Mountain outdor Camp Velebit 2020

Podnaslov:
Obiteljski odmor Velebit 4 dana

Program

Program je namijenjen obiteljima sa djecom od minimalno 8 godina sa vlastitim prijevozom.
Provedite sa svojom obitelji drugačiji i najbolji odmor ikad!
Program nudi nezaboravan aktivni odmor tijekom ljeta, u trajanju od 4 dana /3 noćenja koji kombiniraju upoznavanje novih mjesta te usvajanje novih vještina kroz sport i zabavu.
Cijeli program je vođen od strane iskusnih instruktora s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i odraslima.
Želite li da vaše dijete provede ljeto u prirodi aktivno, kreativno, zabavno a pri tom još nešto i nauči?
Ako je odgovor da, vidimo se u Velebit outdoor campu.
Spavajte u hladnim Velebitskim noćima, uživajte u aktivnostima u prirodi i iskusite nešto novo i drugačije.


1.dan
Polazak vlastitim prijevozom iz Vašeg mjesta stanovanja te dolazak u centar u popodnevnim satima. Smještaj u bungalove ili kuću te upoznavanje sa voditeljima i programom. Slijedi prva aktivnost; escape room "Secret of Nikola Tesla". Soba je igra vrlo bogate scenografije pomiješane s posebno projektiranim i izrađenim zagonetkama kako bi što bolje dočarale svijet ovog genijalca. Gosti uživaju u atraktivnom okruženju punom čudnih naprava, zanimljivih mehanizama i svjetala svih boja i oblika. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.dan

Nakon doručka zabavite se u adrenalinskom parku; zip line, stijena za penjanje, divovska ljuljačka, sreličarstvo, streljaštvo. Slijedi odmor i slobodno vrijeme za ručak u nekom od obližnjih ugostiteljskih objekata. U popodnevnim satima - Quad safari - bilo da ste početnik ili iskusni vozač jednosatna tura kroz polja i šume pruža nezaboravno iskustvo vožnje. U quad safariju najprije ćemo vas upoznati sa quad vozilima i načinom vožnje. Nakon toga, krećete u vožnju. Kaciga će vas dobro zaštititi od granja i žbunja, ali budite spremni i na blatne kaljuže i oblake prašine na kraju kolone.Noćenje.

3.dan
Doručak. Aktivnosti prema Vašem izboru Kajak Safari ili pješačenje po Velebitu;
Kajak Safari je 10 kilometarska tura po rijeci Lici, ulazak u jezero Kruščica, kupanje, ribičke priče iskusnih instruktora. U ovoj nezaboravnoj avanturi netaknutom prirodom kanjona rijeke Like sudionici koriste kayak, vesla, prsluk. Razvija se timski rad, komunikacija, koordinacija uči se o ribljim vrstama rijeke (ribičke priče)…..
Pješačenjem po Velebitu gosti će doživjeti Velebit na jedan sasvim novi i drugačiji način, vidjeti će zašto Velebit ima status Parka prirode te zašto su njegovi sjeverni i južni dijelovi proglašeni nacionalnom parkom.
Slobodno vrijeme za odmor i ručak a u popodnevnim satima avantura se nastavlja posjetom Pećinskom parku Grabovača. Grabovača je jedini pećinski park u Hrvatskoj, u kojem se nalazi neprocjenjivo bogatstvo podzemnih krških oblika. Pećinski park "Grabovača" kao sklop čiste prirode nudi čitav niz doživljaja i vrijednosti u ekološkom, znanstvenom, estetskom i edukativnom smislu. Povratak u centar. Slobodno vrijeme te noćenje.

4. dan

Nakon doručka odjava iz centra te povratak kućama vlastitim prijevozom.

 
Naslov ispod slike:
Termine prilagođavamo Vašim željama, ovisno da li su slobodni kapaciteti smještaja.

Cijena

Cijena (opširnije):
1.320 kn po osobi
4 dana / 3 noćenja
 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 
 • prijevoz do centra i natrag - vlastiti prijevoz
 • obroke osim doručka (prehranu je moguće dogovoriti u blizini centra)
 • prijevoz do aktivnosti koje se ne odvijaju u centru (osim jeep safarija)

Napomene

Napomene:

Plaćanje:
Za ovaj aranžman potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene pri rezervaciji, a cjelokupni iznos do 5 dana prije polaska.
Uplate je moguće izvršiti:

 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada
 • bankovnom doznakom

Najmanji broj osoba potreban za realizaciju programa: 3

Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 7 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 3

Sastavni dio ovog programa su OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d.

Izvor fotografija: https://adria-velebitica.hr/hr/
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 4 dana
Cijena
 • Cijena od: 1.320 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • smještaj u bungalovima u sklopu kampa ili u kući dida Martina  (ili u jednoj od obližnjih turističkih kuća ovisno o terminu) na osnovi 3 noćenja s doručkom
 • mogućnost korišenja bazena
 • kvalificirane instruktore
 • sve potrebne ulaznice za: escape room „Secret of Nikola Tesla“, adrenalinski park, zip line, stijena za penjanje, divovska ljuljačka, streličarstvo, streljaštvo, quad safari
 • kajak safari rijeka Lika  ili pješačenje po Velebitu
 • posjet pećinskom parku Grabovača
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.