Mountain outdor Camp Velebit 6 dana

Opis

6 dana/5 noćenja Velebit 1.910 kn
Lipanj, Srpanj, Kolovoz, Rujan

Baza Montain Outdoor Campa je Rizvan City smješten podno Velebita u tipičnom ličkom selu Rizvanuša udaljenom samo 10 min od Gospića. Većina  programa se odvija u netaknutoj prirodi Like te jedan dio na primorskoj strani točnije u Karlobagu i Starigradu.

Smješteni ćete biti u drvenim bungalovima koji se nalazi u sklopu kampa. Svaki bungalov ima tri ležaja. Pored bungalova se nalazi zajednički sanitarni čvor (tuševi, wc, umivaonici…).
Moguće je, za veće obitelji i grupe dogovoriti i smještaj u kući dida Martina, koja se nalazi u sklopu centra ili u jednoj od obližnjih turističkih kuća
Program je namijenjen obiteljima sa djecom od minimalno 8 godina sa vlastitim prijevozom.
Provedite sa svojom obitelji drugačiji i najbolji odmor ikad!
Program nudi nezaboravan aktivni odmor tijekom ljeta, u trajanju od 6 dana /5 noćenja koji kombiniraju upoznavanje novih mjesta te usvajanje novih vještina kroz sport i zabavu.
Cijeli program je vođen od strane iskusnih instruktora s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i odraslima.
Želite li da vaše dijete provede ljeto u prirodi aktivno, kreativno, zabavno a pri tom još nešto i nauči?
Ako je odgovor da, vidimo se u Velebit outdoor campu.
Spavajte u hladnim Velebitskim noćima, uživajte u aktivnostima u prirodi i iskusite nešto novo i drugačije.


Termine prilagođavamo Vašim željama ovisno da li su slobodni kapaciteti smještaja

Program :
1.DAN
Polazak vlastitim prijevozom iz Vašeg mjesta stanovanja te dolazak u centar u popodnevnim satima. Smještaj u bungalove ili kuću te upoznavanje sa voditeljima i programom. Slijedi prva aktivnost; escape room "Secret of Nikola Tesla". Soba je igra vrlo bogate scenografije pomiješane s posebno projektiranim i izrađenim zagonetkama kako bi što bolje dočarale svijet ovog genijalca. Gosti uživaju u atraktivnom okruženju punom čudnih naprava, zanimljivih mehanizama i svjetala svih boja i oblika. Slobodno vrijeme. Noćenje.
2.DAN

Nakon doručka zabavite se u adrenalinskom parku; zip line, stijena za penjanje, divovska ljuljačka, sreličarstvo, streljaštvo. Slijedi odmor i slobodno vrijeme za ručak u nekom od obližnjih ugostiteljskih objekata. U popodnevnim satima - Quad safari - bilo da ste početnik ili iskusni vozač jednosatna tura kroz polja i šume pruža nezaboravno iskustvo vožnje. U quad safariju najprije ćemo vas upoznati sa quad vozilima i načinom vožnje. Nakon toga, krećete u vožnju. Kaciga će vas dobro zaštititi od granja i žbunja, ali budite spremni i na blatne kaljuže i oblake prašine na kraju kolone. Noćenje.
3.DAN
Doručak. Današnje aktivnosti su Kajak Safari i kupanje; Kajak Safari je 10 kilometarska tura po rijeci Lici, ulazak u jezero Kruščica, kupanje te ribičke priče iskusnih instruktora.

U ovoj nezaboravnoj avanturi netaknutom prirodom kanjona rijeke Like sudionici koriste kayak, vesla, prsluk. Razvija se timski rad, komunikacija, koordinacija uči se o ribljim vrstama rijeke (ribičke priče)…..
Slobodno vrijeme za odmor i ručak te vlastite programe ili kupanje (bazen ili more - udaljeno samo 30-ak minuta od centra).
Noćenje.
4.DAN
Doručak. Slijedi izlet pješačenja po Velebitu sa usponom na vrh Kiza. Na ovome izletu gosti će doživjeti Velebit na jedan sasvim novi i drugačiji način, vidjeti će zašto Velebit ima status Parka prirode te zašto su njegovi sjeverni i južni dijelovi proglašeni nacionalnom parkom. Slobodno vrijeme za odmor i ručak te vlastite programe ili kupanje (bazen ili more). Noćenje.
5. DAN
Nakon doručka kreće speleoavantura u Modrič špilji. Špilja Modrič, kod Rovanjske je zaštićeni prirodni objekt, duga je 829 metara a obiluje prekrasnim stalagmitima, stalaktitima (konačno će te ih naučiti razlikovati). Uz pratnju iskusnog vodiča sudionici će se opremiti kombinezonima, speleološkim kacigama i karabitnom rasvjetom. Razvijanje povjerenja u samog sebe, podizanje  samopouzdanja, jačanje ega.
Slobodno vrijeme za ručak i kupanje te vlastite programe ( prijedlog posjet NP Paklenica). Noćenje.
6.DAN
Nakon doručka odjava iz centra te povratak kućama vlastitim prijevozom.

Najmanji broj osoba potreban za realizaciju programa: 2
Cijena 1.910 kn po osobi
Cijena uključuje:
- smještaj u bungalovima u sklopu kampa ili u kući dida Martina u sklopu centra ili u jednoj od obližnjih turističkih kuća (ovisno o terminu)
- mogućnost korišenja bazena
- doručak u sklopu centra
- kvalificirane instruktore
- sve potrebne ulaznice:
- escape room „Secret of Nikola Tesla“
- adrenalinski park
- zip line
- stijena za penjanje
- divovska ljuljačka
- streličarstvo
- streljaštvo
- quad safari
- kajak safari rijeka Lika  sa kupanjem
- pješačenje po Velebitu sa uponom na vrh Kiza
- speleoavanturu u Modrič špilji

Cijena ne uključuje:
- prijevoz do centra i natrag - vlastiti prijevoz
- obroke osim doručka (prehranu je moguće dogovoriti u blizini centra)
- prijevoz do aktivnosti koje se ne odvijaju u centru (osim jeep safarija)
- ulaznicu za NP Paklenica

Plaćanje:
Za ovaj aranžman potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene pri rezervaciji, a cjelokupni iznos do 5 dana prije polaska.

Uplate je moguće izvršiti:
- u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada
- bankovnom doznakom
Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 7 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 2.

Izvor fotografija: https://adria-velebitica.hr/hr/
Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 

Cijene

 

Pošalji upit

Pošalji upit

Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.