Advent u Szegedu

Podnaslov:
Istražite s nama čari Adventa!
Datum polaska:
12.12.

Program

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 6:30h, iz Belog Manastira  (ulaz u grad kod benzinske crpke) u 7:15h.
Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.
Vožnja turističkim autobusom preko Mohača i Baje u smjeru Szegeda, trećeg najvećeg grada u Mađarskoj i najsunčanijeg mađarskog grada, smještenog na ušću rijeke Moroš   u rijeku Tisu te na izvorima termalne vode.  Po dolasku razgled grada: Széchenyi trg (glavni trg koji se prostire na 5ha i centralno mjesto održavanja božićnog sajma), Gradska kuća, Klauzál trg, Zavjetna crkva sa gvozdenim “Vratima života“ (trg nudi niz zabavnih sadržaja za obitelji s djecom od labirinta od bala sjena, predstava, radionica do jahanja ponija…), Sveučilište, Narodno kazalište, Dugonič, Trg aradskih mučenika, Rerih-Bela trg, Trg svetog Istvana s Vodenim tornjem..  Szeged arhitekturom izvrsno spaja moderna zdanja i stare palače, a obiluje brojnim parkovima i lijepo uređenim prostranim trgovima i brojnim restoranima. Slobodno vrijeme za uživanje u adventskom ozračju ili individualni shopping u obližnjem tržišnom centru Arkad udaljen svega 15 min od centra grada.  Planirani povratak prema Osijeku cca 18:00. Dolazak u Osijek u noćnim satima.
 
Naslov ispod slike:
Advent u Szegedu

Cijena

Cijena (opširnije):
 • prijevoz turističkim autobusom, pratitelja grupe
 • sve razglede prema programu
 • troškove jamčevine i organizacije putovanja

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • troškove osobnih narudžbi
 • osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)
 • putno zdravstveno osiguranje 15 kn (moguće zaključiti do 2 dana prije početka putovanja).

Napomene

Napomene:
Otplata aranžmana: gotovinom, karticama jednokratno, transakcijskom uplatom najkasnije 7 dana prije polaska

Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 1 dan
 • Datum polaska: 12.12.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: 150 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 •  
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.