Smještaj u hotelus 4 zvjezdica!
1234

Sejšeli

Podnaslov:
Magično rajsko otočje

Program

Idealan bijeg na rajske otoke s bijelim pijeskom mekanim kao puder, bez gužve i automobila, svijetloplavim morem i božanstvenim mirom. Otočna država Sejšeli je skup od 115 otoka koji se nalaze u Indijskom oceanu uz istočnu obalu Afrike. Možda ste već vidjeli krajolik ovdje: naizgled beskrajne bijele plaže, divovske gromade i palme koje se njišu stvar su razglednica, televizijskih reklama i pozadina desktopa. I dok se izležavate duž ovih poznatih obala, vjerojatno je da će jedini drugi oblici života koje ćete susresti biti šarene ptice i goleme kornjače na otocima.
Većina putnika ograničava svoje istraživanje na nekoliko unutarnja otoka, bazirajući se na jednom od tri glavna otoka Mahe, Praslin i La Digue. Mahé je najveći otok i  na njemu je smješten glavni grad Sejšela, Victoria, kao i poznate plaže Anse Intendance. Praslin, drugi po veličini od primarnih otoka, također se može pohvaliti s nekoliko hvaljenih obala te neizbježan rezervat prirode Vallée de Mai.
 La Digue je miran otok gdje bicikli vladaju, a pijesak plaže Anse Source d'Argent je neizbježan za dan na suncu. Ako se odlučite na krstarenje oko vanjskih otoka, naići će te na potpuno puste sprudove pijeska i kristalno plavoga oceana.
Na Sejšele vas vodimo u travnju, svibnju, listopadu i studenom. Ovi mjeseci predstavljaju prijelazna vremena između vrućih i vlažnih pasata te hladnijih jugoistočnih pasata koji definiraju travanj do listopada. Posjet tijekom ovih mjeseci nudi idealne uvjete za aktivnosti kao što su sunčanje, promatranje divljih životinja i ronjenje.

Prijedlog putovanja:
Dan 1 – Polazak iz Zračne luke Zagreb i prijava na let Qatar airwaysa u 16:30 za Dohu te nastavak leta iz Dohe za otok Mahe i glavni grad Republike Sejšeli – Victoriu.
Dan 2 – Dolazak u Victoriu u 8:30 te nastavak putovanja lokalnim letom Air Seychelles do otoka Praslin. Jedno od najpopularnijih odredišta na Sejšelima, Praslin je dom fantastičnih plaža i intimnih hotela i ljetovališta. Upijajte sunce sa stilom dok pod sunčanim naočalama gledate vrlo rijetke vrste ptica koje obitavaju na Praslinu, uključujući bulbul Sejšela i crnu papigu. Nacionalni park Praslin na jugu otoka sadrži spektakularnu šumu palmi Vallée de Mai. Ronioci vole drevne koraljne grebene uz obale Praslina.
Dan 3 – Slobodno  vrijeme za vlastite aktivnosti, odmor, šetnju ili jedan od fakultativnih izleta. Provozajte se lokalnim autobusom.
Dan 4 – Predlažemo izlet na otok La Digue. La Digue je otok udaljen 20ak minuta vožnje katamaranom s otoka Praslin. Na otoku nema automobila te je najbolji način istraživanja otoka biciklom. Bicikl možete unajmiti odmah u luci po pristanku te obići cijeli otok. Zapravo, ovaj prekrasan otok je veliki krajolik s razglednica i fotografija. Prirodni sastav kamena granita, pijeska i palmi ne privlači samo turiste, već i reklamne tvrtke.
Dan 5 – Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti, odmor ili jedan od fakultativnih izleta.
Dan 6 – Predlažemo da posjetite nacionalni park Valle de Mai - odakle dolazi simbol Sejšela – coco de Mer, u obliku kojeg je i pečat utisnut u vašoj putovnici na ulazu u Sejšele. Vallée de Mai je rezervat prirode u središtu otoka Praslin u Indijskom oceanu. Uglavnom ga čini šuma endemskih palmi coco de Mer, kao i drugih pet endemskih palmi. Coco de Mer ima najveće sjemenke u svijetu biljaka, a listovi joj imaju promjer do 6, i duljinu do 14 metara.
Dan 7 – Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti, odmor ili jedan od fakultativnih izleta.
Dan 8 – Uživajte u cjelodnevnom izletu na spektakularne otoke Sister i St. Pierre. Krenite s Praslina, i krenite gliserom do vašeg prvog odredišta - otoka Sister. Slobodno plivajte i ronite u toplim vodama u kojima postoji obilje morskog života. St. Pierreu je maleni granitnom otočiću s pregršt kokosovih palmi, savršeni minijaturni otok usred oceana, na kojem možete zaplivati s gigantskim kornjačama.
Dan 9 – Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti, odmor ili jedan od fakultativnih izleta.
Dan 10 – Odjava iz hotela te odlazak u Zračnu luku Praslin te prijava za let u glavni grad Victoriu. Nastavak leta preko Dohe za Zagreb uz kratko presjedanje.
Dan 11 – dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.
 

Cijena

Cijena (opširnije):

Cijena za smještaj u privatnom smještaju 4**** od 8.800,00 kn / 1167,96 Eur
Cijena za smještaj u hotelu 4**** od 12.800,00 kn / 1.698,85 Eur
Cijena za smještaj u resortu 5***** od 31.000,00 kn / 4.114,41 Eur

 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
Cijena ne uključuje:
 • Zrakoplovne takse obavezna doplata 2.640,00 kn / 350,38 Eur (ovisi o datumu rezervacije, cijena može biti drugačija)
 • Fakultativne izlete
 • Obroke osim doručka
 • Ulaznice za mjesta koja se posjećuju
 • Dodatne troškove u hotelu – minibar, telefon i slično
 • Putno osiguranje i osiguranje od otkaza

Napomene

Napomene:
Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.
Napomene:
Za ovo putovanje potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene paket-aranžmana najkasnije do sklapanja ugovora (pri rezervaciji), a cjelokupni iznos do 21 dan prije polaska.Uplate je moguće izvršiti u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada ili bankovnom doznakom.
Agencija može otkazati paket-aranžman i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 21 dan prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku.
Za ovo putovanje potrebna je putovnica koja vrijedi 6 mjeseci od ulaska u Republiku Sejšeli i važeću COVID EU potvrdu i negativan PCR test 24 sata prije polaska. Hrvatski državljani za turističke posjete do 30 dana ne trebaju vizu za Republiku Sejšeli.
Kod rezervacije obavezno treba dati podatke za avio kartu – datum rođenja, broj putovnice i rok važenja
Završno pismo – dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, i sl.)
Svi putnici dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera (obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima i autobusu, restrikcije prilikom obilazaka lokaliteta tijekom putovanja i ostale restrikcije koje su na snazi u trenutku putovanja).
U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Autotrans d.d. će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.
U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja
Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 11 dana
Polazak
 • iz Zagreba
Cijena
 • Cijena od: 8.800 kn(€1.167,96)

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
Cijena uključuje:
 • Povratni let iz Zagreba ekonomskom klasom na relaciji Zagreb – Doha – Mahe (moguća doplata za Business klasu)
 • Povratni let iz Victorije do otoka Praslin kompanijom Air Seychelles
 • Smještaj u hotelu na otoku Praslin na bazi noćenja s doručkom prema izabranom tipu smještaja
 • Povratni transfer od zračne luke do hotela
 • Organizaciju putovanja
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.