ISTANBUL

Fecha de salida:
15.9.

Precio

El precio no incluye:
CIJENA PO OSOBI 1.750 kn
 

El precio no incluye

El precio no incluye:
U CIJENU NIJE UKLJUČENO (neobavezno, doplate u agenciji prilikom rezervacije):
 • smještaj u jednokrevetnoj sobi 690 kn
 • fakultativni izlet Sultanahmet - Aja Sofija, Plava džamija i Topkapi palača: prijevoz, ulaznice, slušalice i stručno vodstvo (min. 15 prijavljenih prijave i plaćanje u agenciji) 300 kn
 • fakultativni izlet - palača Dolmabahce i krstarenje Bosporom: prijevoz, ulaznica u palaču, vožnja brodom, stručno vodstvo (min. 15 prijavljenih, prijave i plaćanje u agenciji) 350 kn
 • Turska večer: večera, 2 pića, folklorni program (min. 15 prijavljenih, prijave i plaćanje u agenciji) 250 kn
 • putno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu 60 kn po osobi
 • paket putnog osiguranja s uključenim osiguranjem od otkaza, nesretnog slučaja i putnim zdravstvenim osiguranjem 150 kn po osobi (uplata isključivo pri prijavi)

Notas

Notas:
Napomena: putovanje se ne preporučuje za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda obilazaka prema procjeni vodiča (gužve, vremenske prilike).

PUTNO OSIGURANJE: Putnik je dužan dostaviti podatke za osiguranje (ime i prezime putnika, datum rođenja i broj osobne iskaznice) organizatoru putovanja najkasnije 21 dan prije putovanja. Organizator putovanja nije dužan proslijediti zahtjev za osiguranje osiguravajućem društvu bez potrebnih podataka za osiguranje. Ostali uvjeti prema uvjetima osiguravajućeg društva.
 

VAŽNO: granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Od 2. ožujka 2020., hrvatski državljani koji putuju u Tursku u svrhu TURIZMA ne trebaju vizu za boravak do 90 dana u razdoblju od 180 dana. U sve ostale svrhe potrebno je ishoditi tursku vizu. Svi putnici koji putuju u Tursku moraju imati putovnicu koja mora biti valjana još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u Tursku. Svi putnici koje putuju u Republiku Tursku moraju imati valjano putno zdravstveno osiguranje koje pokriva razdoblje boravka u Republici Turskoj. Bez valjanog osiguranja putnicima će biti odbijen ulazak u zemlju. Svakako preporučujemo uplatu paketa putnog osiguranja, pri uplati samog aranžmana, a s uključenim osiguranjem od otkaza, nesretnog slučaja i putnim zdravstvenim osiguranjem.

Svi putnici prije uplate putovanja dužni su samostalno provjeriti i osigurati da posjeduju valjane putne isprave s dovoljno dugim rokom trajanja. Putnici koji nemaju valjane putne isprave i ugovoreno zdravstveno osiguranje prije početka putovanja, neće moći započeti putovanje i/ili ući u Tursku, za što agencija nije odgovorna.

Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.


OTPLATA ARANŽMANA:  U više mjesečnih rata za plaćanje gotovinom, općom uplatnicom, Internet bankarstvom Pri sklapanju Ugovora o grupnom aranžmanu obvezna je uplata prve rate u minimalnom iznosu od 30%, čime ugovor stupa na snagu, a posljednja rata plaća se najkasnije 21 dan prije polaska. Mogućnost plaćanja debitnim i kreditnim karticama do 12 rata, pri čemu cijena se cijena putovanja uvećava za 5%.

KALKULACIJA CIJENA:  Program je rađen na osnovi min. 45 plaćenih mjesta. Za manji broj putnika agencija zadržava pravo korekcije cijene.

Za ostale uvjete vrijede OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Izračun je rađen na osnovi 45 putnika. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 7 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 45.

Price
 • Precio desde: 1.750

El precio incluye

El precio incluye:
 • prijevoz visoko-turističkim autobusom prema programu
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu Sveta Sofia**** u Sofiji  (dvokrevetne i trokrevetne sobe) www.hotelsvetasofia.com
 • 3 noćenja s doručkom u hotelu Ephesus *** u Istanbulu (dvokrevetne i trokrevetne sobe) www.hotelephesus.com
 • posjet Sofiji i razgled Istanbula u pratnji lokalnog vodiča
 • 2 gratis mjesta za naručitelja
 • posjet „Egipatskoj“ tržnici začina i Grand Bazaar-u
 • stručnog vodiča tijekom cijelog putovanja
 • zakonsku jamčevinu, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i pripreme putovanja
Copyright © 2020 Arriva Travel, All rights reserved
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking accept, you accept all cookies.