Venecija, Murano & Burano

Datum polaska:
22.10.

Program

Ovaj izlet vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.. posjetite čudesnu Veneciju, serenissimu.. Posjetit ćemo i otoke Venecijanske lagune Murano i Burano..
 

Polazak iz Krka u 05:00 sati, a iz Rijeke (Žabica) u 06:00 sati (moguć je ukrcaj putnika na Vratima Jadrana). Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.  
Dolazak u Punta Sabbioni.  Ukrcaj na brod i polazak na otoke venecijanske lagune. Posjetit ćemo otok Murano, otok smeđih boja i poznatih radionica stakla. Poslušati interesantne povijesne priče na koji način je otok Murano postao otok staklara, pogledati prezentaciju izrade predmeta od stakla u staklarskoj radionici uz mogućnost kupnje. Ukrcavamo se natrag na brodić i plovimo do najšarenijeg otoka lagune. Otok Burano prepoznatljiv po svojim šarenim kućama te poznat po izradi čipke. Slobodno vrijeme za otkrivanje skrivenih ulica, pronalaženje najšarenije kuće na otoku, kupnju kolačića Bussolai Buranelli ili čipke. Slijedi vožnja prema Veneciji i iskrcaj u blizini Piazze San Marco. Razgled grada u pratnji voditelja putovanja: KANAL GIUDECCA – RIVA DEGLI SCHIAVONI – TRG SV. MARKA – DUŽDEVA PALAČA – BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. Slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije ili vožnju gondolom. Polazak vaporettom do Punta Sabbioni i vožnja autobusom prema otoku Krku. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u kasnim večernjim satima. 


 

Cijena

Cijena (opširnije):
CIJENA PO OSOBI:  

Polazak iz Krka: 270,00 kn / 35,84 €

Polazak iz Rijeke: 250,00 kn / 33,18 €

 


 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
    Brodić – vaporetto na relaciji: Punta Sabbioni- Murano- Burano- San Marco- Punta Sabbioni: 20,00 € po osobi
    Troškove vlastite potrošnje

Napomene

Napomene:
Plaćanje:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama
 • bankovnom doznakom

Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 35 putnika.
 • Putno osiguranje:
  Preporučamo ugovaranje osiguranja za slučaj otkaza putovanja te putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu- na upit

  Napomene:
  Za ovo putovanje je potrebno imati važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu
 
 • Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 35 
  U slučaju otkazivanja izleta zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti
 • U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Autotrans d.d će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.
  U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja
  Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.
   Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA  Autotrans d.d. koji su dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja

Izvor: Itay.it,  Veneto.eu
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 1 dan
 • Datum polaska: 22.10.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: 250 kn(€33,18)

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom 
 • voditelja putovanja
 • troškove organizacije izleta
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.