Dan žena u parku Giardino Sigurta & Lago di Garda

Datum polaska:
7.3.

Program

 
7.03.2020. DAN ŽENA U PARKU GIARDINO SIGURTA
& LAGO DI GARDA 


Polazak iz Krka u 05:00 i iz Rijeke u 06:00 sati. Moguć ukrcaj na Vratima Jadrana. Ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju u smjeru Verone, sve do slikovitog mjesta Valeggio sul Mincio. PARCO GIARDINO SIGURTA proglašen je najljepšim parkom Italije, a u Europi zauzima visoko 2. mjesto! U ožujku, nakon zimske pauze, otvoriti će svoja vrata za početak za sve žene! Povodom Međunarodnog dana žena, a posebno 7. i 8. ožujka, sve žene posjetiteljice svih dobnih skupina mogu BESPLATNO ući u park i otkriti tajne njegovih 600.000 četvornih metara šuma i travnjaka, taman u vrijeme kada se prvi znakovi proljeća pojavljuju. Park se može posjetiti pješice, biciklom ( najam) ili pak turističkim vlakićem (doplata). U parku ima i nekoliko restorana, zalogajnica, caffea i slastičarni, a cijeli je prostor parka prilagođen i osobama s invaliditetom. U dogovoreno vrijeme odlazak iz parka do jezera Garda gdje ćemo posjetiti Sirmione slikovito mjestašace na obali jezera. Povratak je predviđen u ranim večernjim satima, a dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.
 

Cijena

Cijena (opširnije):
Polazak iz Krka 245 kn
Polazak iz Rijeke 230 kn
 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
Cijena ne uključuje: ulaznicu za park Sigurta za djecu i muškarce (djeca 5-14 god.-6,50 €, odrasli - 9,50 €), najam bicikla u parku – 3 € po satu, vožnja tur.vlakićem 3,50 € po osobi
 

*Ulaznica je besplatna za sve žene svih dobnih skupina, osobe sa invaliditetom i osobe iznad 65 godina života.
 

Napomene

Napomene:

NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 40

Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 40.

Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa.

Dodatne informacije
  • Broj dana: 1 dan
  • Datum polaska: 7.3.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: 230 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
  • vožnju turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • organizaciju izleta

 
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.