Advent u Milanu & Sirmione, Bergamo, Verona

Smještaj u hotelus 4 zvjezdica!
1234

Advent u Milanu & Sirmione, Bergamo, Verona

Podnaslov:
Autobusom iz Osijeka
Datum polaska:
14.-17.12

Program

1. dan, četvrtak  OSIJEK - noćna vožnja
Polazak autobusom iz Osijeka s Autobusnog kolodvora u 22:00. (Mogućnost polaska iz Vukovara, Vinkovaca, Đakova i Sl. Broda) Noćna vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim usputnim stajanjima.
2. dan, petak  LAGO DI GARDA - SIRMIONE - BERGAMO - MILANO
Jutarnji dolazak na jezero Garda. Posjet slikovitom gradiću Sirmione, smještenom na samoj obali jezera. Šetnja do utvrde Scaligera i uskim uličicama do starog grada. Slobodno vrijeme za kavu i sladoled. Nastavak vožnje do Bergama, autentičnog bisera među lombardijskim gradovima. Po dolasku u Bergamo šetnja Gornjim gradom: Via Colleoni (glavna ulica), katedrala, Piazza del Duomo, Piazza Vecchia. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i božićnih dekoracija. Preporučujemo da isprobate i neke od tpičnih lombardijskih jela ili barem popijete espresso dok uživate u panorami Bergama. Nastavak vožnje prema hotelu. Smještaj u hotel 4*. Noćenje.
3. dan, subota  MILANO
Doručak. Odlazak u centar grada javnim gradskim prijevozom. U šetnju krećemo od milanske katedrale, jedne od najljepših gotičkih katedrala u svijetu. Izrađena je od bijelog mramora, a njena čipkasta struktura dominira cijelim vanjskim dijelom (posjet katedrali uz doplatu, prijava i uplata prilikom rezervacije u agenciji). Mnogi su čuli za Vittorio Emanuele, galeriju sa skupim restoranima i trgovinama u koju možete navratiti u slobodno vrijeme. Nedaleko centra je i čuvena milanska Scala, jedna od najpoznatijih opernih kuća u svijetu. Jedan od simbola Milana je svakako i Sforza Castello, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358. godine i koji je završen deset godina kasnije. Pored visokih zidina i kula od cigle, unutra se nalaze dva dvorišta i palača s djelima Bramantea i Leonarda. Slobodno vrijeme. Predlažemo ručak u četvrti Brera ili pak šetnju do šarmantne četvrti Navigli. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan, nedjelja  MILANO - VERONA - OSIJEK
Nakon doručka odjava iz hotela. Po dolasku u Veronu, grad romantike i zaljubljenih, slijedi kraća šetnja s pratiteljem putovanja do Arene, Piazza dei Signori, Piazza della Erbe i do Julijine kuće gdje se nalazi najpoznatiji balkon ispod kojeg je Romeo šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi koje jedna žena može čuti. Tu je i spomenik Juliji pred kojim se cijeli svijet moli za ljubav, a zid nasuprot njega ispunjen je rukom ispisanim ljubavnim porukama koje su inspirirane ovim mjestom. Cijeli grad odiše adventskim ozračjem.  Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u blagdanskom  ambijentu. Nastavak putovanja prema Osijeku s dolaskom u kasnim večernjim satima.
 

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena putovanja po osobi 210 EUR/1.582,25 kn


 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi 74 EUR/557,55  kn (na upit)
 • osiguranje od otkaza putovanja 3,7% od ukupne cijene aranžmana, a minimum 6,64 eur/50,01 kn po osobi (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)
 • putno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu 5 eur/ 37,67 kn
 • troškove osobne potrošnje
 • ulaznice za kulturno-povijesne sadržaje koje grupa želi posjetiti (doplate na licu mjesta)

Napomene

Napomene:
U trokrevetnim sobama nema popusta!

Otplata paket-aranžmana:
 • gotovinom, Internet bankarstvom, kartično (do 6 rata za kartično plaćanje karticama Maestro, MasterCard, VISA, American Express, Diners) - uplata akontacije 30% pri potpisu ugovora, a ostatka iznosa najkasnije do 15 dana prije putovanja
 • mogućnost kartičnog plaćanja do 6 rata bez osobnog dolaska u agenciju  (slanje linka za plaćanje e-mailom preko Corvus Pay-a) – samo za PBZ kartice (Visa, Maestro, MasterCard) i Diners kartice

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage,  putno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:
 • Agencija može otkazati putovanje i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 6 dana prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji 40
 • Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
 • Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
  Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani. Molimo putnike da se informiraju o preporukama za putovanja i upozorenja na službenim stranicama MVEP-a https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044?country=25
 • Minimalan broj putnika za putovanje 40, a maksimalan broj putnika je 58. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Glavni i odgovorni organizator putovanja je Ora tours d.o.o. Osijek i važeći su njihovi Opći uvjeti usluga putovanja.

Informativni tečaj konverzije: 1 EUR / 7,53450 kn
Izvor: Canva, Shutterstock
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 4 dana
 • Datum polaska: 14.-17.12
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: €210,00

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama u hotelu Unahotels Expo Fiera Milano 4* https://www.gruppouna.it/unahotels/unahotels-expo-fiera-milano
 • razglede prema programu (bez ulaznica u objekte koje se posjećuju)
 • voditelja putovanja - vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije putovanja i jamčevinu.
Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.