Arboretum i Volčji Potok i Ljubljana

Datum polaska:
18.04.

Program

 TRAVANJ- MJESEC TULIPANA
Polazak s autobusnog kolodvora Žabica u 08,00 sati prema Volčjem Potoku ( uz jednu pauzu ) gdje se smjestio park Arboretum,  najposjećeniji park u Sloveniji, poznat prije svega po proljetnim izložbama cvijeća. Posjetitelji su očarani pogledom na bezbroj sunovrata, tulipana i drugog proljetnog cvijeća. Arboretum se prostire na 80 hektara ekološki raznolikih površina, na kojima je približno 2.500 vrsta i sorti različita drveća i grmlja. Zbirka biljaka zasnovana je u pejzažnom stilu i sadrži dobro očuvane rijetke životne zajednice.
Oko 13,30 sati polazak prema Ljubljani, kraći obilazak grada u pratnji našeg pratitelja putovanja te slobodno vrijeme za individualan razgled i shopping, oko 18,30 h povratak prema Rijeci.

 

 

 

Cijena

Cijena (opširnije):
140 kn

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
ULAZNICU U ARBORETUM: 8,50 Eur

Napomene

Napomene:

NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 40

Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 40.

Za ovo putovanje, Hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica. 
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa.
 

Dodatne informacije
  • Datum polaska: 18.04.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: 140 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 prijevoz autobusom i voditelja putovanja
 
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking accept, you accept all cookies.