Slatko i staro – Destilerija Aura i Poreč

Datum polaska:
18.7.

Program

Polazak sa Autobusnog kolodvora Žabica u 10:00 sati i vožnja u pravcu tunela Učka. Prva destinacija nam je destilerija Aura u Buzetu. Tvrtka Aura bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda rakija, likera i džemova od samoniklog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu. Džemovi od maslačka, kadulje, borovnice, drena te rakije poput biske, medenice i teranina samo su neki od proizvoda koje ćete imati prilike kušati, a u sklopu destilerije nalazi se i prodajni prostor gdje ćete moći i kupiti sve proizvode po pristupačnim cijenama. U cijenu je uključen i razgled destilerije, koja se prostire na više od 500 m2, uz stručno vodstvo djelatnika koji će grupu upoznati sa cijelim procesom destilacije – od fermentacije voća, destilacije u ručno rađenom bakrenom kotlu, maceracije voća i odležavanja rakije sve do punjenja i pakiranja. U ranim popodnevnim satima odlazimo u Poreč, biser Istre na čijem se prostoru nalazio Parentium, antičko naselje još iz rimskog doba. Slijedi obilazak jezgre grada s voditeljem putovanja koji je i licencirani vodič za Istarsku županiju, razgled antičke i srednjovjekovne jezgre, šetnja još uvijek sačuvanom ulicom Decumanus, a posjetit ćemo i atrij Eufrazijeve bazilike s ranokršćanskim freskama koje su pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u Poreču do polaska prema Rijeci. Povratak u Rijeku oko 21:00 sat.

 

Napomene

Napomene:

 

 Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet.
MOGUĆNOSTI PLAĆANJA: Gotovinom, debitnim karticama i kreditnim karticama (jednokratno) Visa Premium i Diners.
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti putovanja Autotransa d.d.

Dodatne informacije
  • Datum polaska: 18.7.
Polazak
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: 195 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:

 

· prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom prema programu

· voditelj putovanja/licencirani vodič za Istarsku županiju

· posjet destileriji Aura u Buzet, razgled destilerije uz stručno vodstvo i degustacijski paket – degustacija 3 vrste rakija/po osobi, slatka plata/po osobi ( 3 vrste džemova, 6 keksa, 3 vrste čokolada)

· razgled Poreča uz voditelja putovanja/licenciranog vodiča za Istarsku županiju

· osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

· osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, priprema i organizacija putovanja

 

 

Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.