Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Nova godina u Sarajevu

Podnaslov:
hotel u centru, uključene večere u cijenu
Datum polaska:
31.12.2020.-02.01.2021.

Program


Netko je jednom rekao: Tko se napije vode s neke od brojnih česmi  u Sarajevu, taj će se do kraja života željeti vratiti u Sarajevo. Neovisno o tome da li ste se napili vode, grad na obali rijeke Miljacke će Vas dočekati raširenih ruku i nadaleko poznatom bosanskom gostoljubivošću uvući Vam se 'pod kožu'. 
Vrijednost više: smještaj u hotelu u centru grada + uključene večere u cijenu aranžmana!

 
1.    Dan, 31.12.2020., četvrtak: Osijek, Đakovo, Slavonski Brod, Sarajevo
Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 8:00h, iz Đakova (autobusni kolodvor) u 8:45h, iz Sl. Broda (parking Plodine) u 9:30h, iz Požege (autobusni kolodvor) u 8:30h (privoz putnika do Slavonskog Broda i priključenje grupi).  
Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.
Po dolasku u Sarajevo (oko 14:00h), panoramski razgled grada (autobusom) pokraj Stadiona Koševo i dvorana Zetra te poznatog sarajevskog groblja Bare te razgled grada vožnjom uz rijeku Miljacku. Slijedi smještaj u hotel u centru grada. Kraći odmor. Novogodišnja večera u hotelu i doček Nove godine uz glazbu (glazba uživo vjerojatno neće biti moguća zbog epidemioloških mjera, već je planirana glazba s CD-a). SRETNA NOVA GODINA! Noćenje.

2.    Dan, 01.01.2021., petak: Sarajevo
Kasniji doručak (do 11:00h). Razgled Sarajeva u pratnji vodiča (ulaznice uz doplatu): Latinska Čuprija i muzej atentata – Gradska vijećnica – Inat Kuća – rijeka Miljacka – super popularna Baščaršija uz nezaobilazne ćevape u Želji – Baščaršijska Džamija – Kazandžijska ulica – Gazi-Husrev Begova Džamija i bezistan – Sahat Kula – Katolička katedrala srca Isusova – Ferhadija Džamija – Markale – Vječna Vatra – saborna crkva – Careva džamija....  Slobodno vrijeme na Baščaršiji i uživanje u poznatim sarajevskim delicijama. Večera u hotelu. Noćenje.

3.    dan, 02.01.2021., subota: Sarajevo, Slavonski Brod, Đakovo, Osijek
Nakon doručka odjava iz hotela. Odlazak na Vrelo Bosne (fakultativno), spomenik prirode: bujna vegetacija, svjež povjetarac sa Igmana i izvor rijeke Bosne doživljaj koji pružaju svakom posjetiocu, ugođaj je koji se ne zaboravlja. Nastavak razgledavanja gradskih znamenitosti autobusom: Ratno Sarajevo, Tunel spasa – jedina veza grada sa ostatkom svijeta tijekom opsade (fakultativno). Polazak u pravcu Hrvatske u popodnevnim satima. Planirani dolazak u Slavonski Brod /Đakovo/ Osijek u  večernjim satima.

Izvor fotografija: Pixabay.com

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 150 kn
 • policu osiguranja od otkaza putovanja 50 kn (u slučaju bolesti, smrtnog slučaja) – moguća doplata isključivo pri sklapanju ugovora
 • putno međunarodno zdravstveno osiguranje 30 kn
 • fakultativni sadržaji koji nisu navedeno pod cijena uključuje, a grupa ih želi posjetiti – plaćanje na licu mjesta (informativne cijene ulaznica, podložne promjeni): Begova džamija 1€, Muzej atentata 1€, Brusa Bezistan 1€, Vrelo Bosne 1€,  Tunel spasa 5€ 

Napomene

Napomene:
Plaćanje:
Za ovo putovanje potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene paket-aranžmana najkasnije do sklapanja ugovora , a cjelokupni iznos do  15 dana prije polaska. 
Uplate je moguće izvršiti:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada
 • bankovnom doznakom 

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. 

Napomene:
 • Za državljane RH  potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
 • Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 7 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 25
 • Turistička agencija zadržava pravo izmjene vremena polaska ovisno o prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, itd.
 • Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.


Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Panturist d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 3 dana
 • Datum polaska: 31.12.2020.-02.01.2021.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: 950 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom  
 • smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Saraj 3* u centru Sarajeva, na osnovi 2 polupansiona (doručak švedski stol, večera u 3 slijeda)
 • voditelja putovanja
 • jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora turističkog paket aranžmana
 • troškove organizacije putovanja

 
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.