Advent u Pragu

Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Advent u Pragu

Podnaslov:
Autobusom iz Osijeka
Datum polaska:
7.-10.12.

Program

1. dan, četvrtak  OSIJEK - noćna vožnja
Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora u 22:00 sata. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku, Češku.
2. dan, petak  PRAG
Dolazak u Prag u prijepodnevnim satima. Razgled grada: Namesti republika, Praška brana, Karlovo sveučilište, Staromestske namesti, Židovska četvrt, Havelska tržnica, Narodna ulica, Narodno kazalište... Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak javnim prijevozom na božićni sajam. Noćenje.
3. dan, subota  PRAG
Nakon doručka nastavak razgleda grada autobusom i pješice: gornji grad Hradčany, katedrala Sv.Vita, Praški dvorac, barokna četvrt Mala strane, šetnja Karlovim mostom do Starometskih Namesti, crkva Sv.Nikole, Apostolski sat, te dalje do glavnog trga Vaclavske namesti. Razgled završavamo posjetom nove kinetičke skulpture Kafkine glave „K on sun“ umjetnika Davida Černya. Slobodno poslijepodne za vlastito otkrivanje grada, šetnju živopisnim ulicama, zavirite u neki od brojnih dućana ili posjetite poznate praške muzeja. Preporučamo vožnju Vltavom ispod poznatih praških mostova s pogledom na monumentalne spomenike uz rijeku (doplata). Noćenje.
4. dan, nedjelja  PRAG - BRATISLAVA - OSIJEK

Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak prema Bratislavi. Razgled grada: Bratislavski Hrad koji se nalazi 100 m iznad Dunava i s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad i tri države, vrata sv. Mihaela, katedrala sv. Martina, glavni trg s Rolandovom fontanom, stara vijećnica, Narodno kazalište… Slobodno vrijeme za ručak, nastavak vožnje prema Osijeku. Dolazak se očekuje se u kasnim večernjim satima.
 

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena putovanja po osobi 170 EUR/1.280,86 kn


 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi 53 EUR/ 399,33 kn (na upit)
 • osiguranje od otkaza putovanja 3,7% od ukupne cijene aranžmana, a minimum 6,64 eur/50,01 kn po osobi (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)
 • putno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu 5 eur/ 37,67 kn
 • troškove osobne potrošnje
 • ulaznice za kulturno-povijesne sadržaje koje grupa želi posjetiti (doplate na licu mjesta)

Napomene

Napomene:
Doplata na licu mjesta (prijave u agenciji prilikom rezervacije): vožnja brodom po Vltavi 15 EUR/113,02 kn.

Napomena: organizacija i održavanje božićnih sajmova je u nadležnosti gradskih uprava i turističkih ureda.

Otplata paket-aranžmana:
 • gotovinom, Internet bankarstvom, kartično (do 6 rata za kartično plaćanje karticama Maestro, MasterCard, VISA, American Express, Diners) - uplata akontacije 30% pri potpisu ugovora, a ostatka iznosa najkasnije do 15 dana prije putovanja
 • mogućnost kartičnog plaćanja do 6 rata bez osobnog dolaska u agenciju  (slanje linka za plaćanje e-mailom preko Corvus Pay-a) – samo za PBZ kartice (Visa, Maestro, MasterCard) i Diners kartice

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage,  putno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:
 • Agencija može otkazati putovanje i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 6 dana prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji 40
 • Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
 • Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
  Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani. Molimo putnike da se informiraju o preporukama za putovanja i upozorenja na službenim stranicama MVEP-a https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044?country=25
 • Minimalan broj putnika za putovanje 40.Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Glavni i odgovorni organizator putovanja je Ora tours d.o.o. Osijek i važeći su njihovi Opći uvjeti usluga putovanja

Informativni tečaj konverzije: 1 EUR / 7,53450 kn
Izvor: Canva, Shutterstock
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 4 dana
 • Datum polaska: 7.-10.12.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: €170,00

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama u hotelu A&O Rhea 3* https://www.aohostels.com/en/prague/praha-rhea/
 • razglede prema programu (bez ulaznica u objekte koje se posjećuju)
 • voditelja putovanja - vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije putovanja i jamčevinu.
Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.