Smještaj u hotelus 4 zvjezdica!
1234

Vojvođanska tura: Novi Sad, Petrovaradin i Subotica - GARANTIRANI POLAZAK

Podnaslov:
autobusom iz Osijeka i Đakova / GARANTIRANI POLAZAK
Datum polaska:
05.-07.10.

Program

1. dan, 05.10.2023., četvrtak: ĐAKOVO – OSIJEK – PETROVARADIN - NOVI SAD 
Polazak autobusom iz Đakova (autobusni kolodvor) u 12:00h, iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 13:00h. Vožnja do Novog Sada, jednom od rijetkih gradova koji u isto vrijeme živi smirenim i opuštenim životom karakterističnim za vojvođanske varoši, a da istovremeno ima sve atribute europskih metropola. Odlazak do Petrovaradina -  razgled jedne od najvećih sačuvanih tvrđava u Europi izgrađene tijekom 17. i 18. st., s čijeg se vidikovca pruža prelijep pogled na cijeli Novi Sad i Dunav. Saznat ćete puno zanimljivosti, pa i zašto velike kazaljke na satu tornja pokazuju minute, a male kazaljke sate. Smještaj u hotel. Odlazak na zajedničku večeru u jedan od tradicionalnih restorana uz živu glazbu. Zabava do kasnih večernjih sati! Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, 06.10.2023., petak: NOVI SAD 
Doručak. Panoramski razgled Novog Sada: Bulevar oslobođenja (glavna komercijalna zona), Židovska ulica s najvećim židovskim kompleksom u Europi, Srpsko narodno kazalište, SPENS (najveća sportska dvorana u Vojvodini). Nastavak razgleda stare gradske jezgre pješice, u pratnji vodiča: Trg Slobode sa spomenikom Svetozaru Miletiću (djelo Ivana Meštrovića), Gradska vijećnica, crkva Djevice Marije, Dunavski park, Zmaj Jovina ulica (glavna pješačka zona s mnoštvom trgovina i kafića). Slobodno vrijeme za vlastite programe, kupovinu i šetnju uz Dunav. U večernjim satima odlazak zajedničku večeru u jedan od tradicionalnih restorana uz živu glazbu. Zabava do kasnih večernjih sati! Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, 07.10.2023., subota: NOVI SAD – SUBOTICA – PALIĆ – OSIJEK – ĐAKOVO 
Nakon doručka napuštamo hotel i Novi Sad. Slijedi vožnja prema Subotici, najsjevernijem gradu Srbije te prometnog i kulturnog središta Bačke. Šetnja gradom uz vodiča: Gradska kuća, Sinagoga, crkva sv. Terezije Avilske, Rajhlova palača, Gradski muzej, Narodno kazalište… Odlazak autobusom do Palićkog jezera, uz koje se nalazi Veliki park sa živopisnim secesijskim  vilama i dugim šetnicama. Predlažemo zajednički posjet Vinariji Zvonka Bogdana (uz doplatu pri sklapanje ugovora – moguće samo za cijelu grupu!). Na samom ulasku u zdanje, izgrađeno u stilu secesije, vas dočekuju statue Zvonka Bogdana ali i 8 tamburaša. I interijer vinarije je vrlo impresivan i uređen u arhitektonskoj tradiciji vojvođanske regije. Mogućnost degustacije (uz doplatu – samo za cijelu grupu!). Kraće slobodno vrijeme za šetnju uz jezero i uživanje u prelijepoj prirodi. U kasnim poslijepodnevnim satima polazak ka Hrvatskoj, uz dolazak u Osijek u Đakovo u večernjim satima.
Naslov ispod slike:
Vrijednost više: uključene 2 večere uz živu glazbu

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena paket-aranžmana po osobi: 169 EUR / 1.273,33 kn
 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
Cijena paket-aranžmana ne uključuje (neobavezno, plaćanje u agenciji pri prijavi):
 • putno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu 6 EUR / 45,21 kn
 • osiguranje od otkaza putovanja 10 EUR / 75,35 kn
 • vođeni obilazak Vinarije Zvonka Bogdana uz degustaciju 3 vrste vina  10 EUR / 75,35 kn (na upit, min. 25 prijavljenih)
 • smještaj u jednokrevetnoj sobi: 25 EUR / 188,36 kn (na upit)
 • troškove osobne potrošnje
 • troškove ulaznica za kulturno-povijesne sadržaje koje grupa želi posjetiti, a nisu uključene u osnovnu cijenu paket-aranžmana


 

Napomene

Napomene:
Otplata paket-aranžmana:
 • gotovinom, Internet bankarstvom, kartično (do 6 rata za kartično plaćanje karticama Maestro, MasterCard, VISA, American Express, Diners) –  uplata akontacije 30% pri potpisu ugovora, a ostatka iznosa najkasnije do 15 dana prije putovanja
 • mogućnost kartičnog plaćanja do 6 rata bez osobnog dolaska u agenciju  (slanje linka za plaćanje e-mailom preko Corvus Pay-a) – samo za PBZ kartice (Visa, Maestro, MasterCard) i Diners kartice

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:
 • Agencija može otkazati paket-aranžman i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 6 dana prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji 35.
 • Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
 • Za ovo putovanje putnik mora imati važeću osobnu iskaznicu  
 • Iako su na dan izrade ponude i potpisa ugovora ukinute sve epidemiološke mjere prilikom prelazaka granica (nije potrebna COVID potvrda ili test na COVID-19), ukoliko se iste ponovno uvedu do/tijekom realizacije putovanja, putnici su ih dužni ishoditi/ispuniti o svom trošku. Svi putnici dužni su pridržavati se svih eventualnih epidemioloških mjera koje budu na snazi prilikom obilazaka lokaliteta tijekom putovanja i ostale restrikcije koje su na snazi u trenutku putovanja. U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, agencija će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.
 • U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Panturist d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja 
 • Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.
 • Molimo putnike da se informiraju o preporukama za putovanja i upozorenja na službenim stranicama MVEP-a 
 • Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Sastavni dio ovog programa su  Opći uvjeti usluga putovanja Panturist d.d. dostupni na https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 3 dana
 • Datum polaska: 05.-07.10.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: €169,00(1.273,33 kn)

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
Cijena paket-aranžmana uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • 2 noćenja s doručkom u garni-hotelu Dash 4* u Novom Sadu  (dvokrevetne i trokrevetne sobe; https://dash-star.com/sr/ )
 • boravišnu pristojbu u hotelu
 • 2 x večera u tradicionalnim restoranima u Novom Sadu uz živu glazbu rijekom večere
 • razgled Petrovaradina, Novog Sada i Subotice u pratnji vodiča
 • voditelja putovanja 
 • jamčevinu za turistički paket aranžman, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i rezervacije
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.