Advent Grado, Akvileja & shopping Outlet Palmanova

Datum polaska:
09.12.

Program

Polazak iz Krka u 06,30 sati i iz Rijeke (Žabica) u 07,30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do PALMANOVA OUTLET VILLAGE-a. Mnogobrojne trgovine (čak 90 njih) sa tekstilom, modnim dodacima, kućnim potrepštinama, obućom, donjim rubljem te kozmetičkim proizvodima za zdravlje i ljepotu čekaju na Vas sa brojnim sniženjima i po outlet cijenama – do 70% niže nego u trgovinama! Od mnogobrojnih brandova izdvajamo: Adidas, Benetton, Calvin Klein, Desigual, Enrico Coveri, GAP, Guess, Kappa, Puma, Tommy Hilfinger, Baldinini, Bata, Zuiki, Lindt, Tommy Hilfiger, Alcott,Crocs itd. Slobodno vrijeme za shopping.

Odlazak autobusom u Akvileju. Po dolasku slijedi razgled ostataka nekad velikog rimskog grada. Krajem 8. i početkom 9. stoljeća u Akvileji je postojao patrijarhat pod čijim su nadzorom pokrštavani i panonski Hrvati, a uz Ravennu, najvažnije je arheološko nalazište sjeverne Italije.

Odbor za svjetsku baštinu prepoznao je Akvileju kao jedan od najvećih i najbogatijih gradova Rimskog carstva, cjelovit primjer antičkog rimskog grada na sredozemnom području, uglavnom nedirnutog i sačuvanog pod zemljom, ali i utvrdio da sklop patrijarhove bazilike dokazuje presudnu uloge Akvileje u širenju kršćanstva širom Europe u ranom srednjem vijeku.

Preporučujemo posjet baziliki Santa Maria Assunta koja predstavlja iznimno arheološko ostvarenje sa prekrasnim mozaicima.

Slijedi vožnja prema Gradu. Ovaj povijesni gradić je kombinacija naslijeđa rimskog i srednjovijekovnog svijeta, Habsburške atmosfere te komfora i ekskluzivnosti suvremenog turističkog odredišta. Nalazi se na vrhu pješčanoga poluotoka koji zatvara lagunu između Venecije i Trsta te je pravo ladanjsko mjesto i spa centar poznat kao L'Isola del Sole (Sunčani otok). Ovdje možete vidjeti casone – ribarske kolibe građene od blata i močvarne trske prema staroj antičkoj tehnici gradnje.

U božićno vrijeme ribarsko naselje se pretvara u Božićni otok sa bezbroj lampica, božićnim sajmom i brojnim prIgodnim događanjima. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u ovom posebnom ambijentu.

Povratak autobusom prema Rijeci i Krku oko 18,00 sati. Dolazak u Rijeku I Krk je predviđen u večernjim satima.   
 

Cijena

Cijena (opširnije):

Polazak iz Rijeke: 35,00 € / 263,70 kn

Polazak iz Krka: 40,00 € / 301,38 kn


 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:

 ulaznicu za baziliku u Akvileji i 2 kripte: 4 € - min. 15 osoba u grupi (djeca do 18 god gratis)

Napomene

Napomene:Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, debitnim karticama i kreditnim karticama (jednokratno ili obročno) Visa Premium i Diners.

           
  Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 35. 
man, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 35. 

 


Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d.
dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja

Izvor fotografija: grado.it, 

 

Dodatne informacije
  • Broj dana: 1 dan
  • Datum polaska: 09.12.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: €35,00(263,71 kn)

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
  • Prijevoz autobusom
  • Voditelja putovanja
  • Uslugu po programu
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.