Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

London

Datum polaska:
14.-18.4.2020.
Naslov ispod slike:
VRIJEDNOST VIŠE: 5 PUNIH dana u Londonu, centralno lociran hotel, uključene zrakoplovne pristojbe i engleski doručak!

Program

1. dan, utorak, 14.04.2020.
Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora (peron 15) u 01.00 sati. Transfer autobusom do Budimpešte. Check-in. Let avio kompanije Ryanair za London u 06:30 h (let FR8354). Dolazak u London u 08:05 h. Panoramski razgled gradskih znamenitosti autobusom: Kings Cross željeznička stanica, Marble Arch, Hyde Park, Palača Kensington, Albert Memorial, Royal Albert Hall, trg Picadilly, trg Trafalgar, Parlament, Big Ben, Westminsterska opatija, Buckinghamska palača... Smještaj u hotel. Nakon kraćeg predaha, odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom do Piccadily Circusa, odnosno West Enda, slobodno vrijeme i povratak u hotel u određeno dogovoreno vrijeme javnim gradskim prijevozom, u suprotnom u individualnom aranžmanu. Noćenje.

2. dan, srijeda, 15.04.2020.
Doručak. Nastavak razgleda Londona pješke i javnim prijevozom (karta za prijevoz nije uključena): Razgled počinjemo posjetom katedrali Sv. Pavla. Preko mosta Millenium prijeći ćemo na južnu obalu rijeke Temze i nastaviti šetnju pored Tate Modern slavne galerije suvremene umjetnosti, Shakespeareovog kazališta Globe, katedrale Southwark, City Halla - gradske vijećnice. Nastavljamo razgled prelaskom čuvenog Tower Bridga i šetnjom do Tower of London - najstarije kraljevske rezidencije engleskih kraljeva u kojoj se danas čuvaju kraljevski dragulji. Današnju šetnju završavamo na trgu Leicester, šarmantnom 'dnevnom boravku' Londona poznatom po kafićima, restoranima, kazalištima i brojnim drugim zabavnim sadržajima. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

3. dan, četvrtak, 16.04.2020
Doručak. Nastavak razgleda grada gradskim prijevozom i pješke: Big Ben, Westministerska opatija, London Eye – čuveni kotač i poznata atrakcija Londona. U nastavku idemo do Buckinghamske palače gdje ćemo doživjeti smjenu kraljevske straže (u slučaju kiše smjene straže nema). Predlažemo poludnevni izlet brodom po rijeci Thames do Greenwicha kojim prolazi nulti meridijan, također poznat i po najvećem pomorskom muzeju i opservatoriju. Povratak u centar. Predlažemo odlazak u poznatu ulicu Oxford – čuvenoj po bezbrojnim prodavaonicama svjetskih robnih marki. Slobodno vrijeme za shopping. Noćenje.

4. dan, petak, 16.04.2020, fakultativni izlet u WARNER BROS HARRY POTTER STUDIO TOUR
Doručak. Prijepodne odlazak s voditeljem putovanja na obilazak Warner Brothers filmskih studija u kojima je sniman serijal – zakoračite u scene iz serijala o malom čarobnjaku koje su se tu snimale duže od 10 godina; posjetite originalne filmske setove s kostimima koji su korišteni u serijalu, dobit ćete pregled nad tehnologijom koja je korištena, itd. (na izlet se ide gradskom željeznicom - doplata za kartu za prijevoz na licu mjesta. Broj ulaznica je ograničen). Povratak u grad i slobodno poslijepodne. Za putnike koji ostaju u gradu slobodno vrijeme za obilazak brojnih muzeja, kupovinu i osobne programe. Predlažemo odlazak na Camden Market, jedan od najslavnijih uličnih sajmova na svijetu ili objed u tipičnom londonskom pubu, šetnju do Abbey Roada, ulice koju su proslavili Beatlesi fotografirajući se na pješačkom prijelazu te ulice za album Abbey Road iz 1969. godine, itd. Noćenje.

5. dan, subota, 18.04.2020.
Doručak. Predlažemo posjet najstarijem muzeju voštanih figura Madame Tussaud's. Za ljubitelje muzeja predlažemo i poznati British Museum, muzej povijesti koji se nalazi u blizini našeg hotela. Transfer do zračne luke Stansted u 14:00 h. Let avio kompanije Ryanair za Budimpeštu u 18:00 h (let FR8371). Dolazak u Budimpeštu u 21:25 h. Transfer do Osijeka. Planirani dolazak u Osijek iza ponoći.
 

Cijena

Cijena (opširnije):

FIRST MINUTE CIJENA PO OSOBI: 4.490 kn (do 29.02.) 

REDOVNA CIJENA PO OSOBI: 4.690 kn 

CIJENA ARANŽMANA ZA DIJETE DO 15,99 GOD S DVOJE ODRASLIH: 3.390 kn 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
U CIJENU NIJE UKLJUČENO (doplate u agenciji prilikom rezervacije):
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 1.430 kn,
 • putno zdravstveno osiguranje 45 kn,
 • osiguranje od otkaza putovanje 2,75-3,2% od ukupne cijene aranžmana (min. premija 50 kn; osiguranje od otkaza zaključuje se ISKLJUČIVO istovremeno sa zaključivanjem ugovora o putovanju),
 • fakultativne sadržaje,
 • ulaznice za kulturno povijesne spomenike i muzeje,
 • karte za javni gradski prijevoz
 • troškove osobnih narudžbi.

FAKULTATIVNE DOPLATE (neobavezno, doplate na licu mjesta, min. 20 prijavljenih):
 • vožnja na London Eye – 240 kn odrasli; 195 kn djeca od 3-15 godina,
 • Madam Taussaud`s – 240 kn odrasli; 195 kn djeca od 3-15 godina,
 • vožnja po rijeci Thames do Greenwicha (Westminster Bridge - Greenwich) 130 kn odrasli; 90 kn djeca od 5-16 godina,
 • ulaznica Harry Potter Studio Tour – 450 kn odrasli; 350 kn djeca od 5-15 godina (cijene iz 2019. su okvirne i podložne su promjenama)

Napomene

Napomene:
OTPLATA ARANŽMANA:  gotovinom (30% pri rezervaciji, a ostatak u mjesečnim ratama do 15 dana prije putovanja), karticama, +4% – do 6 rata American Express, PBZ Visa; do 12 rata Diners, ZABA Maestro/Mastercard

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI: za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

KALKULACIJA CIJENA: Program je rađen na osnovi min. 20 plaćenih mjesta. Za manji broj putnika agencija zadržava pravo korekcije cijene.

OSTALI UVJETI: Uz ovaj program vrijede OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA putničke agencije Panturist.
Osigurana jamčevina kod Allianz osiguranja dd. Polica od odgovornosti kod Allianz osiguranja dd.

Foto by digital341 from Pixabay
Dodatne informacije
 • Broj dana: 5 dana
 • Datum polaska: 14.-18.4.2020.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: 4.490 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz visoko-turističkim autobusom na relaciji Osijeka – Budimpešta – Osijek,
 • let Budimpešta – London, Stansted – Budimpešta, zrakoplovne pristojbe,
 • 10 kg check in prtljage (dimenzije 55cm x 20cm x 40cm) + ručna prtljaga (dimenzije 40cm x 20cm x 25cm),
 • 4 noćenja s doručkom u hotelu Royan National 3* u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama,
 • transfer od/do zračne luke u Londonu,
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku,
 • poludnevni razgled grada autobusom,
 • razglede pješice
 • osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i rezervacije putovanja.
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.