Smještaj u hotelus 4 zvjezdica!
1234

AMSTERDAM

Podnaslov:
Exellence in Peadiatrics - EIP
Datum polaska:
01.-04.12.2022.

Program

1. dan ZAGREB – AMSTERDAM 01.12.2022.
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb, ispred šaltera informacija na odlaznom terminalu, u 06:00h gdje će vas dočekati pratitelj putovanja. Prijava i let za Amsterdam na direktnoj liniji OU 450 u 08.30 h. Nakon obavljanja carinskih formalnosti, transfer do hotela, smještaj u hotel .Odlazak u razgled grada javnim prijevozom i pješice: Trg Dam, Kraljevska palača, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein, Munt, tržnica cvijeća, Begijnhof, Museumplein. Prošetat ćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih svjetiljki. Fakultativno posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster Diamonds uz mogućnost kupovine nakita po tvorničkim cijenama. Povratak u hotel. Noćenje.


2. dan AMSTERDAM 02.12.2022.                                                                                         
Doručak. Odlazak u nastavak razgleda grada s pratiteljem javnim gradskim prijevozom.  Preporučamo zajednički odlazak na vožnju amsterdamskim kanalima kojom se pruža prilika upoznati Amsterdam iz sasvim drugačije perspektive (uz doplatu). Slobodno vrijeme za posjet jednom od najpoznatijih svjetskih muzeja Van Gogh, Rijksmuseum ili muzeju Ane Frank. Navečer predlažemo odlazak do čuvenog Extra Cold Ice Bara gdje ćete uživati u čarobnoj atmosferi ledenog bara na -10C uz posebnu zaštitnu odjeću I degustaciju 3 pića iz čašica od leda. Noćenje.


3. dan AMSTERDAM – DELFT 03.12.2022.
Doručak. Odlazak autobusom na poludnevni izlet u Delft, gradić koji pozitivno odiše starim nizozemskim šarmom. Delft je najpoznatiji po čuvenom "Delft Blue" porculanu a i mjesto je rođenja i posljednjeg počivališta nizozemskog majstora Johannesa Vermeera. Poznat i kao kneževski grad u kojem je stoljećima obitavao veliki broj članova kraljevske obitelji. Posjetit ćemo povijesnu gradsku jezgru prekrivenu kanalom, prepunu strahovitih povijesnih spomenika, uključujući Staru crkvu, Novu crkvu i vijećnicu. Fakultativno zajednički ručak.  Povratak u Amsterdam u poslijepodnevnim satima. Slobodan ostatak dana u Amsterdamu za šetnju i uživanje u kavici uz jedan od amsterdamskih kanala.  Predlažemo odlazak u interaktivni Muzej Heineken Experience uz degustaciju. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan AMSTERDAM – ZAGREB 04.12.2022.
Doručak. Transfer autobusom do Zračne luke Amsterdam Schiphol. Direktan let za Zagreb u 11:20. Dolazak u Zagreb u 13:05.  Kraj programa.


Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 7.120,00 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 2.120,00 kn
Minimalan broj prijavljenih: 15

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Amsterdam - Zagreb, pristojbe zračnih luka, voditelja putovanja, transfer od/do zračne luke u Amsterdamu, smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s doručkom, izlet u Delft, razglede prema programu, jamčevinu, troškove organizacije putovanja.
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu izrijekom navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje koji nisu uključeni u program, putno osiguranje, kotizaciju za kongres.
PRTLJAGA: Na svim letovima Croatia Airlinesa putnik ima pravo ponijeti sa sobom u putničku kabinu jedan komad ručne prtljage do 8 kg, dimenzije do 115 cm (55x40x20 cm) i dodatno jedan manji komad osobne prtljage (npr. 1 žensku ručnu torbu ili 1 torbu za laptop ili 1 torbu za spise), te jedan komad predane prtljage do 23 kg, zbroja dimenzije do 158 cm.
 Informativne cijene ulaznica: Rijksmuseum €20, Van Gogh Museum €19, Kuća Anne Frank €10, Heineken Expirience €21
Cijena gradskog prijevoza: pojedinačna karta €3,20; dnevna karta €8.

Informativna cijena obroka: ručak u Delftu od 35 eur, večera u Amsterdamu od 45 eur,

Red letenja:
FLIGHT     OU 450 - CROATIA AIRLINES                     THU 01 DECEMBER 2022
DEPARTURE: ZAGREB, HR (FRANJO TUDMAN)                            01 DEC 08:30
ARRIVAL:   AMSTERDAM, NL (SCHIPHOL AIRPORT)                    01 DEC 10:30

FLIGHT     OU 451 - CROATIA AIRLINES                     SUN 04 DECEMBER 2022
DEPARTURE: AMSTERDAM, NL (SCHIPHOL AIRPORT)                 04 DEC 11:20
ARRIVAL:   ZAGREB, HR (FRANJO TUDMAN)                                 04 DEC 13:05  
Kotizacija za kongres uživo:
Do 15.03.        400 eur
16.03.-30.04   500 eur
01.05.-30.06.  600 eur
01.07.-15.09.  700 eur
16.09.-15.11.  800 eur
16.11.-1.12.    900 eur

Ukoliko agencija kupuje kotizaciju, zaračunava se trošak od 5%.
          €480  
          €480  
          €400  
 

 
      €320  
  Napomene:
  • Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 15.
  • U slučaju otkazivanja izleta zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti
  • Program se odvija uz pridržavanje epidemioloških mjera. Tijekom vožnje potrebno je u autobusu nositi maske!
  • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
  • Agencija zadržava pravo promjene cijene kao i izmjene redoslijeda programa putovanja, sukladno promjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima
  • Molimo da obratite pažnju na propise vezane uz prijevoz prtljage u zračnom prometu, kao i na težinu i količinu Vaše prtljage. Po osobi je dozvoljeno nositi 1 komad prtljage maksimalne težine do 20 kg te jedan komad ručne prtljage. Ručna prtljaga podložna je pregledu, ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u zrakoplov.


INFORMACIJE ZA PUTNIKE VEZANE UZ COVID-19:

Putnik je dužan prije ugovaranja i uplate aranžmana informirati se o trenutnoj situaciji u državi ili državama u koje putuje, a sve informacije može pronaći na službenoj stranici MVEP-a (http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/). Ugovaranjem i uplatom aranžmana smatra se da je Putnik pročitao informacije na službenoj stranici MVEP-a te je suglasan s istim. Putnik će o svom trošku napraviti eventualni PCR ili antigenski test potreban za prijavu na let ili ulazak u državu.Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA AUTOTRANS  d.d. dostupni na:
https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
         
Dodatne informacije
  • Broj dana: 4 dana
  • Datum polaska: 01.-04.12.2022.
Polazak
  • iz Zagreba
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.