Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Prag i Bratislava - GARANTIRANI POLAZAK

Podnaslov:
autobusom iz Osijeka
Datum polaska:
27.-30.10.2023

Program

1. dan, 27.10.2023., četvrtak: OSIJEK , noćna vožnja
Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora u 22:00 sata. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku, Češku.

2. dan, 28.10.2023., petak: PRAG
Dolazak u Prag u prijepodnevnim satima. Razgled grada: Namesti republika, Praška brana, Karlovo sveučilište, Staromestske namesti, Židovska četvrt, Havelska tržnica, Narodna ulica, Narodno kazalište... Smještaj u hotel u poslijepodnevnim satima. Odmor i slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

3. dan, 29.10.2023., subota: PRAG
Nakon doručka nastavak razgleda grada autobusom i pješice: gornji grad Hradčany, katedrala Sv. Vita, Praški dvorac, barokna četvrt Mala strane, šetnja Karlovim mostom do Staromestskih Namesti, crkva Sv. Nikole, Apostolski sat, te dalje do glavnog trga Vaclavske namesti. Razgled završavamo posjetom nove kinetičke skulpture Kafkine glave „K on sun“ umjetnika Davida Černya. Slobodno poslijepodne za vlastito otkrivanje grada, šetnju živopisnim ulicama, zavirite u neki od brojnih dućana ili posjetite poznate praške muzeja. Preporučamo vožnju Vltavom ispod poznatih praških mostova s pogledom na monumentalne spomenike uz rijeku (doplata). Noćenje. 

4. dan, 30.10.2023., nedjelja: PRAG, BRATISLAVA, OSIJEK
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak prema Bratislavi. Razgled grada: Bratislavski Hrad koji se nalazi 100 m iznad Dunava i s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad i tri države, vrata sv. Mihaela, katedrala sv. Martina, glavni trg s Rolandovom fontanom, stara vijećnica, Narodno kazalište… Kraće slobodno vrijeme i nastavak vožnje prema Osijeku. Dolazak se očekuje se u kasnim večernjim satima.

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena paket-aranžmana po osobi: 225 EUR / 1.695,26 kn

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
Cijena paket-aranžmana ne uključuje (obavezna doplata, plaćanje na licu mjesta):
 • doplata za boravišnu pristojbu 4,20 EUR / 31,64 kn po osobi (obvezno plaćaju svi putnici stariji od 18 godina)

Cijena paket-aranžmana ne uključuje (neobavezno, plaćanje u agenciji pri prijavi):
 • doplata za jednokrevetnu sobu 93 EUR / 700,71 kn po osobi (na upit)
 • osiguranje od otkaza putovanja (moguće zaključiti samo pri rezervaciji): 3,5% od ukupnog iznosa aranžmana
 • putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu 4,50 EUR / 33,91 kn

Cijena paket-aranžmana ne uključuje (neobavezno, plaćanje na licu mjesta):
 • vožnja brodom po Vltavi 20 EUR/150,69 kn  
 • ulaznice za kulturno-povijesne sadržaje koje grupa želi posjetiti, a nisu uključene u osnovnu cijenu paket-aranžmana

Napomene

Napomene:
Otplata paket-aranžmana:
 • gotovinom, Internet bankarstvom, kartično (do 6 rata za kartično plaćanje karticama Maestro, MasterCard, VISA, American Express, Diners) –  uplata akontacije 30% pri potpisu ugovora, a ostatka iznosa najkasnije do 15 dana prije putovanja
 • mogućnost kartičnog plaćanja do 6 rata bez osobnog dolaska u agenciju  (slanje linka za plaćanje e-mailom preko Corvus Pay-a) – samo za PBZ kartice (Visa, Maestro, MasterCard) i Diners kartice

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:
 • Agencija može otkazati paket-aranžman i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 6 dana prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji 35.
 • Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
 • Za ovo putovanje putnik mora imati važeću osobnu iskaznicu  
 • Iako su na dan izrade ponude i potpisa ugovora ukinute sve epidemiološke mjere prilikom prelazaka granica (nije potrebna COVID potvrda ili test na COVID-19), ukoliko se iste ponovno uvedu do/tijekom realizacije putovanja, putnici su ih dužni ishoditi/ispuniti o svom trošku. Svi putnici dužni su pridržavati se svih eventualnih epidemioloških mjera koje budu na snazi prilikom obilazaka lokaliteta tijekom putovanja i ostale restrikcije koje su na snazi u trenutku putovanja. U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, agencija će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava.
 • U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Panturist d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja 
 • Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.
 • Molimo putnike da se informiraju o preporukama za putovanja i upozorenja na službenim stranicama MVEP-a 
 • Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Sastavni dio ovog programa su  Opći uvjeti usluga putovanja Panturist d.d. dostupni na https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
Dodatne informacije
 • Broj dana: 3 dana
 • Datum polaska: 27.-30.10.2023
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: €225,00(1.695,26 kn)

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
Cijena paket-aranžmana uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom  
 • smještaj u hotelu Axa 3* u Pragu na bazi 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj / trokrevetnoj sobi (https://www.axa-hotel.cz/en/
 • razgled Praga i Bratislave u pratnji vodiča (bez ulaznica u objekte koje se posjećuju)
 • voditelja putovanja (vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku)
 • troškove organizacije putovanja, osiguranje od odgovornosti, jamčevno osiguranje
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.