Pustolovno zabavni park Rizvan City

Datum polaska:
11.7.2020.

Program

Rizvan city savršeno je mjesto za dozu adrenalina, ali i opuštanja djece, obitelji i svih onih koji žele bijeg od svakodnevnih obveza u velebnoj ličkoj šumi nadomak Gospića

Polazak iz Rijeke u 07:30 sati s autobusnog kolodvora Žabica  vožnja preko Senja i dalje autocestom do Brušana, mjesta nadomak Gospića gdje se smjestio pustolovno-izletnički centar Rizvan city.   Po dolasku slijedi organizirani dio zabave u paketu koji je prilagođen baš svima, od najmlađih do najstarijih. Poligon –adrenalinski park se sastoji od više vježbi preuzetih iz alpinizma  koje su smještene na sajlama između drveća u šumi. Nakon nešto sporije šetnje krošnjama brzinski se spustite između krošnji do polja zip lineom u dužini od 150 metara. Slijedi penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo i ljudski stolni nogomet. Ukoliko žudite za još više adrenalina na licu mjesta možete nadoplatiti razne atrakcije poput paintball pustolovine, voženje quadom, kajak po rijeci Lici ili pak vožnju divovskom ljuljačkom…. Povratak u Rijeku se očekuje u večernjim satima.


 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
* nadoplate za sve sadržaje koji nisu uključeni u cijenu paketa "Soft adventure day"

Napomene

Napomene:
Plaćanje:
  • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama
  • bankovnom doznakom

Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 35 putnika
Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 35

Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d.
 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1 dan
  • Datum polaska: 11.7.2020.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: 320 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
  • prijevoz turističkim autobusom 
  • ulaznicu i paket „Soft adventure day“ u pustolovno-izletničkom centru Rizvan City ( adrenalinski park, zip line, penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo, ljudski stolni nogomet)
  • voditelja putovanja
  • troškove organizacije izleta
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.