Međugorje i Mostar

Datum polaska:
15.04.

Program

1. dan  KRK – RIJEKA – KRAVICA - MEĐUGORJE
Polazak u 06,00 sati iz Krka, u 07,00 sati iz Crikvenice, u 09,00 sati Tp Stinica. Vožnja prema jugu uz usputna zaustavljanja radi odmora. Posjet slapu Kravica u blizini Ljubuškog. Visina slapa krece se od 26 – 28 metara, s vodenim amfiteatrom ispod slapa promjera 120 metara. Preko sedronosna sloja od dna do vrha slapa izrasla je trava, mahovina i lišajevi. Dolazak u Međugorje u večernjim satima. Smještaj u pansion. Večera, noćenje.
2. dan MEĐUGORJE
Nakon doručka slijedi odlazak na Brdo Ukazanja (Podbrdo) ili na jutarnju misu.  Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju.  Večera u pansionu i noćenje.
3.dan MEĐUGORJE - MOSTAR
Doručak.  Odlazimo prema Mostaru. U Mostaru nas pored Franjevačke crkve očekuje lokalni vodič. Mostar, grad smješten na rijeci Neretvi, bio je jedan od trgovačkih centara staroga Otomanskog Carstva (Kujunđiluk) čiji se trgovi još uvijek mogu vidjeti u gradu. Danas je Mostar kulturno i gospodarsko središte Bosne i Hercegovine. U samom gradu vidjet ćemo BULEVARD, STARI MOST pod UNESCO-vom zaštitom, BEGOVA DŽAMIJA, MEHMED PAŠINA DŽAMIJA, SINAGOGA, KRIVA ĆUPRIJA – MALI MOST (prototip Starog mosta), TABAČICA DŽAMIJA, HAMAM, KUJUNDŽILUK, TURSKA KUĆA… Slobodno vrijeme za šetnju ili ručak.
Slijedi vožnja prema Rijeci i Krku uz usputna zaustavljanja. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.
 

Cijena

Cijena (opširnije):
Polazak iz Krka: 855,00 kn
Polazak iz Crikvenice: 835,00 kn
Polazak iz Tp Stinica: 755,00 kn
 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • doplatu za jednokrevetnu sobu: 150,00 kn po osobi
 • ulaznicu za slap Kravicu: 10,00 KM po osobi

 

Napomene

Napomene:

Plaćanje:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama na rate
 •  bankovnom doznakom

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:
Putovanje nije pogodno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

U slučaju otkazivanja izleta zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti.
Arriva travel poštuje sve preporuke HZJZ.  Na ulazu u autobus, obaveza putnika je dezinficirati ruke sredstvom za dezinfekciju koji se nalazi u autobusu. Molimo Vas da na izlet ponesete maske za lice i nosite ih tijekom boravka u autobusu.
Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 25.

Izvor fotografija: https://www.turizam.mostar.ba/

Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 3 dana
 • Datum polaska: 15.04.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: 755 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • razglede prema programu
 • voditelja putovanja
 • smještaj na bazi 2 polupansiona u pansionu u Međugorju u dvokrevetnoj sobi
 • lokalnog vodiča u Mostaru
 • jamčevinu i organizaciju putovanja

 
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.