iz Raba Pordenone sajam cvijeća sa shoppingom u Portogruaru

Datum polaska:
7.3.

Program


Polazak sa autobusnog kolodvora Rab u 05:15 sati, vožnja kroz Sloveniju i Italiju u pravcu Pordenone-a. Po dolasku slobodno vrijeme za kupovinu i razgledavanje sajma. Sajam Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije, festival koji ove godine slavi svoj 41.rođendan i kojim se slavi proljeće u Italiji. Zanimljiv je kako profesionalnim vrtlarima tako i vrtlarima amaterima, ali i svima koji vole cvijeće. Osim biljaka, cca. 200 izlagača na izložbenom prostoru od 25000m2 zatvorenih površina i 1000 m2 otvorenog prostora nude i lukovice, sjeme, pribor za vrtlarstvo, a samom šetnjom kroz sajam može se „skupiti" i mnoštvo ideja o uređenju vlastitog biljnog kutka bilo da se radi o dnevnom boravku ili uređenju vrta. Na sajmu će, između ostalog, biti izloženo i tropsko cvijeće i biljke te oprema i proizvodi za područje hortikulture, namještaja za vrtove, parkove i terase.
U dogovoreno vrijeme slijedi polazak prema Portogruaru, slobodno poslijepodne za shopping u trgovačkom centru „Adriatico 2“. U ranim večernjim satima slijedi povratak prema Hrvatskoj. Dolazak na Rab u kasnim večernjim satima.
 

Cijena

Cijena (opširnije):
Polazak iz Raba 250 kn

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
CIJENA NE UKLJUČUJE ULAZNICU NA SAJAM CVIJEĆA - 6,00 eur.
 

Napomene

Napomene:

NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 40

Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 40.

Za ovo putovanje, Hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica. 
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa.
PRIJAVE I UPLATE U TURISTIČKOJ AGENCIJI ARRIVA TRAVEL AUTORANS RAB , 091 30 90 865
 

Dodatne informacije
  • Datum polaska: 7.3.
Cijena
  • Cijena od: 250 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
prijevoz turističkim autobusom i voditelja putovanja
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.