Smještaj u hotelus 4 zvjezdica!
1234

Nova godina u Sarajevu

Podnaslov:
3 dana - autobusom iz Krka i Rijeke
Datum polaska:
30.12.-01.01.

Program

1.dan  KRK  - RIJEKA- SARAJEVO
Polazak autobusa u 04,00 sata iz Krka i u 05,00 sati iz Rijeke (Žabica).
Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Hrvatsku preko Slavonskog Broda i dalje kroz Bosnu u pravcu Sarajeva. Zaustavljanje putem radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi odlazak u centar grada i slobodno vrijeme. Predlažemo da isprobate čuvene sarajevske ćevape, burek ili neke druge od delicija bosanske kuhinje ili da prošetate čuvenom Baščaršijom ili uz rijeku Miljacku. Odlazak autobusom prema hotelu. Smještaj u hotel 4*.  Noćenje.
2. dan SARAJEVO
Doručak. Nakon doručka odlazimo u razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenederija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište.. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe  Povratak u hotel i slobodno vrijeme za pripremu za najluđu noć u godini. Predlažemo odlazak u grad i doček Nove Godine na otvorenome ili u nekom od sarajevskih lokala. Noćenje. Povratak u hotel i noćenje.
3 dan   SARAJEVO – VRELO BOSNE – RIJEKA - KRK
Doručak. Slobodno vrijeme u centru grada.  Ukoliko vremenske prilike budu dopustile slijedi odlazak na Vrelo Bosne-  parku prirode pored Sarajeva i omiljenom izletištu sarajlija gdje možete uživati u prekrasnoj prirodi. Polazak prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Bosnu i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja.
Dolazak u Rijeku i Krk u kasnim večernjim satima.


Izvor fotografije: Pixabay
Naslov ispod slike:
Smještaj u hotelu 4*

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena aranžmana po osobi: 
Polazak iz Rijeke:  1.230,00 kn
Polazak iz Krka: 1.250,00 kn


 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 •     Ulaznicu za Vrelo Bosne: 2 KM
 •      Doplatu za jednokrevetnu sobu: 520,00 kn po osobi
 •      Troškove vlastite potrošnje

Informativne cijene ulaznica:
Gazi Husrev-begova džamija 2 KM, Vrelo Bosne 2 KM
Avazov toranj - vidikovac 1 KM
Tunel Spasa 10 KM

 

Napomene

Napomene:
Plaćanje:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama na rate
 •  bankovnom doznakom
 • 30 % iznosa aranžmana kod sklapanja ugovora o putovanju, a ostatak iznosa najkasnije 21 dan prije polaska

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja za slučaj otkaza putovanja te putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu sa Covid 19 dodatkom- na upit

Napomene:
Državljani Republike Hrvatske (s valjanom putovnicom ili osobnom iskaznicom), ne trebaju predočiti negativan PCR test na SARS-CoV-2, antigen test niti potvrde o cijepljenju kada u Bosnu i Hercegovinu ulaze direktno iz  države čiji su državljani, kao i njihova maloljetna djeca i supružnici koji su državljani drugih zemalja.
Više informacija potražite na web stranici: www.mvep.hr
Povratak u RH: Djeca mlađa od 12 godina koja putuju sa svojim roditeljima/skrbnicima oslobođena su obveze podnošenja negativnog rezultata PCR testa i samoizolacije ako njihovi roditelji/skrbnici imaju valjani digitalni certifikat EU-a protiv bolesti COVID-19 ili negativan PCR ili brzi rezultat antigenskog testa ili potvrdu o cijepljenju ili oporavku od bolesti COVID-19.
Svi putnici dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera (obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima i autobusu, restrikcije prilikom obilazaka lokaliteta tijekom putovanja i ostale restrikcije koje su na snazi u trenutku putovanja).
U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Autotrans d.d će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.
Agencija  može otkazati  putovanje i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 21 dan od početka putovanja te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 35.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja sa covid dodatkom
Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.


Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d.
dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 3 dana
 • Datum polaska: 30.12.-01.01.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: 1.230 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • Prijevoz turističkim autobusim prema programu
 • Voditelja  putovanja
 • Smještaj u hotelu 4* u Sarajevu na bazi 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama
 • Lokalnog vodiča za razgled Sarajeva
 • Troškove organizacije i izvedbe programa
 • Osiguranje od odgovornosti i jamčevine

   
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.