Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

LONDON

Podnaslov:
WONCA 2022
Datum polaska:
28.06.-02.07.2022.

Program

28.06. – 02.07.2022.
1.dan 28.06.2022.   ZAGREB -  LONDON
Sastanak putnika u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman u Zagrebu kod šaltera informacija u 04:50h. Prijava na let za Minhen LH5989 u 06:50h, nastavak leta za London na letu LH2472 u 09:10h. Slijetanje u London u 10:10h po lokalnom vremenu. Transfer autobusom do hotela uz panoramski razgled u kojem će vas oduševiti veličanstveni sjaj njegovih prepoznatljivih simbola: Royal Albert Hall, Alber Memorial, South Kensington, Hyde Park, rijeka Temza, zgrada parlamenta s Big Benom, Westminsterska opatija, poznati panoramski kotač London Eye, most Waterloo, četvrti West End i Fitzrovia, kao i mnogi drugi. Smještaj u hotelu u srcu Londona na Russel Square-u.  U 16:30h sastanak sa pratiteljem u predvorju hotela te zajednički odlazak na otvorenje kongresa u 18:00h. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan 29.06.2022.   LONDON
Doručak. Individualni odlazak na kongres. Za osobe u pratnji predlažemo šetnju do mosta Waterloo i južnom obalom Temze do poznatog panoramskog kotača London Eye. Šetnju nastavljamo preko mosta Westminster do političkog i vjerskog središta cijele monarhije: parlamenta s Big Benom, kao i Westminsterske opatije, dalje preko ulice Whitehall okružene brojnim ministarstvima i poznatom rezidencijom britanskog premijera na adresi Downing Street 10. Odmorit ćemo se na Trafalgar trgu gdje se smjestila poznata Nacionalna galerija. Nastavljamo razgled šetnjom kroz St. James Park pa sve do Buckinghamske palače, rezidencije britanske kraljevske obitelji. Poslijepodne rezervirano za individualan obilazak grada, šetnju, shopping, jednom riječju uživanje u ovoj metropoli. Noćenje.

3. dan 30.06.2022.   LONDON
Doručak. Individualni odlazak na kongres, a za osobe u pratnji odlazak na cjelodnevni izlet autobusom do univerzitetskog grada Oxforda, s prekrasnom engleskom arhitekturom, mnogobrojnim koledžima i spomenicima. Razgled grada: Sveučilište, knjižnica Radcliffe Camera, katedrala Kristove crkve, toranj Carfax na glavnom trgu, muzej Ashmolean. Oduševit će vas netaknute uske uličice i drevni trgovi ovog prirodno lijepog grada. Slobodno vrijeme za ručak, a potom vožnja prema Blenheim Palace-u, veliki monumentalni ljetnikovac koji se nalazi u Woodstocku, u blizini Oxforda. Taj jedini ne-biskupski ljetnikovac u Engleskoj, koji ima titulu palače, jedna je od najvećih engleskih kuća, na popisu Unesco-ve Svjetske kulturne baštine i rodno mjesto Winstona Churchilla. Povratak u London. Noćenje.

4. dan  01.07.2022.  LONDON
Doručak. Individualni odlazak na kongres, a za osobe u pratnji predlažemo odlazak s patiteljem putovanja u Tower of London (najstarija kraljevska rezidencija u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji), šetnju preko Tower Bridgea južnom obalom Temze, tzv. Queenswalk do jednog od najstarijih pubova u Londonu koji su posjećivali Shakespeare i Charles Dickens te do replike gusarskog broda Golden Hinde kojim je Sir Francis Drake u 16. st. oplovio svijet. Šetnja vodi do Shakespearova kazališta – The Globe Theatre, Tate Modern galerije i preko Milenijskog mosta do predivne katedrale St. Paul kojom dominira 108m visoka kupola, druga po veličini nakon one Sv. Petra u Vatikanu. Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Navečer predlažemo odlazak na kazališnu predstavu na londonskom West Endu. Noćenje.

5. dan  02.07.2022.  LONDON - ZAGREB
Doručak. Check out iz hotela. Odlazak organiziranim transferom za Westfield  Shepperd`s bush shoping centar, koji je među najvećima u Evropi. Nakon shopinga nastavak vožnje za zračnu luku Heathrow. Prijava na let za Frankfurt LH915 u 17:30h. Nastavak leta za Zagreb sa LH1404 u 21:45h.  Dolazak u zračnu luku Zagreb u 23:10h.  Završetak programa.

Cijena po osobi u 1/1 sobi :  8.220 kn
Cijena po osobi u 1/2 sobi :  6.340 kn
Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 20 putnika
Cijena uključuje:
 • prijevoz zrakoplovom sa uključenim zrakoplovnim pristojbama
 • smještaj u hotelu ROYAL NATIONAL 3*** na bazi  4 noćenja s doručkom
Royal National Hotel | Located Russell Square | Imperial... (imperialhotels.co.uk)
 • transfer od aerodroma Heathrow – hotel sa panoramskim razgledom
 • transfer od hotela – aerodrom Heathrow
 • cjelodnevni izlet u Oxford i Blenheim Palace
 • razgledi s pratiteljem prema programu
 • pratitelj putovanja
Cijena ne uključuje:
 • kotizaciju za kongres koja iznosi:
od 01.03.-20.05.22.    735 gbp
od 21.05.22.                 785 gbp
(ukoliko agencija uplaćuje kotizaciju zaračunava se manipulativni trošak  5%)
 • ulaznice u objekte koji se posjećuju
 • karte za javni prijevoz
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
 • putno osiguranje (zdravstveno osiguranje za putovanja u inozemstvo, osiguranje od otkaza putovanja)

Fakultativa:
29.06. u 19.30h Grease The Musical - Dominion Theatre :  41 GBP 
01.07. u 19.30h Mamma Mia! - Novello Theatre               :   52 GBP

Napomene:
 • Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 15
 • U slučaju otkazivanja izleta zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti
 • Program se odvija uz pridržavanje epidemioloških mjera. Tijekom vožnje potrebno je u autobusu nositi maske!
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Agencija zadržava pravo promjene cijene kao i izmjene redoslijeda programa putovanja, sukladno promjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima
 • Molimo da obratite pažnju na propise vezane uz prijevoz prtljage u zračnom prometu, kao i na težinu i količinu Vaše prtljage. Po osobi je dozvoljeno nositi 1 komad prtljage maksimalne težine do 23 kg te jedan komad ručne prtljage. Ručna prtljaga podložna je pregledu, ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u zrakoplov.


INFORMACIJE ZA PUTNIKE VEZANE UZ COVID-19:

Putnik je dužan prije ugovaranja i uplate aranžmana informirati se o trenutnoj situaciji u državi ili državama u koje putuje, a sve informacije može pronaći na službenoj stranici MVEP-a (http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/). Ugovaranjem i uplatom aranžmana smatra se da je Putnik pročitao informacije na službenoj stranici MVEP-a te je suglasan s istim. Putnik će o svom trošku napraviti eventualni PCR ili antigenski test potreban za prijavu na let ili ulazak u državu.

Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA AUTOTRANS  d.d. dostupni na:
https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 
Dodatne informacije
 • Datum polaska: 28.06.-02.07.2022.
Polazak
 • iz Zagreba
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.