Advent u Pragu -GARANTIRANI POLAZAK

Advent u Pragu -GARANTIRANI POLAZAK

Datum polaska:
07.-10.12.

Program

Prag se smatra jednim od najromantičnijih gradova u Europi zbog svoje arhitekture, šarmantnih ulica, mostova i prekrasnih parkova. Posebno romantično je vrijeme adventa…

1. dan, 07.12. RIJEKA – PRAG
Polazak iz Rijeke u 21,00 sati sa autobusnog kolodvora Žabica. Noćna vožnja preko Slovenije i Austrije do Praga, uz potrebne pauze.

2. dan, 08.12. PRAG
Dolazak u Prag u jutarnjim satima ( oko 09,00/10,00 sati). Razgled gornjeg grada uz lokalnog stručnog vodiča.  Razgledanje Praškog Starog Grada, najvećeg dvorca na svijetu, pruža jedinstveno putovanje kroz povijest, arhitekturu i umjetnost u srcu Praga. Praški dvorac okružen gradskom četvrti Hradčani je impozantan kompleks koji se uzdiže nad gradom, s prekrasnim pogledom na rijeku Vltavu i gradsku panoramu. Jedan od nezaobilaznih dijelova razgledanja je posjeta Katedrali Sv. Vita, impozantnom sakralnom spomeniku čija je gotička arhitektura impresivna.
Slobodno vrijeme za ručak i uživanje u adventu. Odlazak do hotela. Smještaj. Po želji odlazak nazad do grada te samostalni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, 09.12. PRAG-KUTNA HORA-PRAG
Nakon doručka u hotelu, odlazak prema Kutnoj Hori, gradu najpoznatijem po svojoj rudarskoj povijesti. Posjeta kosturnice Sedlec koja se nalazi unutar rimokatoličke kapelice Svih Svetih, u središtu najstarijeg groblja u Kutnoj Hori. Nalazi se na UNESCO listi zaštićene kulturne baštine.
Šetnja Kutnom Horom uz voditelja putovanja. Grad je pun prelijepih gotičkih građevina kao što su crkve Sv. Barbare, Sv. Jakova, najstarije gotičke zgrade ˝Kameni dum˝, stare kovnice novca ˝Vlašsky dvur˝,… Slobodno vrijeme te oko 13,00 h povratak prema Pragu. Nastavak razgleda grada i uživanje u adventu.
Mogućnost organizirane vožnje brodom po Vltavi uz večeru (fakultativna doplata). Samostalni povratak u hotel. Noćenje.

4.dan, 10.12. PRAG-ČEŠKI KRUMLOV-RIJEKA
Doručak u hotelu i raniji polazak autobusom prema Češkom Krumlovu, predstavlja  jedan od najljepših gradića južne Češke. Ovaj prekrasni UNESCO zaštićeni gradić sa svojim strmim stjenovitim liticama iznad Vltave sigurno će Vam dugo ostati u sjećanju. Obilazak i šetnja gradom: MOST NA PLAŠTU, DVORAC, CRKVA SV. VIDA, GRADSKA FONTANA. Slobodno vrijeme.Mogućnost organiziranog ručka u lokalnoj pivnici. Nastavak puta prema Rijeci, dolazak u kasnim večernjim satima.
 

Cijena

Cijena (opširnije):
CIJENA PO OSOBI:  255 eur u 1/2 sobi
 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • večera na brodu 25,00 eur
 • ručak u pivnici Češki Krumlov 18,00 eur

Napomene

Napomene:
Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja putno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja u slučaju bolesti 

            NAPOMENA: Agencija  može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 20 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman ako je broj osoba koje su uplatile paket-aranžman manji od 30.
 
 • Za ovo putovanje putnik mora imati važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu


Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA AUTOTRANS  d.d. dostupni na:
https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja 
Dodatne informacije
 • Datum polaska: 07.-10.12.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: €255,00

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • smještaj na bazi noćenja s doručkom u hotelu
 • lokalnog vodiča u Pragu
 • ulaznica za Kosturnicu Sedlec, Katedrala uznesenja Djevice Marije, crkva sv.Barbare
 • voditelja putovanja
 • jamčevinu i organizaciju putovanja
Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.