Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Beč & Designer Outlet Parndorf- 2 dana- Izložba Michelangelo & Beyond

Datum polaska:
13.01.-14.01.2024.

Program

Bečki muzej Albertina posvećuje novu izložbu jednom od najsvestranijih i najpoznatijih renesansnih umjetnika, Michelangelu..


 Program putovanja:  
1.dan
Polazak u 4:00 sata iz Krka i u 05,00 sati iz Rijeke (Žabica).
Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Designer Ouleta Parndorf koji se nalazi cca. 50 km od Beča uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora.
Ovo je pravi shopping grad u kojem se nalazi oko 160 trgovina poznatih marki: Hugo Boss, Gucci, Escada, Armani, Ralph Lauren, Burberry, Prada, Furla, Trussardi, Pollini, Tommy Hilfiger, René Lezard, Nike, Adidas, Desigual,  koji su sniženi do 70 %.
Po dolasku u Beč slijedi panoramska vožnja gradom uz dvorac Belevedere, Operu, gradsku vijećnicu, Parlament.  Dolazak u centar grada.  Slobodno vrijeme za shopping, ručak ili posjet nekoj od čuvenih bečkih kavana ili Dschungelu Caféu jer ovdje su i djeca više nego dobrodošla.
Vožnja autobusom prema hotelu 3*  u Beču, smještaj po sobama i noćenje.

2.dan
Doručak. Nakon doručka slijedi vožnja autobusom do centra grada. Kraća šetnja centrom grada sa voditeljem putovanja i slobodno vrijeme. Mogućnost posjeta izložbi MICHELANGELO & BEYOND koja se održava u muzeju Albertina. Izložba stavlja naglasak na nastanak i utjecaj ideala tijela koji posljednjih 300 godina služi kao mjerilo za svaki prikaz muškog akta.  Michelangelova djela utjecala su i na njegove suvremenike, no i na buduće umjetnike sve do 20. stoljeća. Osim Michelangela bit će izložena i djela Rafaela, Rembrandta i Rubensa, a predstavit će se i radovi Gustava Klimta, Egona Schielea, Antona Raphaela Mengsa, Albrechta Dürera i Pompea Batonija. Nakon izložbe odlazimo do jedne od najljepših europskih palača – Schonbrunn.
To je bila ljetna rezidencija carske obitelji. Slobodno vrijeme za posjet palači Schonbrunn, šetnju do Glorijete ili pak vrtovima i parkovima kompleksa ili mogućnost posjeta zoološkom vrtu Beč. Možete kupiti ulaznice za Imperial turu te posjetiti unutrašnjost dvorca ili posjetiti Dječji muzej dvorca Schönbrun ili posjetiti bečki zoološki vrt.
U poslijepodnevnim satima slijedi odlazak iz Beča. Očekivani povratak u Rijeku i Krk u kasnim večernjim satima.

 

Cijena

Cijena (opširnije):
190,00 € / 1.431,55 kn  (FIRST MINUTE CIJENA ZA REZERVACIJE DO 07.12.2023.
210,00 € /1.582,24 kn  (Redovna cijena programa) 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 •     Troškove vlastite potrošnje
 •    Ulaznicu za posjet izložba MICHELANGELO & BEYOND (obavezna rezervacija i uplata u agenciji): Odrasli 15,00 € po osobi (mlađi od 19 g. – besplatno)
Informativna cijena ostalih ulaznica (moguće plaćanje na licu mjesta):
 •     Ulaznicu za dvorac Schonnbrunn: Imperial tura: 24,00 € - odrasli, 17,00 €- djeca 6-18 g.
 •     Ulaznicu za Dječji muzej Schonnbrunn: 8,50 € -odrasli i djeca
 •     Ulaznicu za zoološki vrt Beč: 26,00 € odrasli, 15,00 € djeca 06-18 g., djeca mlađa od 6 g.- besplatno
 •     Doplatu za jednokrevetnu sobu: 35,00 € / 263,70 kn


         
 

Napomene

Napomene:
Popusti:
 10 % popusta za dijete mlađe od 12 godina starosti na 3. ležaju
Četverokrevetna soba- na upit- ovisno o raspolozivosti
Dijete na osnovnom ležaju ne ostvaruje popust


Plaćanje:
 
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada
 • bankovnom doznakom
Putno osiguranje:
Preporučujemo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Policu je moguće ugovoriti u trenutku sklapanja ugovora.

Napomene:
 • Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 7 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 40
 • Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.
 • Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda obilaska znamenitosti ovisno o radnom vremenu muzeja, prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, državnim praznicima, mogućem dobivanju satnice rezervacije za određeni grupni popust, itd.
 • Za državljane RH  potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnicaPotpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.

Slike izvor: wien.info, https://www.mcarthurglen.com/en/outlets/at/designer-outlet-parndorf/, https://www.albertina.at/en/


Sastavni dio ovog programa su OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 

 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 2 dana
 • Datum polaska: 13.01.-14.01.2024.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: €190,00(1.431,55 kn)

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 •   Prijevoz turističkim autobusim prema programu
 •   Voditelja  putovanja
 •   1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama u hotelu 3*  u Beču
 •  Razglede po programu
 •   Jamčevinu za paket aranžman i osiguranje od odgovornosti
 •   Troškove organizacije i izvedbe programa
Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.