Advent u Trakošćanu i Varaždinu

Podnaslov:
Uživajte u bajkovitom adventskom ugođaju Koprivnice, dvora Trakošćan i baroknog čarobnog Varaždina!
Datum polaska:
13.12.2020.

Program

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) 7:00h. Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena. Ugodna vožnja Podravskom magistralom u smjeru Koprivnice. Kraća šetnja Trgom Zrinski i Gradskim parkom, s posebnim adventskim ugođajem. Nastavak vožnje u smjeru dvorca Trakošćan i posjet drugačijem Adventu: glazbeni nastupi, bogata gastro ponuda, autohtoni proizvodi i suveniri lokalnih OPG-a, vožnja kočijom do dvorca, degustacija „biciklina“ u Dvorskoj kuhinji; tradicijske pogače bednjanskog kraja, čaj s groficom Drašković; animacijski program, najam krinolina i časničkih odora i/ili mogućnost fotografiranja s časnicima i damama; prezentacija stilova oblačenja i manira ponašanja Trakošćana 19. stoljeća. Slobodno vrijeme za objed u vlastitoj organizaciji. U ranim poslijepodnevnim satima napuštanje Trakošćana i vožnja prema Varaždinu. Varaždinski Advent je uvijek poseban i čaroban! Ne propustite uživati u ugođaju „bijelog“ Korza na Trgu kralja Tomislava,  adventu na Stančiću na Trgu Miljenka Stančića, bajkovitom ugođaju na Starom gradu, šetnji po Uskoj ulici... U večernjim satima odlazak prema Osijeku (povratak pitoresknom Podravskom magistralom uz usputna zaustavljanja). Predviđen dolazak u kasnim noćnim satima.
 
Naslov ispod slike:
Advent u Trakošćanu i Varaždinu

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena izleta po osobi na bazi min. 30 putnika: 195 kn
 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • troškove osobnih narudžbi
 • osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)

Cijena dodatnih sadržaja (doplate na licu mjesta):
 • ulaznica u dvor Trakošćan 40 kn

 

Napomene

Napomene:
Otplata aranžmana: gotovinom, karticama jednokratno, transakcijskom uplatom najkasnije 7 dana prije polaska

Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 1 dan
 • Datum polaska: 13.12.2020.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: 195 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom
 • pratitelja grupe
 • sve razglede prema programu
 • troškove jamčevine i organizacije putovanja
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.