Slatko i staro – Destilerija Aura i Poreč

Datum polaska:
24.04.

Program

Polazak sa Autobusnog kolodvora Žabica u 10:00 sati i vožnja u pravcu tunela Učka. Prva destinacija nam je destilerija Aura u Buzetu. Tvrtka Aura bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda rakija, likera i džemova od samoniklog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu. Džemovi od maslačka, kadulje, borovnice, drena te rakije poput biske, medenice i teranina samo su neki od proizvoda koje ćete imati prilike kušati, a u sklopu destilerije nalazi se i prodajni prostor gdje ćete moći i kupiti sve proizvode po pristupačnim cijenama. U cijenu je uključen i razgled destilerije, koja se prostire na više od 500 m2, uz stručno vodstvo djelatnika koji će grupu upoznati sa cijelim procesom destilacije – od fermentacije voća, destilacije u ručno rađenom bakrenom kotlu, maceracije voća i odležavanja rakije sve do punjenja i pakiranja. U ranim popodnevnim satima odlazimo u Poreč, biser Istre na čijem se prostoru nalazio Parentium, antičko naselje još iz rimskog doba. Slijedi obilazak jezgre grada s voditeljem putovanja koji je i licencirani vodič za Istarsku županiju, razgled antičke i srednjovjekovne jezgre, šetnja još uvijek sačuvanom ulicom Decumanus, a posjetit ćemo i atrij Eufrazijeve bazilike s ranokršćanskim freskama koje su pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u Poreču do polaska prema Rijeci. Povratak u Rijeku oko 21:00 sat.

 

Napomene

Napomene:
Plaćanje:
 
  • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama
  •  bankovnom doznakom

Napomene:
 
  • Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 25
  • U slučaju otkazivanja izleta zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti
  • Arriva travel poštuje sve preporuke HZJZ. Na ulazu u autobus, obaveza putnika je dezinficirati ruke sredstvom za dezinfekciju koji se nalazi u autobusu. Molimo Vas da na izlet ponesete maske za lice i nosite ih tijekom boravka u autobusu.
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti  putovanja Autotransa d.d.


 
Dodatne informacije
  • Datum polaska: 24.04.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: 195 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:

 

· prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom prema programu

· voditelj putovanja/licencirani vodič za Istarsku županiju

· posjet destileriji Aura u Buzet, razgled destilerije uz stručno vodstvo i degustacijski paket – degustacija 3 vrste rakija/po osobi, slatka plata/po osobi ( 3 vrste džemova, 6 keksa, 3 vrste čokolada)

· priprema i organizacija putovanja

 

 

Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.