Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Sarajevo

Podnaslov:
2 dana - autobusom iz Osijeka
Datum polaska:
20.-22.11.

Program

1. dan: OSIJEK, ĐAKOVO, SL. BROD, SARAJEVO
Polazak autobusom u 5:00h iz Osijeka (autobusni kolodvor), 5:45h iz Đakova (autobusni kolodvor), 6:30h iz Sl. Broda (parking Plodine). Ugodna vožnja turističkim autobusom uz usputne odmore prema Sarajevu. Panoramska vožnja pored  Stadiona Koševo i dvorane Zetra te poznatog sarajevskog groblja Bare te uz rijeku Miljacku. Razgled Sarajeva pješice u pratnji vodiča: Baščaršija - najpoznatiji dio grada s brojnim suvenirnicama i trgovinama. Slijedi: Sebilj – poznati trg gdje se nalazi jedna od glavnih gradskih fontana (česama), Kazandžiluk – poznat po proizvodnji bakrenog posuđa, džamija, izgrađena 1530. godine, stara pravoslavna crkva, Morića han, Vječna vatra, Latinska ćuprija, često nazivana i Principovim mostom, jer je na tom mjestu Gavrilo Princip izvršio atentat na princa Ferdinanda, careva džamija… 
Smještaj u hotel Saraj 3*. Slobodno vrijeme za šetnju, odmor, shopping, ali i uživanje u bosanskim delicijama: ćevapima, piti zeljanici, krumpiruši, bureku, baklavi te za „kahvu“ u pravom turskom kafiću. Noćenje.

2. dan: SARAJEVO, SL. BROD, ĐAKOVO, OSIJEK 
Doručak. Odjava iz hotela. Kraće slobodno vrijeme za šetnju Baščaršijom i shopping. Predlažemo odlazak na AVAZ-ov TV toranj (doplata na licu mjesta 2 KM), koji se nalazi u centru Sarajeva s kojeg se pruža pogled na cijelo Sarajevo. Oko 13:00h polazimo autobusom ka Ilidži i Vrelu Bosne - izvoru rijeke Bosne podno planine Butmir, mjestu iznimne prirodne ljepote (doplata na licu mjesta 2 KM). Nakon šetnje uz žubor brzaca i slapića polazak prema Hrvatskoj oko 16:00h. Putnici koji ne žele posjetiti Vrelo Bosne imat će slobodno vrijeme za odmor i osvježenje. Planirani dolazak u Osijek oko ponoći.

Izvor fotografije: Pixabay
Naslov ispod slike:
Vrijednost više: hotel na odličnoj lokaciji, 500m od Baščaršije

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena aranžmana po osobi: 490 kn
Polasci iz Osijeka, Đakova i Slavonskog Broda
 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • doplata za jednokrevetnu sobu 70 kn po osobi (na upit)
 • ulaznice i ostali sadržaji koji nisu dio ove ponude - plaćanje na licu mjesta: Avazov toranj 2 KM, Vrelo Bosne 2 KM
 • putno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu 20 kn 
 • osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)


 

Napomene

Napomene:
Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Otplata paket-aranžmana: 
Za ovo putovanje potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene paket-aranžmana najkasnije do sklapanja ugovora (pri rezervaciji), a cjelokupni iznos do 6.11.2021. 
Uplate je moguće izvršiti: 
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama do 6 obroka bez kamata i naknada ili 
 • bankovnom doznakom.

Napomene:
 • Agencija može otkazati paket-aranžman i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 6 dana prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji 30
 • Ovaj program nije prikladan za osobe smanjene pokretljivosti
 • Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
 • Za ovo putovanje putnik mora imati važeću osobnu iskaznicu i jedan od dolje navedenih dokumenata:
 1. digitalnu COVID EU potvrdu, ili
 2. negativni test na COVID- 19 (brzi antigentski test ili PCR test) koji nije stariji od 48 od trenutka uzimanja uzoraka (uključuje maloljetnike), ili 
 3. potvrdu o primljenoj drugoj dozi cjepiva za cjepiva odobrena od EMU (potvrdu o jednoj dozi za cjepiva koja se primaju samo jednom), ili 
 4. potvrdu o ozdravljenju od virusa COVID-19. Protek vremena od ozdravljenja ne smije biti dulji od 6 mjeseci.  
 • Svi putnici dužni su pridržavati se svih epidemioloških mjera (obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima i autobusu, restrikcije prilikom obilazaka lokaliteta tijekom putovanja i ostale restrikcije koje su na snazi u trenutku putovanja).
 • U slučaju donošenja zabrane putovanja za državljane RH u odabranu destinaciju ili obavezne karantene prilikom ulaska u zemlju odredišta, Arriva travel će na upit putnika izvršiti povrat svih uplaćenih sredstava. 
 • U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom COVID-19 prije ili tijekom putovanja, primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Arriva travel, a svakako preporučujemo da putnici ugovore paket putnog osiguranja 
 • Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.
Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA  Panturist d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja  
Dodatne informacije
 • Broj dana: 2 dana
 • Datum polaska: 20.-22.11.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: 490 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom  
 • smještaj u hotelu 3* u Sarajevu na bazi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi 
 • boravišna pristojba i osiguranje u hotelu
 • razgled Sarajeva u pratnji vodiča
 • voditelja putovanja
 • jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti i troškove organizacije programa
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.