RASTOKE-KARLOVAC

Datum polaska:
30.5. i 29.8.

Program

Polazak sa Autobusnog kolodvora u 07,00 sati preko Bosiljeva prema Rastokama, mjestu na kojima se spajaju Korana i Slunjčica. Priroda se poigrala modrozelenim vodama rijeke Slunjčice i rastočila ih u mnoštvo prštavih slapova i slapića od kojih su najljepši Buk, Hrvoje i Vilina kosa. Po svom nastanku Rastoke su zapravo prvi uvod u Plitvička jezera. Za razliku od tih jezera Rastoke su posebne po tome što se u to bogatstvo zelenila po otočićima i hridima pred tristo godina ispreplelo ljudsko naselje s mlinicama žličarama. 1969. godine upisane u Registar nepokretnih spomenika kulture. Nakon obilaska Rastoka odlazak u smjeru Kalovca. Po dolasku odlazimo do Aquatike , najvećeg slatkovodnog akvarija u ovom dijelu Europe. Upoznat ćemo floru i faunu toka rijeke od izvora do ušća, a na samom kraju vidjet ćemo i postav voda stajaćica. Slobodno vrijeme za kupnju suvenira… Odlazak do samog centra Karlovca, grada koji je uokviren rijekama Kupom, Koranom, Dobrom i Mrežnicom. Dobio je ime po svom osnivaču Karlu Habsburškom, a nastao je 1579 god. ispod Starog grada Dubovac, u stoljetnim perivojima i promenadama, biciklističkim stazama, u tradiciji kulture, športa, obrtništva i trgovine. U popodnevnim satima polazak prema Rijeci.

 

Cijena

Cijena (opširnije):

Cijena: 245 KN

Cijena za mlađe od 18 godina: 220 KN

 

Napomene

Napomene:

NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 25 Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 25

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA: Gotovinom, debitnim karticama i kreditnim karticama (jednokratno) Visa Premium i Diners.

 

 

 

Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti putovanja Autotransa d.d.

Dodatne informacije
  • Datum polaska: 30.5. i 29.8.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: 240 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:

 

· prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom prema programu

· voditelj putovanja

· ulaznice za Rastoke

· ulaznica za akvarij Aquatiku

· osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

· osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, priprema i organizacija putovanja

Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.