Bled i Ledeno kraljevstvo

Datum polaska:
29.01.

Program

BLED I LEDENO KRALJEVSTVO

Bled – turistički biser Slovenije koji se nalazi na čuvenom Bledskom jezeru. Mogućnost posjeta Blejskom starom gradu ili otočiću Sv. Marije.. Kušajte čuvene Blejske kremšnite ili Blejsku grmadu..
Ledeno kraljevstvo u Mojstrani – u blizini Kranjske gore. Vijugavom stazom stići ćete do ledenog kraljevstva. Moći ćete se prošetati po parku ledenih ruža, uz zaleđena stabla, rudnik ledenih kristala i galeriju polarnih vjetrova.  Poseban doživljaj okruženju daju ledene baklje i lanterne.

 

Polazak iz Krka u 08:00 sati sa autobusnog kolodvora, u 09:00 sati iz Rijeke (Žabica). Slijedi vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju uz usputno zaustavljanje prema Bledu, biseru slovenskih alpi.
Jezero Bled je jedna od najposjećenijh prirodnih atrakcija u Sloveniji. Ovo prekrasno jezero je smješteno na 475 m nadmorske visine na sjeverozapadnom dijelu slovenskih Alpa.
Slobodno vrijeme iskoristite za vožnju pletnom do otočića na sredini jezera sa crkvom Sv. Marije, šetnju oko jezera, posjet Blejskom starom gradu ili za kušanje originalne bledske kremšnite – kremne rezine ili Blejske grmade. Okupljanje grupe u kasnim poslijepodnevnim satima.
Nastavljamo vožnju autobusom prema mjestu Mojstarna u kojem se smjestilo Ledeno kraljevstvo.
Šetnja šumskom bajkovitom stazom koja vijuga uz potok među zaleđenim stablima, potocima, mostićima i fontanama pokraj lurdske kapelice i mlin do pravog malog gorenjskog sela s crkvom. Baklje i lampioni daju poseban šarm ledu. Odlazak iz Mojstrane u kasno poslijepodne.
 Vožnja autobusom prema Rijeci i Krku uz usputno zaustavljanje. Dolazak u Rijeku  i  Krk u večernjim satima.

Izvor: https://lednoplezanje.com/zive-jaslice/#kraljestvo  , https://trip-planner.slovenia.info/

Cijena

Cijena (opširnije):
Polazak iz Krka: 235,00 kn
Polazak iz Rijeke: 220,00 kn

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • Ulaznicu za Ledeno kraljevstvo: 06,00 € (odrasli), 04,00 € (djeca 06-14 g.), 01,00 € (djeca do 6 g.)- na licu mjesta
 • Ulaznicu za Blejski stari grad: 13,00 € po osobi (odrasli), 08,50 € po osobi (studenti), 05,00 € (djeca mlađa od 14 g.)
 • Vožnja pletnom po jezeru: cca. 15,00 € po osobi
 • Ulaznicu za crkvicu Sv. Marije na Bledskom otočiću: 06,00 € po osobi

 

Napomene

Napomene:

NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 35

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja za slučaj otkaza putovanja te putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu sa Covid 19 dodatkom- na upit

Napomene:

 • Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 35
Za ovo putovanje putnik mora imati važeću osobnu iskaznicu i jedan od dolje navedenih dokumenata:
 • digitalnu COVID EU potvrdu, ili negativni test na COVID- 19 (brzi antigenski test ili PCR test) koji nije stariji od 48 od trenutka uzimanja uzoraka (uključuje maloljetnike), ili
 • potvrdu o primljenoj drugoj dozi cjepiva za cjepiva odobrena od EMU (potvrdu o jednoj dozi za cjepiva koja se primaju samo jednom), ili
 • potvrdu o ozdravljenju od virusa COVID-19. Protek vremena od ozdravljenja ne smije biti dulji od 6 mjeseci. 

Povratak u RH: Djeca mlađa od 12 godina koja putuju sa svojim roditeljima/skrbnicima oslobođena su obveze podnošenja negativnog rezultata PCR testa i samoizolacije ako njihovi roditelji/skrbnici imaju valjani digitalni certifikat EU-a protiv bolesti COVID-19 ili negativan PCR ili brzi rezultat antigenskog testa ili potvrdu o cijepljenju ili oporavku od bolesti COVID-19.
Svi putnici dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera (obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima i autobusu, restrikcije prilikom obilazaka lokaliteta tijekom putovanja i ostale restrikcije koje su na snazi u trenutku putovanja).
U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Autotrans d.d će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja

Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.

Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja

Napomene:
U slučaju da zbog vremenskih neprilika Ledeno kraljevstvo bude zatvoreno posjetit će se Bohinj.

Molimo vas da na izlet ponesete udobnu i slojevitu odjeću  te obuću koja nije skliska
Putovanje nije pogodno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
U slučaju otkazivanja izleta zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti.


Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 35.
 

Dodatne informacije
 • Broj dana: 1 dan
 • Datum polaska: 29.01.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: 220 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom
 • voditelja putovanja
 • organizacija izleta
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.