Bled i Bohinj

Datum polaska:
11.06., 15.08.

Program

Polazak u 7:00 sati sa autobusnog kolodvora  Krk i u 08:00 sati iz Rijeke (Žabica).
Slijedi putovanje kroz Hrvatsku i Sloveniju u smjeru Ljubljane i dalje prema Bohinjskom jezeru.
Naš put će nas voditi kroz slikovite predjele do Ribčevog Laza i do čuvenog Bohinjskog jezera. Slobodno vrijeme. Ovdje možete prošetati do ušća Save Bohinjke u jezero i kamenog mosta te crkve sv. Ivana Krstitelja, uplatiti vožnju brodom po jezeru, popiti kavu uz prekrasan pogled i uživanje u prirodi.
U poslijepodnevnim satima slijedi vožnja prema Bledu, biseru slovenskih alpi. Jezero Bled je jedna od najposjećenijh prirodnih atrakcija u Sloveniji. Ovo prekrasno jezero je smješteno na 475 m nadmorske visine na sjeverozapadnom dijelu slovenskih Alpa.
Slobodno vrijeme iskoristite za vožnju pletnom do otočića na sredini jezera sa crkvom Sv. Marije, šetnju oko jezera, posjet Blejskom starom gradu ili za kušanje originalne bledske kremšnite – kremne rezine ili Blejske grmade. Okupljanje grupe u ranim večernjim satima te polazak prema Rijeci i Krku. Dolazak u Rijeku i Krk je predviđen u večernjim satima.

Cijena

Cijena (opširnije):

Polazak iz Krka: 255 kn

Polazak iz Rijeke: 230 kn

 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
  • Ulaznice za kulturno- povijesne spomenike, vožnju Pletnom po jezeru: cca. 15,00 € po osobi, ulaznicu za crkvu Sv.Marije na otočiću: 06,00 € po osobi, ulaznicu za Blejski stari grad: 11,00 € po osobi, vožnja brodom po Bohinjskom jezeru: cca. 12,00 € po osobi (povratna karta)

Napomene

Napomene:

Plaćanje:

  • u poslovnicama turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama
  • bankovnom doznakom
Za državljane RH potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 35 putnika.
Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 35.

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.Putovanje nije pogodno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
 

Sastavni dio ovog programa su OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d.


 

Dodatne informacije
  • Broj dana: 1 dan
  • Datum polaska: 11.06., 15.08.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: 230 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • troškove organizacije izleta
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.