Smještaj u hotelus 4 zvjezdica!
1234

WONCA BRUSSELS

Datum polaska:
06.06.2022.

Program

BRUSSELS
28th WONCA EUROPE CONFERENCE
06. – 10.06.2023.

06.06.2023.   ZAGREB – BRUSSELS
Dan 1 - Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb kod info punkta u 10.00 sati. Let zrakoplovom FR2123 za Brussels u 12.10 sati. Po dolasku u 14.10 sati odlazak na panoramski razgled grada: vožnja pored Atomiuma,  Parlamenta Kraljevske rezidencije, Palače pravde četvrti  Cinquantennaire,  četvrti Europske zajednice ... Smještaj u hotel. Noćenje.
 
07.06.2023.  BRUSSELS
Dan 2 – Doručak. Individualni odlazak na kongres, a za osobe u pratnji predlažemo razgled grada u pratnji našeg vodiča: Manneken Pis, Burza, kavana Metropol, ulica Rue Neuve. Šetnja do glavnog gradskog trga Grande Place, pod UNESCO zaštitom. Nekadašnja tržnica iz 13. st. s gradskom vijećnicom, baroknim i gotičkim građevinama danas je živahni centar grada te jedan od najljepših europskih gradskih trgova. Nakon pauze za ručak predlažemo posjetu obrtničkim radionicama čuvene belgijske čokolade (doplata). Odlazak na ceremoniju otvaranja kongresa. Noćenje.
 
08.06.2023  BRUSSELS
Dan 3 – Doručak. Individualni odlazak na kongres, a za osobe u pratnji predlažemo izlet u Dinant/Waterloo. Dinant je relativno malen, ali vrlo slikovit grad u pokrajini Namur u Belgiji. Proteže se uz rijeku Meuse uz strmu stijenu i šumu. Njegov stari grad je možda jedna od najimpresivnijih znamenitosti u Valoniji. Najpoznatija znamenitost grada je gotička crkva Naše Gospe od Dinanta na obali rijeke, s jedinstvenom kupolom u obliku luka. Iznad crkve uzdiže se okomita stijena na kojoj se nalazi citadela, obnovljena 1821. godine kada je Dinant bio dio Ujedinjenog Kraljevstva Nizozemske. Najpoznatiji stanovnik Dinanta bio je glazbenik i izumitelj Adolphe Sax (1814.-1894.). Posjetit ćemo mali muzej koji vam govori o njegovom životu i kako je izumio saksofon, a osim po saksofonu grad je poznat i po pivu Leffe. Čut ćemo priču o pivu koje se proizvodilo u drevnom samostanu, danas pretvorenom u jedinstven i prekrasan hotel pod imenom “La Merveilleuse”. Priča koja će probuditi sva vaša osjetila i naravno završiti kušanjem. Ovo iskustvo u samom srcu Dinanta ne samo da će vam pružiti impresivan pogled na dolinu rijeke Meuse, već će vam štoviše omogućiti da istražite bogati karakter i duboke korijene ovog izuzetnog samostanskog piva. Slobodno vrijeme u Dinantu. Na putu prema Bruxellesu zaustavit ćemo se još pored malog mjesta Waterloo koje je 18.06.1815. godine zauvijek upisan na svjetsku kartu. Tu je održana jedna od najpoznatijih bitaka u čitavoj svjetskoj povijesti. Napoleon Bonaparte konačno je poražen na bojnom polju što je dovelo do njegove abdikacije i predaje Britancima. Poslan je na otok sv.Helenu, gdje je umro 1821. godine. Vođena tura po lokalitetu uključuje obilazak muzeja, panorame 1912 i memorijalnog „lavljeg brda“.  Povratak u Brussels.  Noćenje.
 
09.06.2023.  BRUSSELS-GHENT/BRUGGE
Dan 3 – Doručak. Individualni odlazak na kongres, a za osobe u pratnji odlazak na cjelodnevni izlet do srednjovjekovnog Ghenta, šetnja starim dijelom grada s katedralom St. Bavo, u kojoj se nalazi vjerojatno najveća slika zapadne umjetnosti impresivni poliptih Mistično janje. Nastavak vožnje do grada Bruggea - grada piva, čokolade i čipke, a radi iznimne ljepote smatraju ga jednim od najljepših europskih gradića, s potpuno očuvanom gotičkom arhitekturom a nalazi se na UNESCO-voj listi svjetske baštine. U slobodno vrijeme predlažemo vožnju fijakerom romantičnim uličicama ili slikovitu plovidbu brodom kanalima koji okružuju stari grad. Povratak u Brussels.  Noćenje.


 
10.06.2023.  BRUSSELS - ZAGREB
Nakon doručka, odjava iz hotela, individualni odlazak na kongres, a za osobe u pratnji predlažemo odlazak autobusom prema Antwerpenu, svjetskoj prijestolnici trgovine dijamantima i najvećoj belgijskoj pomorskoj luci. Odlazimo na razgled povijesnog središta: glavni trg – gradska vijećnica – katedrala Naše Gospe, najveća crkva Belgije. Antwerpen je grad velikog slikara Rubensa koji je oslikao brojne crkve i palače. Nakon obilaska slobodno vrijeme za probati poznate belgijske vafle i dobru čašu piva. Polazak prema zračnoj luci. Polijetanje aviona u 19.15 sati zrakoplovom FR2124. Slijetanje u Zagreb u 21.05 sati.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi:  995eur
(min. 10 putnika)
Doplata za jednokrevetnu sobu: 250 eur
Doplata za radionicu belgijske čokolade: 70 eur
Doplata za izlet u Dinant i Waterloo :125  eur
Doplata za izlet u Antwerpen :  125  eur
Kotizacija do 05.05 .2023: 800€ / + agencijski fee 3%
 
 
Cijena uključuje: putovanje zrakoplovom na relaciji ZAG-BRU-ZAG sa svim taksama, smještaj u hotelu 3* na bazi noćenja s doručkom, transfer aerodrom – hotel s panoramskim razgledom transfer hotel-aerodrom, izlet u Brugge i Ghent , voditelja putovanja i organizaciju putovanja.
Cijena ne uključuje:, kotizaciju za kongres, ulaznice za objekte koji se posjećuju, izlet u Antwerpen i Dinant, putno osiguranje i osiguranje od otkaza

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.
Granične i COVID informacije: Hrvatski državljani trebaju posjedovati važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu za ulazak u Belgiju. Maske su obavezne u javnom prijevozu. Ostalih COVID ograničenja nema.
Napomene: Za ovo putovanje potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene paket-aranžmana najkasnije do sklapanja ugovora (pri rezervaciji), a cjelokupni iznos do 21 dan prije polaska.
Uplate je moguće izvršiti: 
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada ili bankovnom doznakom.
 • Agencija može otkazati paket-aranžman i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 21 dan prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 15
 • Završno pismo – dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, i sl.)
 • U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Autotrans d.d. će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava. 
 • U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja 
 • Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.
   
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
Dodatne informacije
 • Broj dana: 5 dana
 • Datum polaska: 06.06.2022.
Polazak
 • iz Zagreba
Cijena
 • Cijena od: €995,00(7.496,83 kn)
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.