Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Prag vlakom

Podnaslov:
Nezaboravno iskustvo putovanja vlakom
Datum polaska:
19.9.

Program

Doživite nezaboravni Prag ugodnim putovanjem vlakom direktno iz Rijeke.

1.dan (19.9.): Polazak u večernjim satima (18:35) vlakom Regiojeta direktno za Prag. Ugodna noćna vožnja kroz Sloveniju, Mađarsku, Slovačku i Češku s mogućnošću rezervacije kupea s krevetom do 4 osobe u grupi. Očekivani dolazak u Prag je iduće jutro ( oko 9:45 ).
2.dan (20.9.):  Po dolasku u Prag  slijedi kratka pauza za kavu, kratka šetnja centrom grada uz voditelja putovanja i inicijalno upoznavanje svih čari i ljepota Praga… Slobodno vrijeme u centru grada za ručak i samostalno istraživanje prekrasnog grada na Vltavi do prijave u hotel.  U popodnevnim satima predlažemo odlazak do Petrinog tornja s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad ili do praškog ZOO-a koji se prostire na preko 58 hektara i broji preko 5 tisuća životinja. U večernjim satima (fakultativno) odlazak na organiziranu vožnju brodom po rijeci Vltavi uz serviranu večeru na brodu. Povratak u hotel. Noćenje.
3.dan (21.9.):  Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazak u razgled Praga uz stručnog lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku: Hradčani, Loreto, Kraljevska palača, Katedrala Sv. Vida, Mala strana, Karlov most, Židovska četvrt, Mustek, Železna ulica... Ostatak dana predviđen je za samostalno uživanje i osobne programe u češkoj prijestolnici. Predlažemo posjet Václavskim námestima, glavnoj gradskoj prometnici u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće ili uživanje u brojnim restoranima i uličnim umjetnicima i zabavljačima oko Karlovog mosta i Staromestskih námesti. U večernjim satima ( fakultativno) večera u jednoj od tradicionalnih praških pivnica. Povratak u hotel javnim prijevozom ili pješice. Noćenje.
4. dan (22.9.): Nakon doručka u hotelu slijedi check out uz mogućnost ostavljanja osobne prtljage u hotelu. Do popodnevnih sati predlažemo posjet pivnici Staropramen gdje se uz stručno vodstvo može saznati sve o načinu proizvodnje piva, češkog nacionalnog simbola ili jednostavnu šetnju gradom uz posjetu u neki od brojnih restorana češke ili svjetske kuhinje do polaska vlaka prema Rijeci. U popodnevnim satima (17:20) ukrcaj u vlak uz ugodnu noćnu vožnju do Rijeke. Povratak u Rijeku očekuje se 23. rujna u jutarnjim satima ( oko 9:00 ).   
 

Cijena

Cijena (opširnije):

995 kn za odrasle
895 kn za djecu do 6 godina 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • doplatu za smještaj u jednokrevetnoj sobi – 300 kn
 • večernju vožnju brodom u trajanju od 2 sata po rijeci Vltavi uz večeru ( švedski stol, piće nije uključeno u cijenu) – 140 kn po osobi ( minimalno 15 prijavljenih osoba)
 • večeru u jednoj od tradicionalnih praških pivnica ( Medvidk ili Flek) – večera u tri slijeda uz uključeno jedno piće po izboru – 170 kn po osobi ( minimalno 15 prijavljenih osoba)
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i ostale fakultativne sadržaje koji nisu navedeni pod cijena uključuje, a grupa ih želi posjetiti

Napomene

Napomene:
Plaćanje:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada
 • bankovnom doznakom

Putno osiguranje:
Preporučujemo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.
 
 • Za državljane RH  potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
 • O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirajte se  na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH  www.mvp.hr.
 • Putovanje je kalkulirano na brojci od najmanje 20 putnika.
 • Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 10 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 20.

Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Autotrans d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja


Photo by Pexels from Pixabay
Dodatne informacije
 • Broj dana: 4 dana
 • Datum polaska: 19.9.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: 995 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz vlakom na relaciji Rijeka – Prag – Rijeka ( mogućnost besplatne rezervacije noćnog kupea za do 4 osobe uz deke, jastuk, posteljinu i doručak u vlaku)   
 • smještaj u hotelu City Inn 3* u Pragu na osnovi 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim (po želji) sobama
 • voditelja putovanja
 • razgled Praga – uz stručnog lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku
 • jamčevno osiguranje
 • osiguranje od odgovornosti
 • troškove organizacije putovanja
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.