Plitvice

Datum polaska:
30.7., 6.8., 13.8., 20.8., 27.8., 3.9., 10.9.

Program

 
Izlet u jednistvenu oazu ljepote!
U šumovitom planinskom kraju, gdje priroda tisućljećima nesmetano oblikuje gorja, šume i rijeke, nalazi se jedna od njenih najljepših kreacija – Plitvička jezera!

Polazak iz Rijeke je u 7:10, iz Dramlja u 7:50, Crikvenice u 8:00, Selca u 8:10 i Novog Vinodolskog u 8:20 sati.

Okružena visokim zelenim šumama, blistajući u svoj svojoj ljepoti, nadovezuju se šesnaest jezera i jezeraca kristalne modroplave boje jedno na drugo, otkrivajući nam tako prekrasnu sliku umijeća prirode. Povezana pjenušavim kaskadama i divljim slapovima koji svojom melodijom stvaraju nezaboravan ugođaj, jezera se oblikuju i danas zahvaljujući iznimno zanimljivom biodinamičkom procesu i znanstvenom fenomenu.
Šetajući šumskim stazama preko drvenih mostića, uživajući u harmoniji pejzaža, čistom i svježem zraku, osluškujući zvuke prirode, otkrit ćemo bogatstvo najljepšeg hrvatskog Nacionalnog parka, koji je zbog svoje iznimne ljepote 1979. godine uvršten u UNESCO-vu listu svjetske prirodne baštine. Svakim našim novim korakom otkrit ćemo neku novu tajnu šarolikog biljnog i životinjskog svijeta.
Vožnja brodićem po jezeru još će više pridonijeti našem susretu sa jedinstvenom ljepotom ambijenta Plitvičkih jezera.
Povratak se očekuje u večernjim satima. 

 

Cijena

Cijena (opširnije):
500,00 kn po osobi
za djecu od 4-7 godina:  100,00 kn
za djecu od 7-12 godina: 250,00 kn

Napomene

Napomene:

 

Plaćanje:

  • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama
  • bankovnom doznakom

Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 35 putnika.
Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 35.
 

Putovanje nije pogodno za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Ovaj izlet je pješačka tura koja traje cca 3-4 sata, gostima treba naglasiti da ponesu udobnu obuću, jaknu ili pulover radi promjene klime i svakako kišobran. Ručak nije uključen u cijenu, ali prije ulaska u Nacionalni park ili nakon razgleda imaju vremena kupiti ručak u self-service restoranu.

Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d
 

Dodatne informacije
  • Datum polaska: 30.7., 6.8., 13.8., 20.8., 27.8., 3.9., 10.9.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: 500 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
  • prijevoz turističkim autobusom 
  • ulaznicu za NP Plitvička jezera
  • voditelja putovanja/vodiča za NP Plitvička jezera
  • troškove organizacije izleta


 
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.