Smještaj u hotelus 5 zvjezdica!
12345

Seul

Podnaslov:
ICBA 2023 kongres ponašajnih ovisnosti
Datum polaska:
21.08.2023.

Program

Vodimo Vas na južni dio duboko podijeljenog  korejskog poluotoka u prijestolnicu Južne Koreje – Seul.
Program putovanja:
Dan  1  – Let iz Zagreba preko Dohe za Seul.
Dan  2  –  Dolazak u Seul u poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu, transfer od zračne luke do hotela i smještaj u hotel. Predviđeni hotel u cijeni je hotel Sheraton Grand Incheon Hotel 5*. Večera (nadoplata) i noćenje.
Dan 3 – Nakon doručka slijedi Prijava za sudjelovanje na kongresu ili fakultativno izlet u DMZ. Vožnja prema demilitariziranoj zoni današnjoj granici sjeverne i južne Koreje. DMZ je naziv za dio teritorija koji prolazi sredinom Korejskog poluotoka, a koji je uspostavljen nakon Korejskog rata kako bi služio kao tampon zona između Sjeverne i Južne Koreje. Noćenje.
Dan 4 – Doručak u hotelu. Fakultativno predlažamo obilazak palače Gyeongbokgung (Sjeverna palača) – nekada glavnu palaču dinastije Joseon, a prema mnogima najljepša i najveća od 5 palača u gradu. Za potpuni doživljaj predlažemo da prošećete obučeni u hanbok, tradicionalnu korejsku nošnju. Obići ćemo i Nacionalni tradicijski muzej – Hram Jogyesa – Insadong ulicu s bogatom ponudom umjetničkih i obrtničkih proizvoda, prošetati ćemo uz rječicu Cheonggyecheon koja teče centrom Seoula, a za one željne kupovine predlažemo odlazak do Myeongdong ulice, jedne od najživljih dijelova Seula. ICBA organizira Gala večeru za sve sudionike kongresa.
Dan 5 – Doručak u hotelu. Fakultativno predlažemo izlet u proslavljeni park u južnokorejskim TV emisijama uključujući 'Zimsku sonatu' - otok Nami zauzima posebno mjesto u srcima Korejanaca—ali prevladavanje jezične barijere da bi se do njega stiglo iz Seula javnim prijevozom je izazov. Predlažemo cjelodnevni izletu s uključenim ulaznicama i klimatiziranim autobusnim prijevozom iz Seula, udobno stignite do otoka Nami sa svojim vodičem i posjetite obližnje atrakcije Petite France i Garden of Morning Calm.
Dan 6 – Doručak u hotelu. Fakultativan izlet kroz grad sadržaji uključuju hram Jogyesa, Plavu kuću, ceremoniju smjene kraljevske straže kod vrata Gwanghwamun i obilaske palače Gyeongbokgung i palače Changdeokgung, koja je UNESCO-va svjetska baština. Uživajte u tradicionalnoj kulturi u Nacionalnom narodnom muzeju, antičkoj ulici Insadong te u Namdaemun Gate i Namdaemun Market. Uključuje ručak, ulaznice i pick up i drop off u hotelu.
Dan 7 – Nakon doručka slobodno vrijeme do večernjeg polaska za Zagreb, okupljanje ispred hotela i transfer do zračne luke i prijava za let Qatar airwaysa za Dohu i nastavak leta za Zagreb. Dolazak u Zagreb u večernjim satima
 

Cijena

Cijena (opširnije):
24.200,00 kn (3.211,89 Eur)
U jednokrevetnoj sobi hotela s 5*

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • Kotizaciju za kongres (po objavi organizatora moguće platiti preko putničke agencije)
 • Obavezna nadoplata za avio takse 2.100,00 kn (278,88 Eur)
 • Obroke osim doručka u hotelu
 • Putno osiguranje
 • Osobne troškove

Napomene

Napomene:
Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.
Vizni režim: Hrvatski državljani ne trebaju vizu za ulazak u Južnu Koreju za boravak do 30 dana
Napomene: Za ovo putovanje potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene paket-aranžmana najkasnije do sklapanja ugovora (pri rezervaciji), a cjelokupni iznos do 21 dan prije polaska.
Uplate je moguće izvršiti: 
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada ili bankovnom doznakom.
 • Agencija može otkazati paket-aranžman i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 21 dan prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji 15
 • Kod rezervacije obavezno treba dati podatke za avio kartu – datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice i rok važenja
 • Završno pismo – dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, i sl.)
 • U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Autotrans d.d. će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava. 
 • U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja 
 • Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.
   
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja  
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 6 dana
 • Datum polaska: 21.08.2023.
Polazak
 • iz Zagreba
Cijena
 • Cijena od: €3.211,89(24.199,98 kn)

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • Povratnu zrakoplovne karte na relaciji Zagreb - Seul - Zagreb
 • Smještaj u hotelu 5* - Sheraton Seul u jednokrevetnim sobama
 • Obroci - doručak
 • Vodiča na hrvatskom
 • Organizaciju putovanja
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.