Karneval i kultura u Rijeci

Datum polaska:
23.2.

Program

IZ PULE
Karneval i kultura u  Rijeci
23.2.

Bogati kulturni program i međunarodna karnevalska povorka 

Polazak iz Pule, po dolasku u Rijeku prošetat ćete se u pratnji pratitelja do Muzeja moderne i suvremene umjetnosti gdje ćete u sklopu programa Rijeka - Europska prijestolnica kulture moći razgledati izložbu jednog od najpoznatijih hrvatskih suvremenih umjetnika David Maljkovića, čiji su radovi dio kolekcija brojnih svjetskih muzeja, među ostalim Centra Georges Pompidou, Stedelijka, MoMA-e, Tate Gallery. Njegova kolekcija vraća se u rodnu Rijeku uspostavljajući živi dijalog s kolekcijom Muzeja.  
U 12.sati započinje uživanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti na Međunarodnoj karnevalskoj povorci koja je kruna  karnevalskih svečanosti na Kvarneru, biti će to vatromet boja i oblika,  parada stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva. Uz bogati sadržaj koji pruža posjetiteljima Riječki karneval se našao na listi najvažnijih zbivanja u Europi.
Riječki karneval se teško može opisati ili u potpunosti dočarati fotografijama ili televizijskim prijenosom. Riječki karneval treba doživjeti i proživjeti! Zato vas sve pozivamo u Rijeku na karneval – gdje uvijek možete biti ono što želite!
Povratak prema Puli oko 21.00 sata.

Cijena aranžmana: 105,00 kn polazak iz Puli
                                 

Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa. 

 

Cijena

Cijena (opširnije):
Polazak iz Pule 105 kn

Napomene

Napomene:

NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 40

Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 40.

Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa.

Dodatne informacije
  • Broj dana: 1 dan
  • Datum polaska: 23.2.
Polazak
  • iz Istre
Cijena
  • Cijena od: 105 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
U cijenu uključeno:
- Prijevoz turističkim autobusom
- Voditelj putovanja
- Organizacija putovanja

 
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.