Smještaj u hotelus 4 zvjezdica!
1234

ANDALUZIJA

Podnaslov:
Direktnim letom iz Zagreba!
Datum polaska:
16.-20.11.2022.

Program

ANDALUZIJA na direktnom letu iz Zagreba Posebnim zrakoplovom Zagreba
POLAZAK: 16.11.-20.11.2022.

5 dana /4 noćenja                                                                         GARANTIRANI POLAZAK

VRIJEDNOST VIŠE: DIREKTAN LET IZ ZAGREBA ZA SEVILLU! HOTELI 4* NA CIJELOM PROGRAMU! UKLJUČENE ULAZNICE, IZVRSTAN RED LETENJA!!!
 
PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan ZAGREB – SEVILLA
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci 2 sata prije leta, podjela putne dokumentacije i prijava na let. Polijetanje zrakoplova na izravnom letu za Sevillu na liniji OU9470 u 15.30h. Po dolasku u 18.35h obavljanje graničnih formalnosti te odlazak do hotela. Orijentacijska šetnja sa pratiteljem putovanja  te slobodno vrijeme za večeru i vlastite programe i otkrivanje bogatog noćnog života Seville.  Povratak u hotel. Noćenje.
2.dan SEVILLA
Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji stručnog vodiča : Reales Alcazar, nekadašnja maurska vladarska palača koja se nalazi pod zaštitom UNESCA; veličanstvena Sevillska katedrala Santa Maria dela Sede s preko 30 oltara ukrašena  slikama velikih španjolskih majstora  - Zurbarana i Goye u kojoj se nalazi najveći oltar na svijetu, mauzolej Kristofora Kolumba, te 96 m visok toranj Giralda s intrigantnom maurskom dekoracijom-simbol grada(izvana).  Nastavak šetnje do Barrio santa Cruz, (stara židovska četvrt uskih ulica, bijelih kuća, cvjetnih dvorišta i malih trgova s palmama i stablima naranči), Plaza de Espana, Palacio de Pedro El Cruel, Torro del Oro, Plaza San Francisco…. Slobodno vrijeme za ručak i shopping. Preporučamo fakultativni odlazak na vožnju brodom rijekom Guadalquivir od Zlatnog Tornja - Torre d' Oro, nakon čega se prepustite uživati u atmosferi grada koji živi do kasno u noć. Za sve ljubitelje izvornog flamenca preporuka je odlazak na čuveni flamenco show. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
3.dan SEVILLA – CORDOBA – GRANADA
Nakon doručka polazak drugom biseru Andaluzije – Córdobi, nekadašnjoj prijestolnici maurskog kraljevstva čiji je stari dio također pod zaštitom UNESCO-a. Razgled "najmaurskijeg" španjolskoga grada u pratnji stručnog vodiča, nekadašnje prijestolnice maurskog kraljevstva El-Andalus, impresivne džamije "Mezquita" – simbola grada, najljepših zatvorenih dvorišta Španjolske (patios), Calleja de las flores, slikovita židovska četvrt sa sinagogom, stara gradska jezgra iz 10. st. pod UNESCO zaštitom, Rimski most, Slovoluk. Slobodno vrijeme za ručak ili shopping na Plaza de las Tendillas. Nastavljamo putovanje put  posljednje prijestolnice maurske Andaluzije smještene  u podnožju planinskog lanca Sierra Nevade- Gradane, na nadmorskoj visini od 700-tinjak m. Po dolasku prijava i smještaj u hotel.

4.dan GRANADA
Doručak te odlazak na cjelodnevni razgled grada-simbola ujedinjenja Španjolske nakon Rekonkviste, grada u kojem se na svakom koraku isprepliću rimska i arapska kultura. Upoznavanje Granade započinjemo posjetom palači Alhambra i vrtovima Generalife, ljetnom prebivalištu maurskih vladara Granade iz 14. stoljeća s prekrasnim perivojima i vodoskocima, koji su zajedno s arapskom četvrti Albaicín uvršteni na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine. Nakon razgleda Alhambre uputiti ćemo se u živopisno središte grada  s pauzom za ručak a potom u  poslijepodnevnim satima nastavak razgleda grada: renesansna katedrala i Capilla Real, kasnogotička Kraljevska kapela, u kojoj se nalaze grobovi kraljice Izabele i kralja Ferdinanda. Navečer preporučamo odlazak na noćni razgled maurske četvrti Albaicin, s pogledom na osvijetljenu Alhambru i fakultativno odlazak na flamenco show u ciganskim špiljama. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan GRANADA – JEREZ LA FRONTERA-  SEVILLE
Nakon doručka i odjave iz hotela odlazak prema gradu Jerez de la Frontera kojeg nazivaju prijestolnicom poznatog vina sherryja. Kraće upoznavanje s centrom grada: Plaza del Arenal, gotička crkva sv. Mihaela iz 15.st., Alcazar, katedrala iz 17.st. , kip Manuela Marije, osnivača vinarije Tío Pepe, jedne od najposjećenijih vinarija na svijetu.  Nastavak putovanja prema Sevilli  u kojoj imamo slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku.  Po dolasku, prijava na izravni let za Zagreb na liniji OU9471 u 20.00hh.  Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u  23.00h. Završetak programa.

Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.

FIRST MINUTE CIJENA  ARANŽMANA IZNOSI:  5.990,00 kn / 795  EUR  + pristojbe zračnih luka 1.290 ( 171,21 Eur )
REDOVNA CIJENA  ARANŽMANA IZNOSI:  6.190,00 kn / 821,55  EUR  + pristojbe zračnih luka 1.290 ( 171,21 Eur )

Cijena aranžmana uključuje:
 • prijevoz posebnim zrakoplovom Croatia Airlinesa prema programu,
 • sve prijevoze i transfere autobusom prema programu,
 • razgled svih gradova prema programu uz voditelja programa
 • lokalni vodiči u Cordobi, Granadi, Sevilli
 • smještaj u hotelima 4* prema programu na osnovi 4 noćenja s doručkom
 • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja,
 • organizaciju i pripremu putovanja.
 • ulaznica za Alhambru, najočuvaniju i najznačajniju arapsku palaču iz 13. st, jedinstveni primjerak maurske arhitekture na europskom prostoru te prekrasne vrtove Generalife .
 • Ulaznice u Sevilli za  katedralu  i Real Alcázar
 • Ulaznica u Córdobi za  Velika džamija -La Mezquita
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1290 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata ( 171,21 Eur )
 • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu,
 • doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi – 1290 kn ( 171,21 Eur )


Obavezne doplate:
 • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1290 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata ( 171,21 Eur )

Eventualne doplate
 • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana,
 • fakultativne izlete,
 • obroke koji nisu uključeni u cijenu,
 • doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi – 1290 kn ( 171,21 Eur )

Informacije o letu:
RED LETENJA NA CROATIA AIRLINESU
OU9470 Zagreb 15:30 Sevilla 18:35
OU9471 Sevilla 20:00 Zagreb 23:00
 
PRIJEVOZNIK: CROATIA AIRLINES
PRTLJAGA: 13 kg po putniku predane prtljage te 1 kom ručne prtljage do 8 kg
Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

Odgovorni organizator: Mondo Travel
Dodatne informacije
 • Datum polaska: 16.-20.11.2022.
Polazak
 • iz Zagreba
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.