Padova

Datum polaska:
13.06.

Program

Polazak iz Rijeke u 06:30 sati s autobusnog kolodvora Žabica. Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju, sa usputnom stankom za odmor do Padove.
Po dolasku kratka šetnja  s voditeljem putovanja te slobodno vrijeme za samostalni razgled grada: Bazilika Sv.Antunaveličanstveni religiozni objekt, dragocjena škrinja djela antike i novijeg doba, čuvar posmrtnih ostataka Sv.Antuna, Palača pravde,  Fakultet koji u unutrašnjosti čuva najstariji anatomski teatar na svijetu i katedru samog Galilea, Kavana Pedrocchi jedan od najstarijih lokala u Itlaiji, Kapela Ovetari, crkva Sv.Nikole, crkva Sv.Sofije... Povratak u Rijeku u večernjim satima.

 
 

Cijena

Cijena (opširnije):
 

200 kn po osobi


 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
  
 •  ulaznice za muzeje, izložbe...

Napomene

Napomene:
Plaćanje:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama
 • bankovnom doznakom

Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 35 putnika.
 • Putno osiguranje:
  Preporučamo ugovaranje osiguranja za slučaj otkaza putovanja te putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu- na upit

  Napomene:
  Za ovo putovanje je potrebno imati važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu
 • Za ulazak u Italiju potrebno je posjedovati važeću EU Covid 19 putovnicu koju je moguće ishodovati kao:

  Dokaz da ste potpuno cijepljeni (primili su drugu dozu ili jednu dozu za cjepivo Janssen/Johnson&Johnson).
  Prihvaćena cjepiva: Comirnaty Pfizer BioNtech, Moderna, Vaxzevria (AstraZeneca), Janssen/Johnson&Johnson.
  Dokaz o oporavku od bolesti COVID-19.
  Valjanost: 180 dana od prvog pozitivnog brisa.
  Negativan rezultat testa na COVID-19. Prihvaćaju se i testovi na PCR (molekularni) i brzi antigenski testovi.  Valjanost: 48 sati.
  Djeca mlađa od 6 godina izuzeta su od zahtjeva za testiranje ili karantenu.

  Sve osobe koje putuju u Italiju s bilo koje strane lokacije moraju ispuniti EU-ov digitalni obrazac za lociranje putnika.

  Povratak u RH: Djeca mlađa od 12 godina koja putuju sa svojim roditeljima/skrbnicima oslobođena su obveze podnošenja negativnog rezultata PCR testa i samoizolacije ako njihovi roditelji/skrbnici imaju valjani digitalni certifikat EU-a protiv bolesti COVID-19 ili negativan PCR ili brzi rezultat antigenskog testa ili potvrdu o cijepljenju ili oporavku od bolesti COVID-19.
 
 • Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 35 
  U slučaju otkazivanja izleta zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti
 • Svi putnici dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera (obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima i autobusu, restrikcije prilikom obilazaka lokaliteta tijekom putovanja i ostale restrikcije koje su na snazi u trenutku putovanja).
  U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Autotrans d.d će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.
  U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja
  Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.
   Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA  Autotrans d.d. koji su dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja

Izvor fotografija: Canva
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 1 dan
 • Datum polaska: 13.06.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: 200 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom 
 • voditelja putovanja
 • troškove organizacije izleta
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.