Mountain outdor Camp Velebit 2020

Podnaslov:
Obiteljski odmor Velebit 8 dana

Program

Program je namijenjen obiteljima sa djecom od minimalno 8 godina sa vlastitim prijevozom.
Provedite sa svojom obitelji drugačiji i najbolji odmor ikad!
Program nudi nezaboravan aktivni odmor tijekom ljeta, u trajanju od 8 dana / 7 noćenja koji kombiniraju upoznavanje novih mjesta te usvajanje novih vještina kroz sport i zabavu.
Cijeli program je vođen od strane iskusnih instruktora s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i odraslima.
Želite li da vaše dijete provede ljeto u prirodi aktivno, kreativno, zabavno a pri tom još nešto i nauči?
Ako je odgovor da, vidimo se u Velebit outdoor campu.
Spavajte u hladnim Velebitskim noćima, uživajte u aktivnostima u prirodi i iskusite nešto novo i drugačije.

1.dan
Polazak vlastitim prijevozom iz Vašeg mjesta stanovanja te dolazak u centar u popodnevnim satima. Smještaj u bungalove ili kuću te upoznavanje sa voditeljima i programom. Noćenje.

2.dan
Nakon doručka zabavite se u adrenalinskom parku; zip line, stijena za penjanje, divovska ljuljačka, sreličarstvo, streljaštvo. Slijedi odmor i slobodno vrijeme za ručak u nekom od obližnjih ugostiteljskih objekata. U popodnevnim satima - Quad safari - bilo da ste početnik ili iskusni vozač jednosatna tura kroz polja i šume pruža nezaboravno iskustvo vožnje. U quad safariju najprije ćemo vas upoznati sa quad vozilima i načinom vožnje. Nakon toga, krećete u vožnju. Kaciga će vas dobro zaštititi od granja i žbunja, ali budite spremni i na blatne kaljuže i oblake prašine na kraju kolone. Slobodno vrijeme za kupanje (bazen ili more - udaljeno samo 30-ak minuta od centra). Noćenje.

3.dan
Doručak. Današnje aktivnosti su Kajak Safari i kupanje; Kajak Safari je 10 kilometarska tura po rijeci Lici, ulazak u jezero Kruščica, kupanje te ribičke priče iskusnih instruktora. U ovoj nezaboravnoj avanturi netaknutom prirodom kanjona rijeke Like sudionici koriste kayak, vesla, prsluk. Razvija se timski rad, komunikacija, koordinacija uči se o ribljim vrstama rijeke (ribičke priče)…..
Slobodno vrijeme za odmor i ručak te vlastite programe ili kupanje (bazen ili more). Noćenje.

4.dan
Doručak. Slijedi jeep safari po Velebitu. Vozeći bijelim cestama obilaze se prirodne ljepote, zaustavlja se na točkama prelijepih vizura krajolika, saznat ćete informacije o življenju na Velebitu u prošlosti. Na ovome izletu gosti će doživjeti Velebit na jedan sasvim novi i drugačiji način, vidjeti će zašto Velebit ima status Parka prirode te zašto su njegovi sjeverni i južni dijelovi proglašeni nacionalnom parkom.

Slobodno vrijeme za odmor i ručak  i kupanje (bazen ili more). Noćenje.

5.dan
Nakon doručka odlazak na obližnji ranč gdje možete jahati konje. Jedna minuta jahanja ima učinak kao da smo napravili 90 samostalnih koraka. Osim što je dobro za rehabilitaciju i tjelovježbu, izvrstan je lijek za naš um. Stara poslovica kaže: “Ima nešto u vanjštini konja što čini dobro nutrini čovjeka” Razvijaju se koordinacijske sposobnosti, ravnoteža, fleksibilnost, toniraju se mišići….
Slobodno vrijeme za ručak a u popodnevnim satima avantura se nastavlja posjetom Pećinskom parku Grabovača. Grabovača je jedini pećinski park u Hrvatskoj, u kojem se nalazi neprocjenjivo bogatstvo podzemnih krških oblika. Pećinski park "Grabovača" kao sklop čiste prirode nudi čitav niz doživljaja i vrijednosti u ekološkom, znanstvenom, estetskom i edukativnom smislu. Povratak u centar. Slobodno vrijeme te noćenje.

