Nacionalni park Krka

Podnaslov:
polazak iz Rijeke, Crikvenice i Senja
Datum polaska:
13.6.

Program

Polazak s Autobusnog kolodvora u Rijeci 6,00 h, Crikvenica 6,45h i Senj 7.30h vožnja dalje  u pravcu  Vratnika i Žute lokve te dalje prema Dalmaciji.
Dolazak na ulaz  Lozovac, glavni kopneni ulaz u  Nacionalni park Krka. Slijedi šetnja šumskom stazom od 875 m niz brinu sa koje se pruža prekrasan pogled na sedamnaest stepenica Skradinskog buka preko kojih se prelijevaju združene vode rijeke Krke i njezine pritoke Čikole , kratak je to put za istinske zaljubljenike u prirodu.
Nastavak obilaska je  manje zahtjevnom stazom do veličanstvenog Skradinskog buka.
 Slobodno vrijeme na Skradinskom buku. Nakon predaha u dubokom hladu bujnog raslinja put se nastavlja pješačkom stazom u duljini od 3400 m, kroz kanjon u kojem je Krka blaga i spokojna sve do svog svog ušća u more kod gradića Skradina.  Posjet romantičnom Skradinu. U pratnji voditelja putovanja  prošetat ćete se isprepletenim uskim ulicama koje skrivaju bogatu kulturnu baštinu, a za vrijeme slobodnog vremena imat ćete priliku otkriti i bogatu gastronomsku ponudu ovog skrivenog dalmatinskog bisera.
Povratak u Rijeku u kasnim poslijepodnevnim satima.
izvor slike

Cijena

Cijena (opširnije):
240

Napomene

Napomene:
Putovanje nije pogodno za osobe sa smanjenom pokretljivošću, važno je ponijeti udobnu obuću.
Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA: Gotovinom, debitnim karticama i kreditnim karticama (jednokratno) Visa Premium i Diners
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti putovanja Autotransa d.d.
Dodatne informacije
  • Datum polaska: 13.6.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: 240 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
  • prijevoz turističkim autobusom,
  • voditelj putovanja,
  • sve razglede prema programu
  • organizacija putovanja
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.