NP RISNJAK, FUŽINE & ŠPILJA VRELO

Podnaslov:
istražite s nama ljepote zelenog srca Hrvatske 13.6.,18.7., 22.8.
Datum polaska:
13.6.,18.7., 22.8.

Program

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 4:00h, iz Đakova (autobusni kolodvor) u 4:45h, iz Sl. Broda (parking Plodine) u 5:30h, iz Požege (autobusni kolodvor) u 5:30h (privoz putnika do Nove Gradiške i priključenje grupi), iz N. Gradiške (autobusni kolodvor) u 06:30h.  
Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.
Ugodna vožnja uz usputne odmore u smjeru Gorskog kotara sve do Crnog Luga, mjesta ulaza u NP Risnjak, gdje ćemo se sastati s lokalnim vodičem te zajedno obići Poučnu stazu Leska. Staza je projektirana i izvedena tako da je svakom posjetitelju omogućeno da je samostalno prijeđe svojim tempom. Niz prelijepih prirodnih i kulturnih detalja protežu se na svega 4,5 km dužine staze i izvrstan su način za upoznavanje prirode i sadržaja ovog nacionalnog parka. Predah nakon razgleda parka i vožnja do Fužina, pitoresknog mjesta u srcu Gorskog kotara, okruženog slikovitim obroncima i stoljetnim šumama. Odlazak prema Špilji Vrelo i razgled u pratnji stručnog vodiča. Špilja je otkrivena slučajno, pedesetih godina prošloga stoljeća, prilikom izgradnje akumulacijskog jezera Bajer. Starost joj se procjenjuje na 3,5 – 4 milijuna godina. Iako je dugačka samo 300 metara, izuzetno je lijepa i bogata špiljskim ukrasima, a posebnu vrijednost daje joj voda – na samo pedesetak metara nalazi se prekrasan gorski izvor, jezero i ponor koji je čine posebno atraktivnom. Nakon razgleda, slijedi slobodno vrijeme za ručak u jednom od brojnih restorana (u vlastitoj organizaciji), šetnju uz jezero Bajer, osvježenje uz kavu ili pak kolač. U kasnijim poslijepodnevnim satima polazak prema polazištima, uz dolazak u noćnim satima.
 

Cijena

Cijena (opširnije):
225 kn Iz Osijeka i Đakova
190 kn Iz Sl. Broda, Požege i Nove Gradiške

Napomene

Napomene:

Cijena aranžmana po osobi na bazi min.35 putnika.

Otplata aranžmana: gotovinom, karticama jednokratno, transakcijskom uplatom najkasnije 7 dana prije polaska

Ostale napomene: Putovanje nije pogodno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 35.
 Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti putovanja Panturist d.d.
Dodatne informacije
  • Datum polaska: 13.6.,18.7., 22.8.
Polazak
  • iz Zagreba
  • iz Slavonije
Cijena
  • Cijena od: 190 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
  • prijevoz turističkim autobusom,
  • pratitelja grupe,
  • sve razglede prema programu ;
  •  troškove jamčevine i organizacije putovanja.
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.