PORDENONE- sajam cvijeća

Podnaslov:
Sa shoppingom u centru Tiare & IKEI Villesse
Datum polaska:
15.05.

Program

Polazak iz Raba u 04:30 sati,  iz Krka i Novog Vinodolskog u 06:00 sati, iz Crikvenice u 06:15 sati, iz Rijeke (autobusni kolodvor Žabica) u 07:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju u pravcu Pordenonea. Po dolasku slobodno vrijeme za kupovinu i  razgledavanje sajma. Sajam Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, festival kojim se slavi proljeće u Italiji. Zanimljiv je kako profesionalnim vrtlarima tako i vrtlarima amaterima, ali i svima koji vole cvijeće. Oko 14:00 je predviđen polazak u Villesse, slobodno poslijepodne za shopping u trgovačkom centru Tiare i Ikea. Otvoren 2013. godine, Tiare trgovački centar koji se prostire na 90.000 m2 i ima 175 trgovina, sa pravom nosi titulu najboljeg dućana u regiji. Svojom jedinstvenom inovacijom kojom su integrirali IKEA dućan u sklopu centra i omogućili posjetiteljima da unutar jednog shopping centra obave svu kupovinu.
Polazak prema Rijeci, Crikvenici, Novom Vinodolskom, Rabu i Krku oko 18,00 sati.
 

Cijena

Cijena (opširnije):
 15.05.2021:
Polazak iz Rijeke 115 kn
Polazak iz Krka 135 kn
Polazak iz Novog Vinodolskog i Crikvenice 135 kn
Polazak iz Senja 150 kn
Polazak iz Raba 250 kn

 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
Ulaznicu na sajam cvijeća -  6 eura po osobi

Napomene

Napomene:
Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 25.
  • Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 25
  • U slučaju otkazivanja izleta zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti
  • Arriva travel poštuje sve preporuke HZJZ. Na ulazu u autobus, obaveza putnika je dezinficirati ruke sredstvom za dezinfekciju koji se nalazi u autobusu. Molimo Vas da na izlet ponesete maske za lice i nosite ih tijekom boravka u autobusu.
 


Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA  Autotrans d.d. dostupni na https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 


 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1 dan
  • Datum polaska: 15.05.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: 115 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
  • prijevoz turističkim autobusom 
  • voditelja putovanja
  • troškove organizacije izleta
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.