.

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:
 • Agencija može otkazati paket-aranžman i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 6 dana prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji 35.
 • Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
 • Za ovo putovanje putnik mora imati važeću osobnu iskaznicu i jedan od dolje navedenih dokumenata:
 1. digitalnu COVID EU potvrdu, ili
 2. negativni test na COVID- 19 (brzi antigenski test ili PCR test) koji nije stariji od 48 od trenutka uzimanja uzoraka (uključuje maloljetnike), ili 
 3. potvrdu o primljenoj drugoj dozi cjepiva za cjepiva odobrena od EMU (potvrdu o jednoj dozi za cjepiva koja se primaju samo jednom), ili 
 4. potvrdu o ozdravljenju od virusa COVID-19. Protek vremena od ozdravljenja ne smije biti dulji od 6 mjeseci.  

Sastavni dio ovog programa su  Opći uvjeti usluga putovanja Panturist d.d. dostupni na https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
Dodatne informacije
 • Broj dana: 4 dana
 • Datum polaska: 09.-12.12.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: 895 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom  
 • smještaj u hotelu 3* u Pragu na bazi 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj / trokrevetnoj sobi  
 • razgled Praga i Bratislave u pratnji vodiča (bez ulaznica u objekte koje se posjećuju)
 • voditelja putovanja (vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku)
 • troškove organizacije putovanja, osiguranje od odgovornosti, jamčevno osiguranje
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.