6. dan
Doručak u centru te bicikliranje do malog mjestašca Smiljan (oko 10 km) gdje se nalazi Memorijalni Centar „Nikola Tesla“. Razgled centra i rodne kuće Nikole Tesle, upoznat ćete se s brojnim izumima ovog genijalnog inovatora a uživo vidjeti i replike njegovih najvažnijih izuma.

Povratak biciklama te slobodno vrijeme za ručak.
Slijedi escape room "Secret of Nikola Tesla" koja se nalazi u centru a izvrsna je nadopuna Memorijalnom centru Nikole Tesle. Soba je igra vrlo bogate scenografije pomiješane s posebno projektiranim i izrađenim zagonetkama kako bi što bolje dočarale svijet ovog genijalca. Uživat ćete u atraktivnom okruženju punom čudnih naprava, zanimljivih mehanizama i svjetala svih boja i oblika. Noćenje.

7.dan
Nakon doručka kreće speleoavantura u Modrič špilji. Špilja Modrič, kod Rovanjske je zaštićeni prirodni objekt, duga je 829 metara a obiluje prekrasnim stalagmitima, stalaktitima (konačno ćete ih naučiti razlikovati). Uz pratnju iskusnog vodiča sudionici će se opremiti kombinezonima, speleološkim kacigama i karabitnom rasvjetom. Razvijanje povjerenja u samog sebe, podizanje  samopouzdanja, jačanje ega.
Slobodno vrijeme za ručak i kupanje te vlastite programe ( prijedlog posjet NP Paklenica). Noćenje.

8.dan
Nakon doručka odjava iz centra te povratak kućama vlastitim prijevozom. 
 
Naslov ispod slike:
Termine prilagođavamo Vašim željama, ovisno da li su slobodni kapaciteti smještaja.

Cijena

Cijena (opširnije):
2.970 kn po osobi
8 dana / 7 noćenja
 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 
 • prijevoz do centra i natrag - vlastiti prijevoz
 • obroke osim doručka (prehranu je moguće dogovoriti u blizini centra)
 • prijevoz do aktivnosti koje se ne odvijaju u centru (osim jeep safarija)

Napomene

Napomene:

Plaćanje:
Za ovaj aranžman potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene pri rezervaciji, a cjelokupni iznos do 5 dana prije polaska

Uplate je moguće izvršiti:

· u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada

· bankovnom doznakom

Najmanji broj osoba potreban za realizaciju programa: 3 osobe

Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 20 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 3


Sastavni dio ovog programa su OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d.
Izvor fotografija : https://adria-velebitica.hr/hr/

Dodatne informacije
 • Broj dana: 8 dana
Cijena
 • Cijena od: 2.970 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • smještaj u bungalovima u sklopu kampa ili u kući dida Martina u sklopu centra (ili u jednoj od obližnjih turističkih kuća ovisno o terminu) na osnovi 7 noćenja sa doručkom
 • mogućnost korištenja bazena
 • kvalificirane instruktore
 • sve potrebne ulaznice za: adrenalinski park, zip line, stijena za penjanje, divovska ljuljačka, streličarstvo, streljaštvo, quad safari
 • kajak safari rijeka Lika  sa kupanjem
 • jeep safari po Velebitu
 • jahanje
 • posjet Pećinskom parku Grabovača
 • bicikliranje do Smiljana
 • posjet Memorijalnom centru Nikole Tesle
 • escape room „Secret of Nikola Tesla“
 • speleoavantura u Modrič špilji
 
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.