Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Zabavni park Gardaland & Parco Natura Viva

Podnaslov:
Uključen polupansion u hotelu
Datum polaska:
15.-16.04.

Program


Program putovanja:
1. dan  KRK – RIJEKA - VERONA – PARCO NATURA VIVA – HOTEL
Polazak iz Krka u 05,30 sati i u 06,30 sati iz Rijeke (autobusni kolodvor Žabica).  Vožnja autobusom prema
parku Parco Natura Viva. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću te ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini.
Parco Natura Viva se prostire na preko 40 hektara i u njemu se nalazi 250 različitih vrsta divljih životinja. Park je podijeljen u dva dijela: SAFARI PARK koji obilazimo sa našim autobusom gdje ćete moći vidjeti mnoštvo životinja iz blizine i FAUNA PARK koji se obilazi samostalno pješice čak 4 km i koji čini cca. 90 % parka gdje su životinje podijeljene po kontinentima. U ovom dijelu se nalazi i park dinosaura, tropski vrt  te restoran i drugi ugostiteljski sadržaji.
Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi i ovom čudesnom ambijentu.. Odlazak u hotel 3*  u okolici Verone. Večera i noćenje.

2. dan   GARDALAND – RIJEKA-  KRK

Nakon doručka odlazimo autobusom prema zabavnom parku Gardaland- najvećem zabavnom parku u ovom dijelu Europe.  Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama PEPA PIG LAND– PLAVI TORNADO – COLORADO BOAT – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – FUGA DA ATLANTIDE - OBLIVION- LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO MAGIC VILLAGE – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – JUNGLE RAPIDS- WONDER WOMEN 4 D- SEKVOJINA AVANTURA  – MAMMUT – RAPTOR- SHAMAN- KUNG FU PANDA- I CORSARI..  Nezaobilazna je i nova atrakcija JUMANJI avantura koja je postavljena ove godine.
Boravak u zabavnom parku do 18,00 sati. Vožnja autobusom prema Rijeci i otoku Krku uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Krk je predviđen u kasnim večernjim satima. 
Naslov ispod slike:
2 dana autobusom iz Krka i Rijeke

Cijena

Cijena (opširnije):
Polazak iz Rijeke:  105,50 € /794,89 KN
Polazak iz Krka: 109,40 € / 824,27 KN

 


 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 •    Ulaznicu za Parco Natura Viva (Djeca do 5,9 godina – besplatno, djeca 6 – 12,9 godina I odrasli od 65 g. nadalje: 10,00 €, odrasli (13-64,9 g.): 16,00 €
 •     Ulaznicu za zabavni park Gardaland: 33,00 € po osobi (djeca ispod 1 metra visine ne plaćaju ulaznicu)
 •     Boravišnu pristojbu 1,50 EUR po osobi po noćenju – obavezno plaćanje na licu mjesta – cijene mogu biti podložne  promjenama
 •     Doplatu za jednokrevetnu sobu: 200,00 kn po osobi (23,89 €)
 •     Troškove vlastite potrošnje

Napomene

Napomene:


Popusti na osnovnu cijenu programa:
    10 % popusta na osnovnu cijenu za dijete mlađe od 12 godina na 3 ležaju u sobi (djeca na osnovnom ležaju ne ostvaruju popust)
    Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću


Od 1.6.2022. Italija je ukinula sva ograničenja za ulazak hrvatskih državljana u Italiju! 
Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Italiju na službenim stranicama MVEP-a.

Agencija  može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 21 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 40. 


U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Autotrans d.d., a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja
Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.

Plaćanje:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama na rate
 •  bankovnom doznakom
Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja za slučaj otkaza putovanja te putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu- cijena na upit


Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA  Autotrans d.d. koji su dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja

Izvor fotografija: Gardaland S.r.l. / parconaturaviva.it

 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 2 dana
 • Datum polaska: 15.-16.04.
Polazak
 • s Kvarnera
Cijena
 • Cijena od: €105,50(794,89 kn)

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • Prijevoz turističkim autobusom prema programu Voditelja  putovanja
 • 1 polupansion (buffet doručak i večera) u hotelu 3* u okolici Verone u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (četverokrevetna soba na upit- ovisno o raspoloživosti)
 • Jamčevinu za paket aranžman i osiguranje od odgovornosti
 • Troškovi organizacije i izvedbe programa
              
 
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.