Smještaj u hotelus 4 zvjezdica!
1234

Beč- 2 dana- Izložba Harry Pottera- za velike i male

Podnaslov:
Ulaznica za izložbu je uključena u cijenu
Datum polaska:
18.-19.03.

Program

Posjet odličnoj  interaktivnoj izložbi koja slavi poznate trenutke, likove, okruženja i zvijeri viđene u filmovima i pričama o Harryju Potteru i čarobnjačkom svijetu kroz impresivan dizajn i tehnologiju. Ovo je jedinstvena prilika da izbliza vidite autentične rekvizite i originalne kostime iz filma te da se iskusi personalizirano putovanje kroz cijeli postav.


 Program putovanja:  
1.dan
Polazak u 4:30 sata iz Krka i u 05,30 sati iz Rijeke (Žabica).
Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Beča uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora.
Po dolasku u Beč slijedi panoramska vožnja gradom uz dvorac Belevedere, Operu, gradsku vijećnicu, Parlament.  Dolazak u centar grada.
Šetnja gradom sa voditeljem putovanja u kojoj ćete moći vidjeti Trg Marije Terezije- Parlament – Hofburg – Graben – katedrala sv. Stjepana.
Slobodno vrijeme za shopping, ručak ili posjet nekoj od čuvenih bečkih kavana ili Dschungelu Caféu jer ovdje su i djeca više nego dobrodošla.
Mogućnost individualnog posjeta novoj bečkoj atrakciji Time Travel. Ova multimedijalna atrakcija i magična bečka povijesna tura je odlična za sve uzraste! Ovo je idealna prilika da doživite vožnju 2.000 godine unatrag u prošlost te da i vi postanete dio prošlosti. Tura počinje ulaskom u podrume starog samostana Sv. Mihaela, gdje vas dočekuje hologram fratra koji se po legendi izgubio davno i sada luta hodnicima. Naravno i njihov vodič. Uz njih vam pričaju i o povijesti Beča, voštane figure Franza Josepha i Sissi… Slijedi odlazak u 5D kino gdje putujete i borite se, osnivate Beč, pa s majstorima hodate po skelama buduće katedrale. Po nogama vas šibaju repovi štakora koji su donijeli kugu u Beč, pucate s bedema u tursku vojsku i mir.  Gradi se novi Beč, Mozart i Strauss grade novu povijest. A onda opet potres, sirene, rat... I na posljetku moderna Austrija. Cijela tura traje 50 minuta. Za više informacija posjetite: www.timetravel-vienna.at.
Vožnja autobusom prema hotelu 3*/4*.  Smještaj po sobama i noćenje.
2.dan
Doručak. Nakon doručka slijedi vožnja autobusom  do jedne od najljepših europskih palača – Schonbrunn. To je bila ljetna rezidencija carske obitelji. Slobodno vrijeme za posjet palači Schonbrunn, šetnju do Glorijete ili pak vrtovima i parkovima kompleksa ili mogućnost posjeta zoološkom vrtu Beč. Možete uz asistenciju našeg voditelja kupiti ulaznice za Imperial turu te posjetiti unutrašnjost dvorca ili posjetiti Dječji muzej dvorca Schönbrun, uđite u svijet kraljevske obitelji, obucite se kao princ ili princeza i saznajte i više o njihovoj svakodnevnici.
Slijedi vožnja autobusom do Meta Stadta gdje se održava spektakularna izložba  Harry Pottera: The Exhibition nešto je posve novo i drugačije, iskustvo koje ćete sigurno pamtiti jer je riječ o plutajućoj izložbi koja uz pomoć napredne tehnologije pruža maksimalno iskustvo zbog kojeg ćete se osjećati kao u filmu. Naime, izložba će uključivati scenografiju na kojoj smo odrasli, sve likove i zvijeri te ćete u potpunosti moći zaviriti u bajkoviti svijet najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu. Isto tako, izložba je interaktivna i postoji mogućnost personalizacije i to na sljedeći način. Jednom kada odaberete svoj Hogwarts dom, dobivate čarobni štapić i zaštitnika kako biste nešto detaljnije sve istražili. Zasad znamo da će naracija biti vrlo vjerodostojna te u potpunosti pružiti iskustvo filma, a moći ćete i ‘posjetiti’ neke od najpoznatijih dijelova Hogwartsa.

U poslijepodnevnim satima, nakon posjeta izložbi slijedi odlazak iz Beča. Očekivani povratak u Rijeku i Krk u večernjim satima.

Cijena

Cijena (opširnije):
TERMIN: 18.02.-19.02.2023. RASPRODANO     B&B Hotel Hauptbahnhof 3*


TERMIN: 18.03.-19.03.2023.   JUFA HOTEL WIEN CITY 4*

180 € /1.356,21 kn  (FIRST MINUTE CIJENA ZA REZERVACIJE DO 15.02.2023.) po osobi

195,00 € /1.469,23 kn (Redovna cijena programa) po osobi


 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 •     Troškove vlastite potrošnje
 •     Informativne cijene ulaznica:
 •     Ulaznicu za Time Travel: 19,90 € odrasli, 15,90 € djeca 5-14 g., 17,90 € studenti i seniori +55 g.  (obavezna rezervacija I prijava u agenciji)
 •     Ulaznicu za dvorac Schonnbrunn: Imperial tura: 22,00 € - odrasli, 15,00 €- djeca 6-18 g., 18,00 € - student (uz predočenje iskaznice)
 •     Ulaznicu za Dječji muzej Schonnbrunn: 8,00 € -odrasli i djeca
 •     Ulaznicu za zoološki vrt Beč: 26,00 € odrasli, 15,00 € djeca 06-18 g., djeca mlađa od 6 g.- besplatn
 •      Doplatu za jednokrevetnu sobu: 290,00 kn /38,49 €

         
 

Napomene

Napomene:
Popusti:
 10 % popusta za dijete mlađe od 12 godina starosti na 3. ležaju
Četverokrevetna soba- na upit- ovisno o raspolozivosti
Dijete na osnovnom ležaju ne ostavaruje popust


Plaćanje:
 
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada
 • bankovnom doznakom
Putno osiguranje:
Preporučujemo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. Policu je moguće ugovoriti u trenutku sklapanja ugovora.

Napomene:
 • Cijena je kalkulirana na bazi minimalno 40 putnika.
 • Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 7 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 40
 • Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.
 • Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda obilaska znamenitosti ovisno o radnom vremenu muzeja, prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, državnim praznicima, mogućem dobivanju satnice rezervacije za određeni grupni popust, itd.
 • Za državljane RH  potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica


U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja
Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.


Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/austrija,2.html .Slike izvor: https://harrypotterexhibition.com/vienna-austria/, https://www.timetravel-vienna.at/en/, wien.info


Sastavni dio ovog programa su OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 

 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 2 dana
 • Datum polaska: 18.-19.03.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: €180,00(1.356,21 kn)

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 •   Prijevoz turističkim autobusim prema programu
 •   Voditelja  putovanja
 •   1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama u hotelu JUFA hotel Wien City 4*  (termin: 18.03.-19.03.2023.) u Beču
 •    Ulaznicu za izložbu Harry Potter (audio vodič nije uključen u cijenu ulaznice, a može se nadoplatiti online karticom i instalirati na Vašem mobitelu. Dostupni jezici su engleski i njemački)
 •  Razglede po programu
 •   Jamčevinu za paket aranžman i osiguranje od odgovornosti
 •   Troškove organizacije i izvedbe programa
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.