PP PAPUK & ADRENALINSKI PARK DUBOKA

Podnaslov:
Zabavan i edukativni adrenalinski izlet za cijelu obitelj
Datum polaska:
23.8.

Program

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 8:00h. Drugi autobus kreće iz Sl. Broda (parking Plodine) polazi u 9:00h, iz Požege (autobusni kolodvor) u 10:00h. Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena. Ugodna vožnja u smjeru Velike, do malenog mjesta Duboka. Posjet Adrenalinskom parku Duboka (uz doplatu), koji je smješten u istoimenom kamp-odmorištu u dolini potoka Dubočanka u Velikoj. U Parku ćete imati prigodu na zabavan način ispitati svoju spretnost! Elementi adrenalinskog parka Duboka prostiru se na površini od oko 4000 m² u 2 poligona s različitim vježbama (spravama) koje se nalaze između stabala. Posebno je zanimljiv zip line, staza za spuštanje niz sajlu. Svi programi se realiziraju u pratnji stručne osobe Adrenalinskog parka. Dok je jedna skupina na spravama adrenalinskog parka (njih maksimalno 25), predlažemo da posjete novi posjetiteljski centar "Kuća Panonskog mora" (uz doplatu) u neposrednoj blizini adrenalinskog parka.  Obilazak Kuće Panonskog kroz niz interaktivnih i multimedijalnih sadržaja prezentira život na našem Planetu, fosile – na koji se način sačuvaju i što nam pričaju o nekadašnjem okolišu, s posebnim osvrtom na živi svijet Panonskog mora nekoć i sada.
Nastavak vožnje ka Jankovcu, smještenom u samom srcu Papučkog gorja. Prošetat ćemo Grofovom poučnom stazom i zaštićenom Park–šumom Jankovac, uživati uz bistre Jankovačke potoke i Jankovačka jezera. Posjetitelje će oduševiti bogatstvo flore i faune Parka prirode, Jankovački slap Skakavac te Papučke špilje koje kriju legende o grofu Jankoviću i razbojniku Maksimu Bojaniću. U kasnim poslijepodnevnim satima polazak kućama (predviđeni dolazak u ranim večernjim satima).
 

Cijena

Cijena (opširnije):
95 kn Iz Osijeka, Slavonskog Broda, Požege


 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • ulaznica za Adrenalinski park Duboka (2 sata): 100 kn odrasli (niža  viša razina), 50 kn djeca do 18 godina (niža razina),
 • ulaznica za Kuću Panonskog mora u Velikoj 30 kn,
 • putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji).

Napomene

Napomene:
Cijena aranžmana po osobi na bazi min. 25 putnika.

Otplata aranžmana:
gotovinom, karticama jednokratno, transakcijskom uplatom najkasnije 7 dana prije polaska

Ostale napomene: Putovanje nije pogodno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 25.
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 1 dan
 • Datum polaska: 23.8.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: 95 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom,
 • pratitelja grupe,  
 • ulaznicu za PP Papuk / Jankovac,
 • sve razglede prema programu,
 • troškove jamčevine i organizacije putovanja.
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.