Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Nin, Zadar, Biograd n/m, Šibenik i NP Krka

Datum polaska:
03.-05.06.

Program

1. dan: OSIJEK, NIN, BIOGRAD n/m
Polazak autobusom u 5:00h iz Osijeka (autobusni kolodvor), u 5:45h iz Đakova (autobusni kolodvor), u 6:30h iz Sl. Broda (parking Plodine, u 6:30h iz  Požege (autobusni kolodvor; provoz do Nove Gradiške) i u 7:30h iz N. Gradiške (autobusni kolodvor).
Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.

Ugodna vožnja turističkima autobusom, uz usputne odmore, sve do NINA, najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada. Šetnja uz glavne znamenitosti: Crkva sv. Križa iz 9.st. (najmanja katedrala na svijetu, koja spada među najvrjednije sačuvane spomenike starohrvatskog crkvenog graditeljstva), Krstionica kneza Višeslava, Spomenik knezu Branimiru... GRATIS posjet SOLANI NIN, koja datira još iz doba Rimljana, u kojoj se i danas sol ubire rukama, na tradicionalan način. Kroz posjet Solani i Kući soli otkrijte zanimljive priče o soli te specifičnoj flori i fauni koja nastanjuje ovu oazu mira.. Nastavak vožnje do Biograda. Smještaj u sobe. Večera, piće uz večeru. Noćenje.

2. dan: IZLET U NP KRKA I ŠIBENIK 
Doručak. Odlazak autobusom u NACIONALNI PARK KRKA, naš drugi najposjećeniji nacionalni park. Obuhvaća sedam sedrenih slapova, u njemu obitava nekoliko endemskih vrsta, a poseban je i po potopljenom riječnom ušću – estuariju, koji je dug čak 23,5 kilometra te bogat školjkama, slatkovodnim i morskim ribama. Zanimljivo je da morska voda iz estuarija dopire sve do Skradinskog buka, najpoznatijeg slapa NP Krka! S 22,5 metara visine na Visovačko jezero obrušava se Roški slap, jedan od najživljih dijelova Parka. Ovdje se nalazi kompleks mlinica, etnografska baština dragocjena cijeloj Hrvatskoj. Uz Roški slap se nalaze i ugostiteljski sadržaji, pa možete sjesti te nešto prigristi i popiti, a idealno bi bilo kušati miljevački pršut i isprobati vino iz bukare, kako biste osjetili prave okuse i mirise ovih krajeva… Odlazak autobusom grad Kralja Petra Krešimira - ŠIBENIK. Razgled grada u pratnji vodiča: Katedrala Sv. Jakova (jedno je od najznačajnijih i najljepših graditeljskih ostvarenja u Hrvatskoj te je 2000. godine uvrštena na UNESCO-ov popis svjetske kulturne baštine), 4 bunara, Gradska vijećnica na središnjem gradskom Trgu Republike Hrvatske, Tvrđava ili Kaštel Svetog Mihovila - najstariji dio grada, sa začetcima još iz kasnobrončanog doba, Tvrđava Barone (danas multimedijalni muzej koji kroz tehnologiju takozvane proširene stvarnosti oživljava likove, zvukove i prizore Šibenika iz 17. stoljeća). Povratak u hotel. Večera, piće uz večeru. Noćenje.

3. dan: BIOGRAD n/m, ZADAR, OSIJEK
Nakon doručka, odjava iz hotela. Kraća vožnja do ZADRA. Šetnja s vodičem uz glavne gradske znamenitosti: crkva sv. Donata, katedrala sv. Stošije, Forum, Kalelarga, Narodni trg, Kopnena vrata ili Arsenal, Morske orgulje, Pozdrav Suncu.. Slobodno vrijeme za ručak i kavu te nastavak vožnje prema kućama. Planirani povratak je u noćnim satima.
Naslov ispod slike:
Vrijednost više: uključene 2 večere u hotelu, korištenje unutarnjeg bazena, neograničeno piće uz večere, ulaznice za Solanu Nin i NP Krka

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena aranžmana po osobi: 1.490 kn

Polasci iz Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda, Požege i Nove Gradiške

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • OBVEZNA DOPLATA za boravišnu pristojbu (plaćanje na recepciji):  10 kn po osobi i danu za osobe starije od 18 godina, 5 kn po osobi i danu za djecu 12 do 17,99 godina, djeca do 11,99 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu
 • doplata za jednokrevetnu sobu 450 kn po osobi 
 • izlet brodom u Pučišća na otoku Braču uz riblji ručak na brodu 300 kn po osobi
 • ulaznice i ostali sadržaji koji nisu dio ove ponude - plaćanje na licu mjesta
 • putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 60 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)


 

Napomene

Napomene:
Otplata paket-aranžmana: 
Za ovo putovanje potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene pri rezervaciji, a cjelokupni iznos do 14 dana prije polaska. 
Uplate je moguće izvršiti:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada
 • bankovnom doznakom 

Napomene:
 • Agencija može otkazati paket-aranžman i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 6 dana prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji 25
 • U slučaju otkazivanja putovanja zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti 
 • Arriva travel poštuje sve preporuke HZJZ. Na ulazu u autobus, obaveza putnika je dezinficirati ruke sredstvom za dezinfekciju koji se nalazi u autobusu. Molimo Vas da na putovanje ponesete maske za lice i nosite ih tijekom boravka u autobusu.
Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA  Panturist d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja  
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 3 dana
 • Datum polaska: 03.-05.06.
Polazak
 • iz Zagreba
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: 1.490 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom  
 • smještaj u hotelu Adria 3* u Biogradu n/m na bazi 2 polupansiona (buffet doručak i buffet večera) u dvokrevetnoj Classic sobi (free Wi-Fi u predvorju hotela)
 • korištenje unutarnjeg bazena
 • uz večere uključeno pićem: gazirana i negazirana bezalkoholna pića i sokovi, voda, pivo, stolno vino
 • razgled Nina, Šibenika i Zadra
 • posjet Solani Nin i Muzeju Kuća Soli
 • ulaznice za NP Krka uz stručno vodstvo
 • voditelja putovanja
 • troškove organizacije putovanja, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.