Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

BARCELONA

Podnaslov:
Zrakoplovom iz Zagreba
Datum polaska:
25.-28.08.

Program

Barcelona, smještena na obali Sredozemnog mora, jedna je od najposjećenijih, najživljih i zabavnih svjetskih turističkih destinacija. Ugodne temperature i sunčani dani, čak i u listopadu, Barcelonu čine idealnim gradom za odmor i uživanje. Arhitekt Antoni Gaudí grad je učinio veličanstvenim - jednostavno je nemoguće ne zamijetiti katedralu La Sagrada Familia - Gaudíjevo životno djelo. Osim posjeta poznatim znamenitostima, u Barceloni svakako treba probati ukusno španjolsko jelo paella - jer nijedno putovanje u Španjolsku ne bi bilo potpuno bez paella gozbe!

1.dan 25.08.2022.   ZAGREB -  BARCELONA
Sastanak putnika u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman u Zagrebu kod šaltera informacija u 13:00h. Prijava na let za Barcelonu OU374 u 15:20h. Slijetanje u Barcelonu u 17:30h. Transfer autobusom do hotela, prijava u hotel. Noćenje.

2. dan 26.08.2022.   BARCELONA
Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja u razgled javnim prijevozom i pješice: Plaza Catalunia, Gotička četvrt, najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi sa spletom uskih krivudavih uličica i katedralom iz 14. i 15. stoljeća, sjajnim primjerom katalonske gotike. Prošetat ćemo Ramblom, najživljom gradskom avenijom, zajedno ćemo posjetiti živopisnu gradsku tržnicu „La Boquería“ poznatu po bogatoj ponudi lokalnih proizvoda, smještenu na Rambli. Prošetat ćemo do Kolumbova spomenika koji je visok 60m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Svakako preporučamo posjet jednom od najvećih europskih Akvarija. U poslijepodnevnim satima mogućnost fakultativnog odlaska u Španjolsko selo (Pueblo Español), gdje se na 49 000m2 nalaze replike svih najpoznatijih građevina i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu Magične fontane, čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi Espańa. Povratak u hotel. Noćenje. 

3. dan 27.08.2022.  BARCELONA
Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja pješice i javnim prijevozom do Parka Güell, remek-djela Antonija Gaudíja (dio UNESCO-ve svjetske baštine), jednog od najljepših vidikovaca i simbola grada. U nastavku predlažemo posjet Gaudijevom remek djelu, crkvi Sagrada Familia ili posjet čuvenom stadionu FCI Barcelona Camp Nou. Povratak u hotel. Slobodna večer za vlastite programe ili večera uz flamenco (preporuka uz doplatu). Noćenje.

4. dan  28.08.2022.  BARCELONA - ZAGREB
Doručak. Check out iz hotela, prtljaga ostaje u hotelu do transfer. Predlažemo posjet Picassovom muzeju, smještenom u jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica u Barceloni ili fondaciji Joana Miróa, koja se nalazi na Montjüicu, olimpijskom brdu. Nakon ovoga predlažemo vožnju žičarom do luke pri čemu možete uživati u prekrasnoj panorami na grad. U 15:00h organizirani transfer za zračnu luku. Prijava na direktan let za Zagreb. Polazak za Zagreb u 18:20h. Dolazak u Zagreb u 20:20h. Završetak programa.
Cijena po osobi u 1/1 sobi : 5.990 kn
Cijena po osobi u 1/2 sobi : 4.720 kn
Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 15 putnika
Cijena uključuje:
 • prijevoz zrakoplovom sa uključenim zrakoplovnim pristojbama
 • smještaj u hotelu EXE CRISTALL PALACE 4**** na bazi  3 noćenja s doručkom
 • transfer zračna luka – hotel – zračna luka
 • razgledi s pratiteljem prema programu
 • pratitelja putovanja
Cijena ne uključuje:
 • boravišnu pristojbu koja iznosi 2,25 eur po danu/osobi
 • doplate za obroke koji nisu uključeni u program
 • karte za javni prijevoz
 • ulaznice u objekte koji se posjećuju
 • putno osiguranje (zdravstveno osiguranje za putovanja u inozemstvo, osiguranje od otkaza putovanja)

Fakultativna ponuda:
 • flamenco show s večerom            50,00eur/380kn
 • uspinjača Montjuic-Barceloneta     9,40 eur/72kn
 • Pueblo espanol                                 10,00eur/76 kn


Napomene:
 • Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 15
 • U slučaju otkazivanja izleta zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti
 • Program se odvija uz pridržavanje epidemioloških mjera.
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Agencija zadržava pravo promjene cijene kao i izmjene redoslijeda programa putovanja, sukladno promjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima
 • Molimo da obratite pažnju na propise vezane uz prijevoz prtljage u domaćem zračnom prometu, kao i na težinu i količinu Vaše prtljage. Po osobi je dozvoljeno nositi 1 komad prtljage maksimalne težine do 20 kg te jedan komad ručne prtljage. Ručna prtljaga podložna je pregledu, ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u zrakoplov.


INFORMACIJE ZA PUTNIKE VEZANE UZ COVID-19:

Putnik je dužan prije ugovaranja i uplate aranžmana informirati se o trenutnoj situaciji u državi ili državama u koje putuje, a sve informacije može pronaći na službenoj stranici MVEP-a (http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/). Ugovaranjem i uplatom aranžmana smatra se da je Putnik pročitao informacije na službenoj stranici MVEP-a te je suglasan s istim. Putnik će o svom trošku napraviti eventualni PCR ili antigenski test potreban za prijavu na let ili ulazak u državu.Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA AUTOTRANS  d.d. dostupni na:
https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
Dodatne informacije
 • Broj dana: 4 dana
 • Datum polaska: 25.-28.08.
Polazak
 • iz Zagreba
Cijena
 • Cijena od: €626,45(4.719,99 kn)
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.